#Abd dışişleri bakanı tillerson türkiye ’de haber izle

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya 01:42

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya

Amerika, tarihinin en büyük siber saldırısı ile karşı karşıya. Süper Güç'te olağan şüphelilerin sayısı her gün artıyor. Başkan Trump saldırı ile ilgili Çin'i suçlarken, Dışişleri Bakanı Pompeo ise düğmeye Rusların bastığ..

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..

ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi 01:11

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilmesi planlanan boru hattı, USACE Los Angeles binası önünde toplanan yüzlerce ABD yerlisi ve çevre aktivisti tarafından protesto edildi. ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilm..

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Abd Vizeleri Durdurdu  Peki Bu Karar Ne Anlama Geliyor 00:10

Abd Vizeleri Durdurdu Peki Bu Karar Ne Anlama Geliyor

ABD Büyükelçiliği skandal karara imza atarak Türkiye'den vize başvurularının süresiz durdurulduğunu duyurdu. A Haber muhabiri Ragıp Soylu ABD'den gelişmeleri aktardı....

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek 01:47

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek

ABD, Yunanistan’da Türkiye sınırına 20 kilometre mesafedeki Dedeağaç’a askeri yığınağını artırıyor. Geçen sene bölgede bir deniz üssüne sahip olan ABD, şimdi de Dedeağaç’a yüzlerce askeri helikopter ve 1800 askeri araç k..

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı 00:44

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Savunma Bakanı James Mattis'i kabulünde, ABD'nin terör örgütü YPG/PYD'ye desteğinden duyulan rahatsızlığı bir kez daha anlattı...

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Abd'nin Deaş'a Neden Müdahale Etmediği Ortaya Çıktı 01:40

Abd'nin Deaş'a Neden Müdahale Etmediği Ortaya Çıktı

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, 22 Eylül'de New York'ta Suriyeli muhalifler ve bazı Batılı diplomatlarla gerçekleştirdiği toplantının ikinci bölümü de sızdırıldı. Kerry'nin ikinci ses kaydında, Rusya DEAŞ'la daha ç..

ABD'den Rusya'yı Köşeye Sıkıştıracak Hamle Çin Karşı Geldi Ortalık Daha Karışıyor 02:01

ABD'den Rusya'yı Köşeye Sıkıştıracak Hamle Çin Karşı Geldi Ortalık Dah

POLONYA'NIN TEKLİFİYLE ABD VE BATILI MÜTTEFİKLERİ, RUSYA'YI G20'DEN ÇIKARAMANIN YOLLARINI ARIYOR. ABD'Lİ BİR YETKİLİ, HENÜZ BİR KARARIMIZ OLMASA DA POLONYA'NIN BU TALEBİNİ DOĞRU VE GEÇERLİ BULUYORUZ DEDİ. ÇİN, TEKLİFE ..

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Köklü Değişim Dergisi Üyeleri, Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi akşam saatlerinde ABD İstanbul B..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI?? 16:55

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI??

2002 yılında Nevada çölünde 13 bin askerin katılımıyla 250 milyon Dolara mal olan bir tatbikat yapılmıştı. Bu tatbikatın hedefi Türkiye'ydi. Senaryoda Türkiye büyük bir depremle sarsılır ve kaos oluşur. Yardım bahanesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir 01:30

Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir

Başbakan Yıldırım ABD'nin terör ordusu kurma planına ilişkin NATO içindeki bir ülke, Türkiye'nin sınırlarını koruyacağı yerde terör örgütüyle bir olup, askeri bir örgüt kuruyor. ABD bu yanlıştan vazgeçmelidir dedi...

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi 01:18

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi

ABD Dışişleri Ned Price, İran ile nükleer anlaşmayla örtüşmeyen yaptırımların kaldırılacağını söyledi. Bu açıklamaya ilk tepki İsrail'den geldi. Başbakan Netanyahu, “anlaşma bizi bağlamaz” dedi...

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek 02:57

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek

ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİNE DESTEK Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Konya'dan, Abd ve 63 Ülkeye Çaktı 14 Ekim 2016 05:24

Erdoğan Konya'dan, Abd ve 63 Ülkeye Çaktı 14 Ekim 2016

Erdoğan Konya'dan, Abd ve 63 Ülkeye Çaktı 14 Ekim 2016..

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti 01:50

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti A AA Musul Operasyonu’nun sürdüğü sırada DEAŞ tarafından bugün servis edilen görüntülerde Musul içinde devriye gezen DEAŞ militanları yer alıyor. DEAŞ'lı komutan ise ABD’yi..

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor 07:32

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor Atlantic Council Ortadoğu uzmanı Nabeel Khoury dördüncü gününe giren Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Musul operasyonu ve ..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi 01:09

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisi, ziyaretçi akınına uğradı...

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı 00:28

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı ABD'nin, PKK/PYD'ye silah yardımı yaptığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Son Dakika: Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası 00:18

Son Dakika: Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası

Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası Seçimin kaderini tayin edecek kritik eyaletlerden olan Pensilvanya'daki oy kullanma makinelerinin Trump'a verilen oyları Clinton'a çevirdiğini gösteren video hile iddialarını güçlendir..

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama 05:04

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin Sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi...

ABD'de Medya'nın  Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal 07:39

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal "Pizzagate" Skand

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal Pizzagate Skandalı. ABD'de ana akım medyanın görmemek için adeta karartma yaptığı derin bir skandal gündemde. Skandalın ardında öyle isimler varki insanı dehşete dü..

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..