#Abd Şii milislerin musula girmesini İstemiyor

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder 03:29

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder

Dolar milyarderi George Soros'un görüntüleri ekrana geldi. Soros'un verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump için 'Diktatör' ifadesini kullanıyor. Soros, 'Trump'ın diktatör olabilecek güce sahip olmadığını eğer sınırl..

İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi 01:31

İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi

İngiltere'nin başarısız füze denemesi tartışmalara yol açtı. Nükleer bir denizaltıdan fırlatılan füze, Afrika'nın batı kıyısı yerine ABD'ye doğru gitti. Muhalefet partileri olayı tepkiyle karşılarken İngiltere Başbakanı ..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Trump'ın İmzaları Dile Düştü 03:44

Trump'ın İmzaları Dile Düştü

ABD Başkanı Donald Trump'ın kararnameleri imzalayıp göstermesi özellikle sosyal medyada espri konusu oldu...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Oscar Ödüllü Morgan Freeman'lı Thy Reklamı Super Bowl'da Yayınlandı 00:48

Oscar Ödüllü Morgan Freeman'lı Thy Reklamı Super Bowl'da Yayınlandı

ABD'nin en büyük spor organizasyonu ve Amerikan futbolunun şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da, Oscar ödüllü ABD'li aktör Morgan Freeman'ın oynadığı THY reklamını yüz milyonlar ekranları başında izledi. THY daha önce de..

Bir Maçta 92 Sayı Attı 00:21

Bir Maçta 92 Sayı Attı

ABD'de lise basketbol ligi oyuncularından La-Melo Ball bir maçta kaydettiği 92 sayıyla geleceğin yıldızlarından biri olacağının sinyallerini verdi...

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor 05:01

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor

NSA Ajanı Ekonomik Tetikçi John Perkins çok iddialı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün arkasında ABD ve diğer ülkeler olduğunu belirten Perkins, Kredi derecelendirme kuruluşlarının amacının Erdoğan'ı ve Türkiye'yi zayıflatm..

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu! 02:23

Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu!

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi ABD Kalifornia'da düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie isimli kadın gür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor 02:12

Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor

Oscar ödül töreni için geri sayım başladı. ABD'nin Los Angeles eyaletinde 26 Şubat gecesi sahiplerini bulacak olan ödüllerin her biri elde tek tek hazırlanıyor. Hollywood yıldızlarınnı nefeslerini tutarak beklediği gece ..

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar 07:39

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar

İngiliz The Economist gazetesinin yaptığı habere atıfta bulunan Gazeteci-Yazar Bekir Hazar, İngiliz gazetenin 'Türkiye'nin yüzyıllardır Rusya ile savaş halinde bulunduğunu bu yüzden bu yakınlaşmanın' oldukça ilginç oldu..

Rihanna'nın Ses İkizi Papağan 02:08

Rihanna'nın Ses İkizi Papağan

Rihanna’nın neredeyse ses ikizi olan papağan, ABD’li ünlü rap şarkıcısı Eminem’in The Monster isimli şarkısının, Rihanna tarafından söylenen bölümlerini söyleyerek yoğun ilgi topladı...

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi 01:27

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi

Adrina Lima'dan Doutzen Kroes'a dünyaca ünlü birçok manken Trump'a karşı birleşti. Mankenler ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasasına tepki gösterirken tek bir ağızdan 'ben göçmenim' dedi. Çalışmaya 81 isim katıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev Tornado Böyle Görüntülendi! 02:04

Dev Tornado Böyle Görüntülendi!

ABD'nin Iowa eyaletindeki otoyolda seyir halindeki bir sürücü tarafından kayda alan görüntüde, dev hortumun hızla ilerlediği görüldü. Kısa süre içinde yerleşim alanlarına ulaşan tornado bir çok ev ve iş yerini yıkarken, ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyzbol Sopası ile Karakol Basan Adamın Hazin Sonu 01:21

Beyzbol Sopası ile Karakol Basan Adamın Hazin Sonu

ABD'de West Covina'da karakolu beyzbol sopası ile basan adam camları indirme girişiminde başarısız olurken, kendini yerde buldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi 00:09

Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi

ABD'nin Los Angeles kentinde Kevonte Dekorey Austin tarafından sürülen çalıntı kamyonet 185 km/h hız ile kaza yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen' 00:54

Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen'

Bir süre önce sosyal medyaya düşen ABD'li bir öğretmenin öğrencilerini motive etme amaçlı her biri için özel olarak geliştirdiği selamlaşma yöntemi çok konuşulmuştu. Düşüncesi ile büyük beğeni kazanan o ABD'li öğretmenin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esad: 01:04

Esad: "Suriye'ye davetsiz gelen tüm yabancı güçler işgalci"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Münbiç'te konuşlanan Amerikan askerlerini işgalciler olarak nitelendirdi. Çin televizyon kanalı Phoenix'e verdiği röportajda Esad, Suriye topraklarına davetsiz gelen tüm yabancı güçler..

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..