#Abdye ait hava Üssünde

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Kangal Köpeğinin Küçük Enişteyi Kaçırması 00:33

Kangal Köpeğinin Küçük Enişteyi Kaçırması

Kendisine ait olan Kangal köpeğini kavga yaptırdıktan sonra ayırmaya çalışan adamın zor anları kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı! 01:18

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı!

Avustralya'da 22 yaşındaki Myanmarlı sığınmacı Nur İslam isimli adam banka sırasında beklemek istemediği için Commonwealth Bank'a ait bir şubede önce yere benzin dökmüş daha sonra müşteriler kaçarken bankayı ateşe vermiş..

  • JET TV tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakan'da Zulmün Geldiği Boyut  Köyleri Ateşe Verdiler! 00:45

Arakan'da Zulmün Geldiği Boyut Köyleri Ateşe Verdiler!

Myanmar'ın Arakan eyaletinde Müslümanlara ait evler ateşe verilmeye devam ediliyor. Sosyal medyaya, ordu ve Budist milliyetçilerin saldırılarının hedefindeki Maungdaw kentine bağlı 320 haneli Faikali ve Boropara köyünde ..

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın 01:41

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın

Çanakkale Açık Ceza İnfaz kurumunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çanakkale Belediyesi'ne ait çok sayıda itfaiye aracı ile afat ekipleri açık cezaevine sevk edildi...

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti 01:00

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti

Yolcuların tepkilerine rağmen otobüsle çarptığı yaralı köpeği bırakmadı... Kocaeli'de belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yapan Eren Karadaş, seyir halindeyken kendisine itiraz eden yolculara rağmen çarptığı köpeği a..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi  Doğuştan Kralın Hikayesi 03:49

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Doğuştan Kralın Hikayesi

Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur ise şehrin arka sokaklarında, ekmeğini taştan çı..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD-Kuzey Kore Arasındaki Gerilimi Tırmandıran O Animasyon 00:27

ABD-Kuzey Kore Arasındaki Gerilimi Tırmandıran O Animasyon

Kuzey Kore, fırlattığı füzelerle ABD'ye ait bombardıman uçaklarını ve USS Carl Vinson uçak gemisini nasıl vurduğunu gösteren animasyon yayınladı...

Flaş Tv Oyunculuğu Tadında Kavga Eden Fransızlar 01:30

Flaş Tv Oyunculuğu Tadında Kavga Eden Fransızlar

1994 yılına ait bir Fransız dizisinden kavga sahnesi izliyoruz kardeşlerim. Bir takım flaş tv oyunculuğu olsun, evlilik programlarının diziye dönmesindeki oyunculuklar olsun hemen hemen bununla aynı...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda 03:02

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda

Bolu’da, bir bankaya ait para çekme makinesine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği dikkatli bir vatandaş tarafından farkedildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ATM’de bir de kameralı düzenek buldu...

Türk Gemisi Sicilya Açıklarında 77 Göçmeni Kurtardı 00:56

Türk Gemisi Sicilya Açıklarında 77 Göçmeni Kurtardı

Türkiye'den Amerika'ya gitmekte olan bir Türk şirketine ait konteyner gemisi, Sicilya açıklarında tekneleri batan 77 göçmeni kurtardı...

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi   Devasa Yılan  03:59

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Devasa Yılan

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Devasa Yılan Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur is..

  • ANKA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur - Kılıç Efsanesi   Kale Savaşı 01:55

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Kale Savaşı

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Kale Savaşı Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur ise ş..

  • ANKA tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur - Kılıç Efsanesi  Karanlık Topraklara Giriş  02:47

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karanlık Topraklara Giriş

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karanlık Topraklara Giriş Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmay..

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur - Kılıç Efsanesi  Karabacak  Kovalamacası 03:59

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karabacak Kovalamacası

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karabacak Kovalamacası Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan A..

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi 02:59

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi

Bahama Bayraklı 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğindeki, 'Scarabeo 9' isimli dev petrol arama platformunun İstanbul Boğazı’ndan geçişi devam ediyor. 115 metre uzunluğundaki platformun geçişi nedeniyle boğaz tra..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Devrelerine Çaydanlık Şakası Yapan Asker 00:41

Devrelerine Çaydanlık Şakası Yapan Asker

Milli şakamız çaydanlık şakasını askerde yapan mehmetçik ortaya eğlenceli görüntüler çıkmasına neden olmuş. Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için abone olun..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi 01:31

Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi

Dubai Havayolları'na ait Airbus A-380 uçağının şiddetli rüzgarda muhteşem inişi böyle görüntülendi. Almanya Düseldorf Havalimanı'nda iniş yapan uçaklar şiddetli yan rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşıyor..

Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner 01:47

Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner

Katar Havayolları'na ait bir uçağın bulutların arasından geçerek Yeni Zelanda'daki Queenstown Havaalanı'na inişi sırasında çekilen muhteşem görüntüler sosyal medya büyük ilgi görüyor. Kokpitten çekilen görüntüler kaptan ..

Turgut Özatay 00:32

Turgut Özatay

Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşilçam' dedirtiyor. Yönetmenliğini usta reji..

Papağan Eğitim Parkuru 01:54

Papağan Eğitim Parkuru

Evde hazırlanan papağan eğitim parkurunu çok başarılı şekilde geçen amazon papağanı. Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için..

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Pkk'lı Teröristlerin 4 Sığınağı İmha Edildi 01:20

Pkk'lı Teröristlerin 4 Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'ın Kocaköy, Hani ve Lice ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, teröristlere ait 2 sığınak ve 2 doğal mağara imha edildi...