#Abdülkadir bir Çift turna gördüm

Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru 01:04

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru

Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Çifte, sevgililer gününün yaklaştığı hatırlatılınca Koç’tan beklenmedik bir tepki geldi. “3 Adam”dan biri olan Oğuzhan Koç, sevg..

  • BETA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Çin'de İki Yüzlü Kedi Doğdu 00:30

Çin'de İki Yüzlü Kedi Doğdu

Çin'in Chongqing şehrinde yaşayan bir adamın kedisi iki yüzlü bir yavru doğurdu. Çift yüzlü yavru kedinin, iki ağzı, iki burnu ve dört gözünün olduğu görüldü. Kedinin sahibi yavrunun doğduktan iki gün sonra öldüğünü beli..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun 05:00

Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun

Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail rolüyle akıllara kazınan Ahmet Arıman 23 yaşındaki sevgilisiyle evlendi. Eşi Kader Kaynak çift ilişki yaşamaya başladığında evliydi. Bu durumun duyulmasından sonra Arıman aşkına sahip çıkı..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme 05:11

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme

Nasil anlatiyim pismanligimi Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara dusmanligimi Cahilligime de yorma yorma Sen gideli her sey renginden oldu Gonlumun gulleri sarardi soldu Hayatimin gulen yuzu kayboldu Of bir ci..

  • Candy tarafından
  • 2.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..