#Abd ve avrupalı

Trump'ın Gün Yüzüne Çıkan Kelliği 00:26

Trump'ın Gün Yüzüne Çıkan Kelliği

ABD Başkanı Trump’ın uçağa bindiği sırada esen rüzgâr saçlarını havaya kaldırdı. Trump’ın büyük bir özenle taradığı saçlarının aslında çok az olması ABD medyasında alay konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı 00:31

Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı

ABD'de bir adam, göl kenarında oltasıyla yakaladığı balığı timsaha kaptırdı. ABD'nin Florida eyaletinde göl kenarında balık tutmak isteyen bir adam tuttuğu balığı timsaha kaptırdı. Adam oltasıyla yakaladığı balığı çekerk..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı 00:40

Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı

Serenay’ı rahat uçurmadılar Fi'nin yıldızı Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu Kerem Bursin 10 gün önce ABD'ye gitmek için uçağa bindi. İkili, yolcuların yoğun ilgisinden rahatsız oldu. Serenay'ın kendisinden talepte bu..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı 00:57

Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı

ABD'de kontrolünü kaybeden bir sürücü, lüks kamyonetiyle otoyolu birbirine kattı. ABD'nin Wisconsin eyaletinde alkollü araç sürücüsü otoyolda kontrolünü kaybedip bariyerlere çarptı. Dev elektrik direklerini deviren sürüc..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

Mustafa Sandal Ve Melis Sütşurup Aşkı Bitti 06:42

Mustafa Sandal Ve Melis Sütşurup Aşkı Bitti

Mustafa Sandal'ın 9 Haziran'da ABD'ye götürdüğü aşkı Melis Sütşurup, apar topar Türkiye'ye döndü. Sosyetik güzel, ABD'de kavga ettiği Sandal'ın barışmak için İstanbul'a gelmek yerine arkadaşıyla Paris'e geçmesi üzerine 7..

  • BETA tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bölgesel güçten küresel güce Çin 05:22

Bölgesel güçten küresel güce Çin

Bölgesel güçten küresel güce Çin ‪????SIPRI'nın 2018 raporuna göre ‬ ‪▪️Savunmaya ABD’den (649 milyar $) sonra 250 milyar $ ile en büyük bütçeyi ayıran 2. ülke‬ ‪ ▪️Hava, deniz, elektronik/siber harp ile füze teknoloji..

عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره -   جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩٧٤ -Ay Damaet Hozn La Live 54:41

عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره - جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩

Şarkı Ay Damaet Hozn La Live Sanatçı Abd El Halim Hafez Digital Sound - Mazzika (Mazzika Group adına); Abramus Digital, BMI - Broadcast Music Inc., Stars for Art, UMPI, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, Lat..

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle 1:25:46

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle

Black Mirror Bandersnatch filminin yönetmeni David Slade ve senaryosu Charlie Brooker tarafından yazılmıştır. İngiltere ve Abd yapımı olan film Dram, Gizem, Bilim-Kurgu türündedir. 02 Aralık 2018 (ABD)'de yayınlanan film..

Tornado Kasırgası Oklahomayı Vurdu 24.04.2020 02:47

Tornado Kasırgası Oklahomayı Vurdu 24.04.2020

Oklahoma olan olayda 24.04.2020 ne kadar acımazsız bir Kasırga olduğunu bir daha gösterdi. Bu kasırga dün Oklahoma bir bölümünü harap etti ve en az iki kişi öldü ... Texas , ABD..

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı 01:24

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'da açıklama yaparken içeriye giren güvenlik görevlisi toplantıyı bölüp başkanı salondan çıkardı...

Yunanistan Yine Sınırı Aştı 01:20

Yunanistan Yine Sınırı Aştı

Yunanistan yine sınırı aştı. Marmaris açıklarında seyreden ABD bayraklı özel bir tekneye yunan sahil güvenliği tarafından ateş açıldı...

Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı- 12:00

Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı-

Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında Temmuz ayı boyunca devam eden yatay seyri, son haftalarda yerini değer kaybına bıraktı. Dolar/TL kuru art arda rekorlar kırmaya başladı. Türk Lirası yılbaşından bu yana ABD Dolar..

New York'ta bir kişi aracını protestocuların üzerine sürdü 00:37

New York'ta bir kişi aracını protestocuların üzerine sürdü

ABD'nin New York kentinde bir kişi aracını ırkçılık ve polis şiddeti karşıtı protesto düzenleyen göstericilerin üzerine sürdü...

Yürüyüş yaparken peşine puma takıldı 02:28

Yürüyüş yaparken peşine puma takıldı

ABD’de bir kişi ormanda yürüyüş yaptığı sırada peşine puma takıldı...

Trump Ailesini de İkiye Böldü 01:28

Trump Ailesini de İkiye Böldü

Donald Trump, ABD başkanlığını Biden’a kaptırdı. Koltuğundan olan Trump’ın sorunu bununla sınırlı kalmadı. Sosyal medya hesapları ve aile ilişkileri de tehlikede…..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi. Erdoğan, kutlama mesajında iki ülke ilişkilerine yönelik önemli değerlendirmelerde de bulundu. Erdoğan ayrıca seçimi kaybeden AB..

Joe Biden Kabinesini Açıkladı 01:55

Joe Biden Kabinesini Açıkladı

ABD’de 3 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerinden zaferle çıkan Joe Biden, kabinesini açıkladı. Biden'ın özellikle dış politikadaki ekibi dikkat çekti...

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması 01:38

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması

3 Kasım'da ABD başkanlık seçimi yapıldı. Seçimlerde Joe Biden ABD başkanı seçildi. Demokrat Biden, New York Times gazetesine telefonla bir mülakat verdi. açıklamalarında Türkiye detayı ise dikkat çekti...

Bütçede -Türkiye'ye Yaptırım- Detayı 01:23

Bütçede -Türkiye'ye Yaptırım- Detayı

ABD Kongresi, Türkiye'ye yaptırım da öngören bütçe yasa tasarısı üzerinde anlaşmaya vardı. Tasarıda Türkiye'ye uygulanması planlanan yaptırımlar için ayrı bir bölüm ayrıldı...

Washington DC’de Biden’ın yemin törenine sayılı günler kala çalışmalar devam ediyor 01:12

Washington DC’de Biden’ın yemin törenine sayılı günler kala çalışmalar

ABD’nin başkenti Washington DC’de seçilmiş Başkanı Joe Biden’ın 20 Ocak’taki yemin törenine sayılı günler kala güvenlik önlemlerine yönelik çalışmalar devam ediyor...

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu 01:26

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 100 yıllık Amerikan geleneğini bozdu. Yeni başkanın eşine beyaz sarayı gezdirmeyeceğini açıkladı. Devir teslim töreninden bir gün önce bir mesaj yayınlayarak şiddet karşıtı ..