#Abd polisi

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası 06:14

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası

Türkiye ve ABD arasında baş gösteren vize krizi ne zaman sona erer bilinmez, ancak ABD tarafından başlatılan, ortak tarihte eşi görülmemiş derecede ağır bir tavır olan bu işlemin tevil götürür yanı olmadığı açık. Vizeler..

“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE. 00:17

“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE.

Abd ve Rus askerlerinin birbirlerine yaptığı gövde gösterisi; Kamışlı'da, şımarık ABD Askerleri kullandıkları zırhlı aracı Ruslara ait zırhlı aracın önüne kırıyor.. https://www.linkedin.com/posts/didem-sadeler-826503b5_..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular! 01:05

Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular!

ABD polisi New York kentinde evinde elinde silah ve bıçakla dakikalarca polise direnen 31 yaşındaki üniversite öğrencisi Miguel Richards'ı öldürdü. Gencin neden oyuncak silahla direndiği ise bilinmiyor...

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına 03:40

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına

Kahraman polis Fethi Sekin'e özel hazırlanan klip izleyenleri duygulandırdı. Trafik polisi olan Fethi Sekin'in terör karşısında geri durmayarak en önde atıldığı ve hainlerin üzerine kahramanca gidişi dile anlatıldı. Çocu..

Almanya'da çocuk katili yakalandı 00:51

Almanya'da çocuk katili yakalandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Herne kentinde komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürerek, cinayet görüntülerini internette paylaşan zanlı yakalandı. 19 yaşındaki katil bir fast food restoranında polisi çağırı..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Silahını Çekip Ateş Ettiği Süreye Kimse İnanamadı 00:30

Silahını Çekip Ateş Ettiği Süreye Kimse İnanamadı

Türk özel harekat polisi inanılmazı başardı! Türk özel harekat polisi silah çekip ateş etme süresiyle rekor kırdı. Bir saniyenin altında bir sürede silahını çeken ve namluya mermiyi verdikten sonra ateş eden polis inanıl..

  • PengoTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

Trafik Polisinden Hunharca Kaçan Tofaş 00:58

Trafik Polisinden Hunharca Kaçan Tofaş

Denizli 3. Sanayi'de toplanan modifiye tutkunu gençler toplantıyı basan trafik polisi sürprizi ile karşılaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale 00:47

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale

İsrail polisi, Doğu Kudüs'te Filistin bayrağı açarak gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti. Ellerindeki Filistin bayraklarını sallayan çocukların üzerine ses bombası atan İsrail polisi, halkın elindeki bayrakla..

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı 01:09

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı

İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takıp Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen bir grup Türk vatandaşına saldırdı, iki Türk'ü de İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takı..

Suud Polisten Skandal Umreye Giden Türk Kafileyi Engelledi 01:26

Suud Polisten Skandal Umreye Giden Türk Kafileyi Engelledi

Suudi Arabistan polisi Medine'de, Türk kafileye karşı büyük bir skandala imza attı. Umre yapmak için kutsal topraklara giden Türk kafile Uhud'u da ziyaret etti. Görevlinin Okçular Tepesi'nde Uhud savaşını anlattığı sırad..

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Küçükçekmece'deki kağıt ambalaj merkezindeki yangın kontrol altına alındı 04:04

Küçükçekmece'deki kağıt ambalaj merkezindeki yangın kontrol altına alı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir polisi şehit eden ve bir polisi de yaralayan 4 şüphelinin yakalanma anı kameralara yansıdı...