#Abd Şii milislerin musula girmesini İstemiyor

Trump'a ilgi Japon maskeciye yaradı 00:55

Trump'a ilgi Japon maskeciye yaradı

ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump, Japonya'da bir atölyenin işlerini artırdı. Ünlülerin maskelerini üreten atölyeye Trump maskesi siparişi yağıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi 02:21

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi FED piyasanın beklentileri doğrultusunda politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0.25 - yüzde 0.50 bandında bıraktı. FED, eylül ayı Federal Açık Pi..

Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları 00:52

Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları

Dünyada en fazla ceviz ihracatı yapan ülkelerin başında Çin, İran, ABD ve Türkiye geliyor. Kırgızistan ise dünyanın en büyük ceviz ormanına sahip. Ancak ağaçların kaçak kesimi ve hayvancılık nedeni ile orman içinde büyük..

Kaliforniya’da metan gazı ile mücadele 01:03

Kaliforniya’da metan gazı ile mücadele

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde küresel ısınmaya neden olan metan gazının azaltılması için yeni bir yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre ineklerin salgıladığı metan gazının temizlenerek enerjiye dönüştürülmesi için devle..

Afgan ordusunun kadın pilotları 01:03

Afgan ordusunun kadın pilotları

NATO ve ABD tarafından desteklenen Afganistan Hava Kuvvetleri'nda kadın pilotların sayısı artıyor. Halihazırda iki kadın pilotun görev yaptığı orduya yakında beş kadın pilot daha katılacak...

Buzdan Kaleye Dönüşen Deniz Feneri 01:02

Buzdan Kaleye Dönüşen Deniz Feneri

ABD'deki Michigan Gölü'nde bulunan bir deniz feneri, kutuplardan gelen bir girdabın ortasında kalmasının ardından buz tuttu. Buz tutmasının ardından ise deniz feneri buzdan kale görünümüne büründü...

  • PengoTV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Amerika'da  Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık 10:13

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam et..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Balıklar Uçarak Yakalandılar 00:51

Balıklar Uçarak Yakalandılar

ABD indiana eyaletinde düzenlenen gezi macerasında uçan sazan balıkların çok yüksek performansı sizlerle. keyifli seyirler dilerim...

  • PengoTV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor 01:07

Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Netanyahu- Dostlar birbirini Güvenlik Konseyi'ne götürmez Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) geçtiğimiz cuma günü Yahudi yerleşimleri politikası konusunda İsrail'i kınamasının ardından Amerika Birleşik Devle..

Avatar Dünyası Gerçek Oldu! 02:30

Avatar Dünyası Gerçek Oldu!

ABD’deki Disney Dünyası’nda ‘Avatar’ filminden ilham alınarak hazırlanan tema parkı açılıyor. Disney şirketi, 2017 yazında açılacak olan Avatar parkı Pandora’nın tanıtım videosunu yayınladı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı 01:05

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hem Kuzey Kore'ye hem de Çin'e sert çıktı. Yazdığı ilk twitte, Kuzey Kore'nin kıtalararası füze denemesine ilişkin a..

DELİCESİNE HARLEM BABA 00:17

DELİCESİNE HARLEM BABA

ABD'de arabasında kendinden geçen baba izlenmeye değer!!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Türk Astrofizikçinin Büyük Keşfi - Burçin’in Galaksisi 03:37

Türk Astrofizikçinin Büyük Keşfi - Burçin’in Galaksisi

ABD’de Minnesota Duluth Üniversitesi’nde çalışmalarını sürdüren Burçin Mutlu Pakdil daha önce gözlemlenmemiş ve oldukça nadir görülen yeni bir galaksi keşfetti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Soru! 03:44

Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Soru!

ATV'de Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması yine ilginç bir soruyla gündeme geldi. 60 bin TL değerindeki ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanları arasında hangisi yoktur..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.486 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Florida'da görüntülere takılan dev timsah 01:15

Florida'da görüntülere takılan dev timsah

ABD'nin timsahlarıyla ünlü eyaleti Florida'da göl kenarında yürüyüşe çıkan birkaç şanslı kişi, bölgede yaşayan dev bir timsahı karada yürürken görüntüledi. Sosyal medyada yayılan görüntüler hakkında Jurassic Park film..

Yemek yapan üç boyutlu yazıcı 01:01

Yemek yapan üç boyutlu yazıcı

ABD'de Columbia Üniversitesi yemek hazırlayan üç boyutlu yazıcılar üzerinde çalışıyor. Sözkonusu yazıcı bazı ufak hamur tatlılarını üretmeyi başardı...

İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor 01:19

İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor

Yerli bir nanoteknoloji firması, 10 yıllık çalışmanın ardından nesneleri atomlarına kadar görüntüleyebilen mikroskop üreterek ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesine (NASA) satmaya başladı..