#Abdye ait hava Üssünde

Ikby Bayrağı İndirildi 00:10

Ikby Bayrağı İndirildi

Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ilçesinde Peşmerge ve Türkmen Haşdi Şabi güçleri arasında çatışma çıktı. Irak güçleri de Tuzhurmatu'ya konuşlanmış durumda...Irak Ordusu'nun Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ve Beşir kasa..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi 00:33

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi

Trafik kazası geçiren üniversite öğrencisi Ateş, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla, Mersin'deki şehir hastanesine nakledildi...

Köylüler Ejderha İskeleti Buldu 00:20

Köylüler Ejderha İskeleti Buldu

Çin'in güneyinde yer alan Hebei bölgesindeki Zhangjiakou City'de ortaya çıkan iskelet görenleri şoke etti. 18 metre uzunluğundaki dev iskeleti yakından görmek için gelen yerli halk, iskeletin bir “ejderhaya ait olduğund..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti 03:41

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti

Güzellik kraliçesi Shwe Eain Si'nin tacı, Myanmar hükümetinin terör örgütü olarak nitelendirdiği Arakan Royingha Kurtuluş Ordusuna ait videoyu paylaşmasının ardından geri alındı. Myanmar güzellik kraliçesinin Miss Univer..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Martıların Efendisi - Fragman  22 Aralık’ta Sinemalarda 01:48

Martıların Efendisi - Fragman 22 Aralık’ta Sinemalarda

İnsanların gözleri ara sıra dalgınlaşır ya, gizli ülke orasıdır işte! Martıların Efendisi 22 Aralık’ta Sinemalarda İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da 00:45

Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da

Japon geleneksel sanatlarından ukiyo-e nin önemli isimlerinden Katsushika Hokusai’nin sergisi Roma’da ziyarete açıldı. 12 Ekim’den itibaren sanatseverlerle buluşan sergide 18 ve 19. yüzyılda değerli eserler veren Hokusai..

Moda Yarışmacısı Eylem Gülçin Kanık Yakılarak Öldürüldü! 04:32

Moda Yarışmacısı Eylem Gülçin Kanık Yakılarak Öldürüldü!

Aydın’da polis tamamen yanmış bir kadın cesedi buldu. O cesedin kime ait oldğunu bulmak için ellerindeki tek ipucu koldaki dövme ve karın bölgesindeki piercing'ti... Bir arkadaşı haber alamadıkları Eylem Gülçin Kanık'ın ..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz  Adalet Ligi Yapımı E-Serisi Cabriolet & Vision Gran Turismo 03:54

Mercedes Benz Adalet Ligi Yapımı E-Serisi Cabriolet & Vision Gran Tur

Mercedes-Benz'in Londra'daki etkileyici bir video klibi. Bruce Wayne'in Batman'a ait yeni iş arabasının Hollywood dünya prömiyeri ve aynı zamanda Diana Prince'in Wonder Woman'ı - filmi seyret, harika eğlence olacak! Süp..

  • BETA tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Akkuş'un Eşi Gonca Akkuş'u Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı 04:22

Uğur Akkuş'un Eşi Gonca Akkuş'u Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Ünlü manken Ebru Şallı ile aşk yaşadığı iddia edilen İzmirli iş adamı Uğur Akkuş’la ilgili şok gelişme yaşandı. Uğur Akkuş’un boşanma aşamasında olduğu eşi Gonca Akkuş’u darp ettiği anlara ait olduğu iddia edilen görüntü..

  • ANKA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Rolls Royce İnanılmaz Rat Rod Makyaj Alır 04:14

Rolls Royce İnanılmaz Rat Rod Makyaj Alır

A TEAM of maverick mechanics have completed an incredible transformation of a classic Rolls Royce once owned by eccentric British aristocrat, Lord Tredegar. Dubbed the Rolls Royce rat rod, the car takes its inspiration a..

  • BETA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Özbekistan'ın milli şairi Abdulla Aripov'a ait bir şiir okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şiiri okumadan..

Mobese Direği Park Halindeki Otomobilin Üzerine Düştü 01:09

Mobese Direği Park Halindeki Otomobilin Üzerine Düştü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kamyonetin çarptığı MOBESE direği park halindeki otomobilin üzerine devrildi.Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 AL 874 plakalı kamyonet, 203. Sokak 3. Cadde'de geriye gittiği sırada İlçe Emniyet..

Çin'de Hostes Uçaktan Düştü 00:30

Çin'de Hostes Uçaktan Düştü

Çin havayolu şirketi China Eastern'ın hostesi kapıyı kapatmaya çalışırken uçaktan düştü. Çin havayolu şirketi China Eastern'a ait uçakta görülmedik bir kaza yaşandı. Uçağın kapısını kapatmaya çalışan hostes dengesini kay..

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..

Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak 02:20

Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak

LAMBORGHINI owners across Tokyo came together to take part in a car meet of epic proportions. With a combined value of nearly 10 million dollars the Lambos featured models from different eras in the manufacturer’s histor..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Maidenin Altın Günü Fragmanı 02:43

Maidenin Altın Günü Fragmanı

Maide'nin Altın Günü 8 Aralık'ta sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır..

Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı  Üretiyor 01:01

Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı Üretiyor

Osmaniye'de 25 yıldır toptan ve perakende çiçekçilik yapan Veli Şehitoğlu, İzmir, Yalova ve Antalya'dan çiçek getirmek yerine kendine ait 2 dönüm araziye Osmaniye'de ilk kez kasımpatı ekerek hasada başladı...

Amanoslarda Terör Operasyonu 00:30

Amanoslarda Terör Operasyonu

Amanosların Osmaniye sınırları içinde kalan kısmında jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, havan, anti tank roketi ile 5 kilogram TNT, el yapımı patlayıcı yap..

İstanbul Moda Tekne (Kürek) Yarışları 1913 00:46

İstanbul Moda Tekne (Kürek) Yarışları 1913

1913 yılına ait bu kısacık videoda, moda sahillerinde kürek çeken leventleri görmektesiniz.36. saniyede başlayan gösteriyi yapaccak yiğit bir kürek takımı aranıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bombalı Araç Böyle Vuruldu 00:45

Bombalı Araç Böyle Vuruldu

Irak'ta bomba yüklü araçla saldırı yapmaya çalışan DAEŞ'li teröristler Irak ordusuna ait tank tarafından böyle vuruldu...

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor 00:57

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Kudüs'ün kuzeyindeki Kefer Akab beldesinde 138 daire ve bir mescitten oluşan 6 binayı Ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü iddiasıyla yıkmaya hazırlanıyor. İsrail'in evsiz bırakmakla tehdit..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avukat Kudbettin Kaya'nın Öldürülme Anı Kamerada 00:29

Avukat Kudbettin Kaya'nın Öldürülme Anı Kamerada

Ergenekon davası sanığı avukat Kudbettin Kaya'nın öldürüldüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, siyah giyimli ve şapkalı cinayet zanlısı Kaya'nın üzerine kurşun yağdırıyor...