#Abdye ait hava Üssünde

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan 00:54

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan

Uluslararası Hayvanları Kurtarma Kuruluşu (IAR) Endonezya'da ormanların yok edilmesinin orangutanların yaşamını nasıl etkilediğini gösteren 2013 yılına ait bir video yayınladı. Ağaçları yıkan buldozerle karşılaşan Orangu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
60 Yıl Önce Terkedilen Lüks Otelin Bugünkü Haline İnanamayacaksınız 03:25

60 Yıl Önce Terkedilen Lüks Otelin Bugünkü Haline İnanamayacaksınız

Zamanı durdurup geri alabildiğinizi düşünün. Bu videoda, terkedilmiş otele ait 60 yıl öncesinin fotoğraflarını ve etkileyici hikayesini paylaşıyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avusturya'da Kapatılan Türk Camisi Yeniden İbadete Açıldı 01:48

Avusturya'da Kapatılan Türk Camisi Yeniden İbadete Açıldı

Avusturya’da ibadete kapatılan Türklere ait cami eksiklerin giderilmesinin ardından yeniden ibadete açıldı...

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Dumbo Türkçe Dublajlı Fragman 01:21

Dumbo Türkçe Dublajlı Fragman

Yönetmenliğini Tim Burton'ın üstlendiği yapım, küçük bir sirk filinin fareyle olan dostluğunu beyazperdeye taşıyacak. Yapımcılığını Disney'in üstlendiği projede senaryo ise Ehren Kruger'e ait...

Cansu Yegin 4 TL'ye Siyah Nokta Temizliği BİM Burun Bandı 06:59

Cansu Yegin 4 TL'ye Siyah Nokta Temizliği BİM Burun Bandı

Heeey!:) Uzun zamandır merak ettiğim,denemek istediğim BİM'lerde satılan Rituel De Beaute markasına ait burun bantlarını sizinle birlikte denedim.Umarım video hoşunuza gitmiştir:)..

Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek 02:50

Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek

2015 yılında Sarıyer'de Amerikan konsolosluğuna yönelik saldırı sonrasında yaralı yakalanan eylemcinin vurulduğu anlara ait görüntüleri izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor! Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm fragmanında, Ferhat'la karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gi..

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Göçükten 6.5 Saat Sonra Kurtarılan Madenci O Anları Anlattı 07:15

Göçükten 6.5 Saat Sonra Kurtarılan Madenci O Anları Anlattı

Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait maden ocağında meydana gelen göçükten 6.5 saat sonra kurtarılan madenci o anları anlattı...

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki 01:41

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram sayfasında bulunan videodaki şarkının bestecisinden Meral Akşener’e tepki geldi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk M..

Alman Fırkateyni Füze Ateşlerken Kendisini Patlattı 00:41

Alman Fırkateyni Füze Ateşlerken Kendisini Patlattı

Alman donanmasına ait Sachsen fırkateyninden ateşlenen füzenin infilak etmesi sonucu Sachsen fırkateyni ciddi hasar gördü. Ciddi hasar alan fırkateynin fırlatma rampası, güvertesi ve kaptan köşkü olarak da bilinen köprü ..

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Safari Turundaki Turistlere Aslandan Sevgi Gösterisi 01:57

Safari Turundaki Turistlere Aslandan Sevgi Gösterisi

Rusya'nın 2014'te ilhak ettiği Kırım'da turistler safari turuna çıktı. Safari parkının gözde üyelerinden Lola adlı aslan, bir anda arabaya sıçrayarak turistleri kucakladı, uzun uzun kendini sevdirtti. Cesur tavırlar serg..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Facia Böyle Başladı 00:23

Facia Böyle Başladı

Rusya'da 64 kişinin öldüğü yangının başladığı anlar ve yaşanan paniğe ait görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın Kemerovo şehrinde 64 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının başladığı anlar ve yaşanan panik, güvenlik kamerasına..

Patatesli Börek Tarifi 10:02

Patatesli Börek Tarifi

Patatesli Börek tarifi (Çerkez mutfagina ait gubate) Hamuru icin gerekenler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag Yarim paket yas maya 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurt..

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika 05:44

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika

EN ÇOK GELEN SORULAR ; 1- JELATİN NEREDE SATILIR ? - Ben aktardan aldım. Siz de yakınlarınız da bulunan bir aktara gidip sorabilirsiniz. 2- MASKE ÖLÇÜLERİ NEDİR ? - Video da belirtmeme rağmen yine tekrar edeyim ; ö..

Evsiz Adama Ev Hapsi Verildi - Röportaj Adam 01:19

Evsiz Adama Ev Hapsi Verildi - Röportaj Adam

Röportaj adamın Evsiz Adama Ev Hapsi Verildi haberini trollemesini izliyoruz efendim. Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için...

  • JET TV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj 08:02

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj

Üçüncü yeni ürünlerle makyaj videosunun rengi bu kez size ait! Mavi makyaj en çok istenen renk olduğu için bu videoda onu hazırladım ve açıkçası renklere karşı daha sempatik bakmaya başladım! :)) Bir sonraki rengi ve den..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı 01:30

Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı

CHP'li Adalar Belediyesi, sorumluluk alanındaki çöpleri yakarak imha ederken cep telefonu kamerasına yakalandı. SuperHaber'in ulaştığı görüntülerde gemiyle adanın Heybeliada'ya bakan yüzüne getirilen çöp kamyonları ve yü..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..