#Abdye ait hava Üssünde

Darbukaya Kafası Sıkışan Çocuk 02:22

Darbukaya Kafası Sıkışan Çocuk

Bağcılar'da darbukaya kafası sıkışan 1 yaşındaki B. Y'yi İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı. Bağcılar'da, oyun oynadığı sırada babasına ait darbukaya kafası sıkışan 1 yaşındaki B.Y., İstanbul Büyükş..

  • JET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırında Güvenlik Önlemleri Artırıldı 01:16

Suriye Sınırında Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Suriye’nin Afrin kentinde bulunan PKK/PYD terör örgütüne ait mevziler TSK tarafından top atışına tutulurken, sınırın sıfır noktasında bulunan Ceylanpınar-Suriye sınırında önlemler artırıldı...

Kepenge sıkışan kediyi itfaiye kurtardı 01:35

Kepenge sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir işyerine ait deponun kepengine sıkışan kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi...

Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor 01:50

Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor

Harran Üniversitesi öğrencileri, Osmanlı dönemine ait Urfa mimarisini taşlara işliyor...

Beşiktaş’ta evleri olmayan aile, arabada yaşıyor 04:17

Beşiktaş’ta evleri olmayan aile, arabada yaşıyor

Beşiktaş’ta bir 5 kişilik aile, evleri olmadığı için kendilerine ait otomobil içerisinde 2,5 yaşındaki çocukları ile birlikte kalıyor...

Batman’da PTT araçlarına ses bombası atıldı 01:45

Batman’da PTT araçlarına ses bombası atıldı

Batman’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından PTT’ye ait araçlara ses bombası atıldı...

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü 02:17

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü

FETÖ'nün kripto kurumlarından biri olan Anafartalar Kolejine ait bina, Türkiye'nin ilk bilim ve sanat merkezi (BİLSEM) olan Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezinin yeni adresi oldu...

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pkk'nın Sosyal Medya Yalanları 01:29

Pkk'nın Sosyal Medya Yalanları

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve TSK'nın Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik harekatı sırasında çekildiği iddia edilen 4 fotoğrafın, eski tarihli ve farklı olaylara ait olduğu ortaya çıktı...

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı 01:23

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı

Kilis'te yaşayan Suriyeli ailenin evine isabet eden roketten aileyi yemek kurtardı. Kilis'e atılan iki roketten birisi camiye, diğeri camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düştü. Tırıklı mahal..

Tsk Destekli Öso Kuvvetlerinin Ilerlemesi Sürüyor 01:13

Tsk Destekli Öso Kuvvetlerinin Ilerlemesi Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'deki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Terör örgütüne ait hedefler tank ve top atışlarıyla vurulurken TSK destekli ÖSO kuvvetlerinin ilerlemesi..

Terör Mevzileri Savaş Uçakları, Helikopterler Ve Topçu Birliklerince Vuruluyor 01:28

Terör Mevzileri Savaş Uçakları, Helikopterler Ve Topçu Birliklerince V

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçesi karşısındaki terör mevzileri Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait savaş uçakları, helikopterler ve topçu birliklerince vuruluyor...

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Sınır Birliklerine Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:02

Sınır Birliklerine Askeri Sevkıyat Sürüyor

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçesi karşısındaki terör mevzileri Türk Silahlı Kuvvetlerine ait savaş uçakları, helikopterler ve topçu birliklerince vuruluyor. Öte yandan, sınır birliklerine yönelik askeri sevkıya..

İzlerken Keyif Alacağınız Kano Yapılışı 10:59

İzlerken Keyif Alacağınız Kano Yapılışı

Adam Koekkoek isimli yetenekli adamın 8 ayda yaptığı kanonun yapım aşamasına ait time lapse görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akupunkturun Tarihçesi Nedir 01:25

Akupunkturun Tarihçesi Nedir

Akupunktur eski zamanlardan beri uygulanan bir tedavi yöntemidir. Taş devrine ait taş iğneler bunun göstergesi olabilir ve buna dayanarak 3000 yıllık bir geçmişi olduğunu kabul edebiliriz. Popüler hale gelmesini ve batıd..

  • NABIZ tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi! 01:37

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi!

Zeytin Dalı Harekatında teröristlerden temizlenen alanlardaki PYD/PKK mensuplarınca oluşturulan betonarme ve çukur mevziler görüntülendi. Afrin bölgesinde ilerleyen komandolar, teröristlere ait bazı mevzileri de kontrol ..

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:28

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanın giriş katındaki bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan A.Ö, bisikletinin çalındığı gerekçesi..

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var 00:58

Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var

1921 yılında çekilmiş görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Görüntülerde Halide Edip Adıvar, Falih Rıfkı Atay, Yakup Kadri, Adnan Adıvar, Mehmet Asım ve Yusuf Tengirşenk bir arada bulunuyor. Videoyu yayınlayan ta..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otogar'da Düğün Yapmak Amasya 04:08

Otogar'da Düğün Yapmak Amasya

Çok sayıda firmaya ait yazıhane ile bekleme salonu ve diğer bölümlerin bulunduğu 3 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip otogarın 700 metrekaresi düğün salonu olarak kullanılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı 02:20

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir konvoy, Astana anlaşmaları çerçevesinde İdlib gerginliği azaltma bölgesinde oluşturulacak ateşkes gözlem noktası için bölgeye ulaştı. Mehmetçik'i büyük bir coşkuyla karşılayan böl..

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

Constantine - Vermin Man'ın Saldırısı 01:44

Constantine - Vermin Man'ın Saldırısı

Angela Dodson, ikiz kız kardeşi Isabel’in ölümünün bir intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine’den yardım ister. Ölen kadın dindar bir Katoliktir ve Angela, onun kendi canına kıymış olmasın..

Constantine - Cehenneme Giriş 04:53

Constantine - Cehenneme Giriş

Angela Dodson, ikiz kız kardeşi Isabel’in ölümünün bir intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine’den yardım ister. Ölen kadın dindar bir Katoliktir ve Angela, onun kendi canına kıymış olmasın..

Constantine - John Constantine vs Melez'in Dövüşü 04:56

Constantine - John Constantine vs Melez'in Dövüşü

Angela Dodson, ikiz kız kardeşi Isabel’in ölümünün bir intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine’den yardım ister. Ölen kadın dindar bir Katoliktir ve Angela, onun kendi canına kıymış olmasın..