#Abd Şii milislerin musula girmesini İstemiyor

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar 01:43

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar

TVNET'te Büyük Oyun programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ABD Başkanı Trump'ın hem ABD'nin yerleşik sisteminin hem de uluslararası kuruluşların temelini sarstığını be..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası 06:14

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası

Türkiye ve ABD arasında baş gösteren vize krizi ne zaman sona erer bilinmez, ancak ABD tarafından başlatılan, ortak tarihte eşi görülmemiş derecede ağır bir tavır olan bu işlemin tevil götürür yanı olmadığı açık. Vizeler..

“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE. 00:17

“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE.

Abd ve Rus askerlerinin birbirlerine yaptığı gövde gösterisi; Kamışlı'da, şımarık ABD Askerleri kullandıkları zırhlı aracı Ruslara ait zırhlı aracın önüne kırıyor.. https://www.linkedin.com/posts/didem-sadeler-826503b5_..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi! 00:18

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi!

Romanya'nın kırsal bölgesi Suceava'da, bir ev kedisinin beslenme şekli görenleri şaşırtıyor. Ev sahibinin ahıra girmesini bekleyen kedi, süt sağımı sırasında ineklerin altına geçerek, ağzına süt sağılmasını bekliyor. Süt..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 3.Bölüm  Bu Nikah Kıyılamaz! 09:44

Türk Malı 3.Bölüm Bu Nikah Kıyılamaz!

Şehnaz, koyu Trabzonlu olan babasının Eymen’i görmeye geleceğini söyleyince, evde işler karışır. Çünkü Eymen, hala firardadır. Bunun üstüne Şehnaz, Erman Kuzu’dan, bir akşamlık Eymen kılığına girmesini ve babasının karşı..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediyi Kundaklayıp Uyutmak 00:37

Kediyi Kundaklayıp Uyutmak

Canım ülkemin mütevazi aileleri eskiden eve hayvan girmesini istemezdi. Şimdilerde ise her evde bir kedi var neredeyse. Annelerimizin eline ne versen yakışıyor. Kedi de.....

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu! 05:07

Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu!

Fiko'nun vurulmasıyla herkes seferber oluyor ve onu hayata döndürmek için çabalıyor. Fiko'nun vurulduğunu gören Hakan, onun yanına gider ve etraftan yardım ister. Kurşun Fiko'nun kolunun sıyırmış geçmiştir. Bunu gören Ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürek Yemiş Adamın Kıyıya Vuran Köpekbalığını Kurtarması 00:15

Yürek Yemiş Adamın Kıyıya Vuran Köpekbalığını Kurtarması

Avustralya'da kıyıya vuran köpekbalığını kuyruğundan çekerek tekrar denize girmesini sağlayan iyi yürekli adamın amatör kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı 01:24

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs..

Okul Koridorunda Tekme Tokat Kavga Eden Liseliler 00:38

Okul Koridorunda Tekme Tokat Kavga Eden Liseliler

Türkiye'de meydana gelen olayda bir lisenin koridorunda birbirine giren liseliler araya öğretmenlerin girmesini takmadan birbirlerine girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi 00:18

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi

Romanya'nın kırsal bölgesi Suceava'da, bir ev kedisinin beslenme şekli görenleri şaşırtıyor. Ev sahibinin ahıra girmesini bekleyen kedi, süt sağımı sırasında ineklerin altına geçerek, ağzına süt sağılmasını bekliyor. Süt..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi 01:30

Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi

Reynmen’in hem türkiye birincisi olması hem de dünya müzik listesine girmesini sağlayan Ela şarkısına daha önceki vidyomuzda Aleyna Tilki’den gelen tepkiyi sizlerle konuşmuştuk. Şimdi bu tepkilere yeni bir tepki daha gel..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu köye HES kodu olmayan giremiyor 04:21

Bu köye HES kodu olmayan giremiyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı bir kırsal mahallenin sakinleri 10 aydır uyguladıkları tedbirler sayesinde, virüsün köylerine girmesini engelledi...