#Abd ve avrupalı

İşte O An  Evlat Edinildiğini Öğrenince 01:01

İşte O An Evlat Edinildiğini Öğrenince

ABD'de iki yıl boyunca kendisini evlat edinecek bir ailenin hayalini kuran Tannah Butterfield isimli 11 yaşındaki küçük kız, bir ailenin kendisini evlat edinmeye karar verdiğini öğrendiği anda sosyal hizmetler görevlisin..

Dünyanın En Beceriksiz Soyguncusu Kamerada! 00:27

Dünyanın En Beceriksiz Soyguncusu Kamerada!

ABD'de silahla soyguna kalkışan hırsız elindeki silahı market çalışanına kaptırınca arkasına bile bakmadan kaçtı. O anlar güvenlik kamerası tarafından böyle görüntülendi...

Hırsızı Kurşun Yağmuruna Tutan Dükkan Sahibi 00:28

Hırsızı Kurşun Yağmuruna Tutan Dükkan Sahibi

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde bir mağazayı soymaya çalışan hırsız dükkan sahibi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Başarılı olamayacağını anlayan soyguncu çareyi kaçmakta buldu...

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı 01:50

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı

ABD’nin California eyaletinde devam eden yangınları söndürme çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 31 kişinin ölümüne neden olan yangınlar eyalette binlerce kişi tahliye edildi. Eyalette sekiz ayrı bölgede 20 farklı yangın d..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Polis Marketi Soyan Hırsızı Böyle Öldürdü 00:43

Polis Marketi Soyan Hırsızı Böyle Öldürdü

ABD'de marketi soyan şahıs, polis tarafından vurularak öldürüldü...

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu 01:06

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu

ABD’nin eski dışişleri bakanı Hillary Clinton, Swansea Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanıyla onurlandırıldı. Galler’deki üniversiteye bağlı hukuk fakültesinin ismi de Hillary Rodham Clinton Hukuk Okulu olarak ..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Polise Silah Çeken Genç Neye Uğradığını Şaşırdı 00:35

Polise Silah Çeken Genç Neye Uğradığını Şaşırdı

ABD'nin Utah eyaletinde bir genç polise silah çekti, neye uğradığını şaşırdı...

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı 00:33

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı

Görev yapan itfaiye aracını çalmaya kalkan kişi izleyenleri şoke etti. İlginç görüntülerin adresi ABD'nin New York eyaleti. Manhattan bölgesinde, görev sırasında çalışır halindeki araca bir kişinin bindiğini fark eden it..

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı 01:15

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı

ABD Kongre Binası'nda bir protestocu Donald Trump'ın yüzüne Rus bayrağı fırlatarak Trump vatan hainidir diye bağırdı...

Obama Askeri Selamlamayı Unutunca 00:42

Obama Askeri Selamlamayı Unutunca

ABD Başkanı Barack Obama, Annapolis kentindeki Donanma Akademisi'ne gitmek için helikoptere binerken ilginç bir olay yaşandı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı 00:46

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir öğretmen, sınıf arkadaşlarının gözü önünde Müslüman bir öğrencisinin başörtüsünü zorla çıkardı. Öğretmen, İslamofobik eylemini videoya kaydetti ve bu videoyu sosyal medyada “güzel saçlar”..

65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor 00:55

65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor

ABD'de ortaya çıkan son çocuk felci salgını sırasında hastalığa yakalanan Paul Alexander'ın neredeyse ömrünün tamamını içinde geçirdiği 'çelik ciğer' isimli hava geçirmez cihaz, hastanın boyun çevresini sıkarak ciğerleri..

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

Lübnan'da Kudüs Gösterisi 00:33

Lübnan'da Kudüs Gösterisi

ABD'nin Lübnan'daki Beyrut Büyükelçiliği önünde toplanan göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'ın Açıklaması Bizi De Kudüs'ü De Bağlamaz 02:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'ın Açıklaması Bizi De Kudüs'ü De Bağlamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, (ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması) ABD, Kudüs kararıyla dökülen kana ortak olmuştur. Biz bu kararı tanımıyoruz, tanımayacağız. Trump'ın açıklaması bizi bağlamaz, K..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Texas'taki Kamyon Kazasından Sonra 18 Ton Avokado Yandı 00:45

Texas'taki Kamyon Kazasından Sonra 18 Ton Avokado Yandı

Abd, Texas Otol 35E de Trafik kazasında 18ton avakado meyve yanarak yollara dağıldı. İtfaiyenin hızlı müdahale ettikten 3 saat sonra otoyol ulaşıma açıldı. Herhangi bir can kaybı yaşanmadığı kaza da ucuz atlatıldı...

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor 00:57

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yarın ABD Başkanı Trump ile telefonda görüşeceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini de dile getirdi...

Şişeden Su İçmeyi Beceremeyen Trump 00:58

Şişeden Su İçmeyi Beceremeyen Trump

13 günlük Asya ziyaretinden dönen ABD Başkanı Trump, kameraların karşısına geçti. Konuşması sırasında pet şişeden su içen ABD Başkanı ülke basınında manşet oldu..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce