#Abd dışişleri bakanı tillerson türkiye ’de haber izle

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de 00:35

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de

Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreter Yardımcısı Rose Gottemoeller ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Ülkemizi ziyaret etmekte olan NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller’in Bakanlığımızd..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor 00:40

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığın

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sadece 15 Temmuz değil, Suriye'deki, Musul'daki, Kuzey Irak'taki gelişmeler, bütün bu gelişmeler..

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

Türkiye vs Kosova 2-0 Genis Maç Özeti 12_11_2016 - Dünya Kupasi 2018 04:49

Türkiye vs Kosova 2-0 Genis Maç Özeti 12_11_2016 - Dünya Kupasi 2018

Türkiye vs Kosova 2-0 Türkiye vs Kosova 2-0 Genis Maç Özeti 12_11_2016 - Dünya Kupasi 2018..

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor 01:33

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor

Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, Türkiye'nin her yıl 300 milyon dolarlık aşı aldığını belirterek, Bu aldığımız aşıların Türkiye'de üretilmesi, sadece dolum, mont..

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye 10:10

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye

Karar alamayan Türkiye'den hızla büyüyen Türkiye'nin önünü açacak yeni sisteme 'evet' dedi Türkiye. Şimdi sırada reformlar var. Türkiye tüm engellere, algı operasyonlarına rağmen 2023 hedeflerine hızla ilerleyen Türkiye..

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Türkiye'de Yatak Doluluk Oranı Yüzde 51 03:53

Türkiye'de Yatak Doluluk Oranı Yüzde 51

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır’da koronavirüsle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca 'Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 51, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 68, solunum cihazı doluluk oranı ..

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti 01:32

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti

Fransa'nın dış ticaretten sorumlu devlet bakanı Franck Riester, Avrupa Birliği'ne çağrıda bulundu. Bir sonraki zirvesinde Türkiye'ye karşı adım atmak zorunda olduğunu belirtti...

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de 02:45

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de

Çin'den gelecek koronavirüs aşıları Pazartesi günü Türkiye'de olacak. Müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca aşılamada nasıl bir yol izleneceği konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı- İşte Detaylar 01:36

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı- İşte Detaylar

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı? İşte Detaylar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkladı! İşte Detaylar..

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Kritik Ziyaret! 00:59

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Kritik Ziyaret!

Azerbaycan Milli Savunma Bakanı Zakir Hasanov Türkiye'ye geldi. Hasanov, Hulusi Akar ile görüştü...

Türkiye Savaşı Durduracak Güç 01:00

Türkiye Savaşı Durduracak Güç

Türkiye, Duma'daki kimyasal saldırı sonrası ABD ile Rusya arasında tırmanan gerilimde devreye girerek krizin sıcak savaşa dönüşmesini engelleyen güç oldu...

Türkiye'den 14 Savaş Gemisi İle Yunanistan'a Cevap 01:00

Türkiye'den 14 Savaş Gemisi İle Yunanistan'a Cevap

Türkiye, Esed bahanesiyle Doğu Akdeniz'e yerleşmeye çalışan ABD, İngiliz ve Fransız donanmasıyla, provokasyonlarını arttıran Atina'ya karşı önemli bir adım attı...

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel 01:32

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük ve güçlü bir siyasi lider olduğuna işaret eden Peskov, “Türkiye, çok büyük bölgesel bir güç ve ülke. Türkiye ile ilişkilerimiz mükemmel.” ifadesini kullandı...

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var 03:13

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var AB'nin 'müzakere donsun' tavsiyesi, A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında mercek altına alındı. Programa konuk olan AP eski Milletvekili Ozan Cey..

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor 00:47

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda kullanıcı paylaştıkları görsellerle birlikte Türkiye'ye göktaşı düştüğünü iddia ettiler. Türkiye'ye göktaşı düşüp düşmediğiyle ilgili resmi bir açıkl..

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı? 10:12

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı?

Koronavirüs risk haritası’nda kırmızı il sayısının 25’ten 39’a çıkması endişelendiriyor. Vaka sayısı 22 bini aşarken ölü sayısı 117 oldu. Peki salgında üçüncü algayı mı yaşıyoruz? Türkiye’ye özgü mutant var mı? Konuyu Tü..

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor 02:54

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor

Sivaslı bulgur üreticisi günde 60 ton buğday pişirip kurutarak elde ettikleri bulguru Türkiye’nin dört bir yanına ve yurt dışına gönderiyor. Türkiye’de bulgur üretiminin önemli merkezlerinden birisi olan Sivas’ın Gürün i..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi 02:03

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi

15 Temmuz'da hain girişiminde başarılı olamayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son çare olarak NATO'yu Türkiye'ye müdahale etmeye çağırdı. Erkan Tan canlı yayında FETÖ'ye ateş püskürdü. Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de..

  • En Yeniler tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce