#Abdye ait hava Üssünde

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Beef Stroganoff Tarifi 02:51

Beef Stroganoff Tarifi

MALZEMELER 500 g stroganoffluk doğranmış dana eti, 400 g kültür mantarı, 1 adet soğan, 200 ml süt kreması, 1 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, Servis için haşlanmış makarna. **************************** Bugün Rus..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

İsrail Askerlerinden Filistinlilere Sert Müdahale 02:36

İsrail Askerlerinden Filistinlilere Sert Müdahale

İsrail askerlerinden Filistinlilere sert müdahale İsrail askerleri işgal altındaki Kudüs'ün doğusundaki Han el-Ahmer'de bedevilere ait ev ve ağılları yıkmaya gelen ekiplere tepki gösteren Filistinlilere müdahale etti...

Yavru Kediden Korkan Köpek 00:31

Yavru Kediden Korkan Köpek

Yavru Kediden Korkan Köpek Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle 1:37:32

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Gazze'de Şehit Cenazesi 01:02

Gazze'de Şehit Cenazesi

Gazze'de şehit cenazesi İsrail savaş uçaklarının Gazze'de Hamas'a ait bir gözetleme kulesine düzenlediği saldırı sonucu şehit olan İzzettin Kassam Tugayları mensubu Abdulkerim Rıdvan (22) için Refah kentinde cenaze tören..

Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar 00:29

Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar

Başakşehir'de iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış şekilde bulunan cesede ilişkin soruşturma sürerken, zanlıların bavulları taşıdığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Başakşehir'de dün gece iki valiz içerisinde par..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle 02:35

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle

Zuhal Topal'ın yeni programı belli oldu! Gelinlerle kayınvalideleri yarıştıracak! İzdivaç programlarının sevilen ismi oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, farklı bir projeyle ekranlara dönüyor. Bir çok ülkede yayınlanan, düny..

  • BETA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araba İçinden Çıkan Sürpriz Köpek Sürüsü 00:08

Araba İçinden Çıkan Sürpriz Köpek Sürüsü

Kadının kendisine ait yaklaşık yirmiye yakın av köpeğini koyduğu arabanın kapısını açtığında hepsi çil yavrusu gibi dağılıyorlar....

  • JET TV tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü 03:59

Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü

Bu yıl içinde nikah masasına oturacakları konuşulan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, işadamına ait yatta Bodrum tatiline devam ediyor. Çift, önceki sabah Torba açıklarından demir aldı, gözlerden uzak olmak için sessiz sakin bir..

  • BETA tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi 03:46

Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi

Hakan Çiçek'i 2 saniyelik video ele verdi FETÖ'nün darbe girişiminde yer alan sivil imamlardan Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundaki GSM hattının ilk kez 7 Mart 2016'da aktive edildiği, telefonun lokasyon..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu 00:51

Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir TIR, halk otobüsü ve otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 21 kişi de yaralanmıştı. Meydana gelen feci kazanın otobüs içerisine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kocası Doğum Anını Kameraya Aldı Bebeğin İlk Hareketi Herkesi Şaşırttı 01:49

Kocası Doğum Anını Kameraya Aldı Bebeğin İlk Hareketi Herkesi Şaşırttı

Konu: Her bebeğin dünyaya gelişi bir mucize olarak görülür. Doğum anına ait anılar hayatları boyunca bebeğin anne ve babasının aklından çıkmaz. Brezilya’nın Santa Monica Hastanesi’nde gerçekleşen bir doğum sadece anne v..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:30

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı

Uluslararası Haber Ajansı Associated Press, Mekke'nin 1950 yılında çekilen görüntülerini yayınladı. Hac dönemine ait görüntülerde Kabe'nin çevresindeki sakin yapılanma dikkati çekerken, binlerce Müslüman'ın develer üstün..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit 00:47

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit

İsrail'den Gazze'ye saldırı: 2 şehit İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kasım Tugaylarına ait askeri noktaya düzenlediği saldırıda 2 Filistinli şehit oldu...

Şarkı Söyleyerek Peynir Satan Eleman 00:44

Şarkı Söyleyerek Peynir Satan Eleman

Aleyna Tilki'ye ait Yalnız Çiçek parçasının sözlerini değiştirerek 4 oktav sesiyle peynir satışı yapan elemanın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı 01:33

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı

Azak Denizi'nde Rus savaş gemileri ile Ukrayna savaş gemileri karşı karşıya geldi.Rusya'ya ait savaş gemileri Ukrayna savaş gemilerine müdahalede bulunurken, bir Ukrayna gemisi hasar gördü. Kaynak:Rusya 24..

Adana Lezzetlerini Tadan Turistin Hastanelik Olması 00:59

Adana Lezzetlerini Tadan Turistin Hastanelik Olması

Türkiye'nin en özgün ve en lezzetli mutfaklarından biri Adana'ya ait. Adana mutfağı ülkemizde et ve kebap kültürünün en iyi temsilcilerinden. Adana'ya turistik bir gezi düzenleyen çift bu lezzetleri ara vermeden tatmaya ..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 6 yıl önce