#Abd dışişleri bakanı tillerson türkiye ’de haber izle

ABD Polisinden Dehşete Düşüren İşkence 01:00

ABD Polisinden Dehşete Düşüren İşkence

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüde üç ABD polisinin, şüpheli bir adamı sandalyeye bağladığı görülüyor. Sandalyeye bağlanmış adama elektrik vererek işkence yapılan skandal görüntülere, “İşte ABD'nin gerçek yüzü” yorum..

 Drone ile Görüntülenen Corona Toplu Mezar ABD ,Hart Island'dan 01:02

Drone ile Görüntülenen Corona Toplu Mezar ABD ,Hart Island'dan

Drone tarafından görüldüğü gibi Hart Island'daki NY Corona covid-19 ölen insanların Toplu Mezarı.ABD'nin korona virüs toplu mezar adası Reuters'ın dünyaya servis ettiği drone görüntüleri güne damgasını vurdu. ABD, defi..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler 02:45

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbenin kontrollü olarak yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na kritik bir soru sordu. TGRT'de soruları yanıtlayan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na ABD'den kim mail gönderdi? diye ..

ABD Kıtalararası Balistik Füze Denemesi Yaptı 00:59

ABD Kıtalararası Balistik Füze Denemesi Yaptı

ABD Kıtalararası Balistik Füze Denemesi Yaptı İzle..

ABD Kongresinde Türk Ve Amerikan İlişkileri Masaya Yatırıldı 00:28

ABD Kongresinde Türk Ve Amerikan İlişkileri Masaya Yatırıldı

ABD Kongresinde Türk Ve Amerikan İlişkileri Masaya Yatırıldı İzle..

ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz 05:36

ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz

ABD'li medya uzmanı ve aktivist Jerry Day, Amerika'nın özellikle Ortadoğu ülkelerine yaptığı müdahalesine ve bu müdahalelerin hiçbir yasal gerekçeye dayanmadığına dikkat çekerek, ''ABD, uluslararası tüm anlaşmaları ihlal..

Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor 01:48

Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor

ABD'de düşünce kuruluşu Ortadoğu Enstitüsünün Terörle Mücadele Bölümü Direktörü Charles Lister, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'ya verdiği desteğin Türk-Amerikan ilişkilerine ciddi düzeyde bozucu etki yapmasının kaçınılmaz..

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam 01:00

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam

ABD'nin 'zafer' olarak kabul ettiği ancak büyük bir hezimet olarak tarihe geçen Vietnam Savaşı'nın üzerinden 40 yıldan fazla geçti. ABD'nin yenilgiyle ayrıldığı Vietnam, bölünmedi, tam tersine birleşti...

Abd’de Silahlı Saldırı 01:34

Abd’de Silahlı Saldırı

ABD'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. ABD'nin Maryland eyaletinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Ulusal Güvenlik Ajansı yakınlarındaki saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili geniş çaplı incele..

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi 01:49

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi

ABD Başkanı Donald Trump İran ile nükleer anlaşmanın geleceğine dair ilişkin açıklama yaptı. Trump, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiğini belirterek, İran'a yaptırım uygulayacağını dile getirdi...

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki 00:44

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki

ABD Başkanı Donald Trump'a ait Washington'daki otelin önünde toplanan kalabalık bir grup, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını slogan ve pankartlarla protesto etti...

Filistinlilerden ABD'nin Büyükelçilik Aracına Yumurta Yağmuru 01:00

Filistinlilerden ABD'nin Büyükelçilik Aracına Yumurta Yağmuru

ABD'nin 14 Mayıs 2018'de Tel Aviv'deki Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıma kararının ardından Filistinliler, Beytüllahim'de ABD'nin büyükelçilik aracına yumurtalı protesto düzenledi...

ABD Fransa Ve İngiltere'ye Çağrı: Rakka'daki Suçlarınızı İtiraf Edin 01:00

ABD Fransa Ve İngiltere'ye Çağrı: Rakka'daki Suçlarınızı İtiraf Edin

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty) bir zamanlar terör örgütü 'DEAŞ'ın kalesi' olarak görülen Rakka'da yaptığı araştırmalar sonucu bir rapor yayınladı. Raporda, ABD öncülüğündeki koalisyonun Rakka'da sivilleri nasıl katlett..

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı 01:07

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı

ABD'li papaz Brunson, ev hapsine alındı İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'un tutukluğu, sağl..

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimine Uygulanan Silah Ambargosunu Kaldırdı 02:00

ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimine Uygulanan Silah Ambargosunu Kaldırdı

ABD, Güney Kıbrıs Rum yönetimine 33 yıldır uygulanan silah ambargosunu kaldırdı. O karara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'tan tepki gecikmedi...

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı 01:27

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı

Pakistan Başbakanı İmran Han, görevini bırakması için ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı. Han, Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim ifadelerini kullandı...

Abd'deki Firari Fetö'cü Terörist Soru Sorulunca Tuvalete Kaçtı 01:23

Abd'deki Firari Fetö'cü Terörist Soru Sorulunca Tuvalete Kaçtı

Türkiye'de yargı süreçleri sonucunda 15 Temmuz darbe girişiminde bulunduğu kesinleşen FETÖ, ABD'deki kurumlarında üst düzey yöneticilik yapan Recep Özkan ve Mevlüt Hilmi Çınar, ekiplerin sorularına cevap veremedi...

Bahçeli  Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var 02:15

Bahçeli Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD, madem terörizmi tehdit görmektedir, Şemdinli'de vatan evlatlarımızı şehit eden canilerin kullandığı silahların ABD menşeli çıkmasını nasıl izah edecektir? PKK'nın elinde ABD yapımı ağır s..

ABD ve Rus Uçakları Yine Karşı Karşıya 01:01

ABD ve Rus Uçakları Yine Karşı Karşıya

Karadeniz’den sonra ABD ile Rus uçakları arasında Uzakdoğu’da da gerilim yaşandı. ABD’ye ait keşif uçaklarının uçuşu, Rus savaş uçakları tarafından engellenmeye çalışıldı...

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik- 01:07

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik-

ABD Genelkurmay Başkanı Mark A. Milley, ABD Başkanı Trump’a uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Bir bireye bağlılık yemini etmediklerini söyledi...