#Abd’de lise Öğrencileri trump’a karşı yürüdü

Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri 01:11

Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri

ABD'de FBI Başkanı James Comey'nin başkanlık seçimlerine Rusya’nın müdahalesiyle Trump ekibinin Moskova ile bağlantısı olduğu iddialarını araştırdıklarını açıklaması, Trump taraftarlarını endişelendirdi. ABD Başkanının..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar 01:43

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar

TVNET'te Büyük Oyun programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ABD Başkanı Trump'ın hem ABD'nin yerleşik sisteminin hem de uluslararası kuruluşların temelini sarstığını be..

BM'den Trump'a Kudüs Reddi 02:05

BM'den Trump'a Kudüs Reddi

BM Genel Kurulu'ndaki Kudüs oylaması başladı. 193 ülkeyi BM Genel Kurulu'nda, ABD'nin skandal kararının yasadışı sayılması için oyların üçte ikisinin alınması gerekiyor. ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ol..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor 02:22

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor

CIA'in, Rusya'nın 8 Kasım'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği sonucuna ulaştığı öne sürüldü. İddiaya göre CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardım ettiğine inanıyor. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatını..

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı 02:12

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump seçilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu, terörist başı Gülen'in iade edilmesini istedi...

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump'a Justin Bieber'ın Baby Şarkısını Söylettiler 01:30

Donald Trump'a Justin Bieber'ın Baby Şarkısını Söylettiler

Oh baby baby baby... ABD'nin yeni başkanı Donald Trump için şimdiden çalışmalar başladı. Önceleri Obama için sıkça denk geldiğimiz demeçlerden şarkı söyletme videolarına Trump ilk olarak 'Baby' ile giriş yaptı...

  • Cowboy tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı 01:10

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Amerika Birleşik Devletleri'nde başkan seçilen Donald Trump'a, nükleer anlaşmayla ilgili sert cevap verdi. Ocak ayında göreve başlayacak olan Trump, seçim kampanyası boyunca, İran ile Ba..

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı 25:29

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı

Trump Amerika zengin yapacak bu yeni icra emri temin edeceğini söyledi. President Trump signs energy independence executive order Trump assures this new executive order will make America wealthy again...

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor 00:47

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor

Berlin’de yer alan Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi önümüzdeki günlerde sanatseverlere sürpriz bir heykel sunacak. Müze 20 Ekim tarihinden itibaren Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın heykelini serg..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder 03:29

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder

Dolar milyarderi George Soros'un görüntüleri ekrana geldi. Soros'un verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump için 'Diktatör' ifadesini kullanıyor. Soros, 'Trump'ın diktatör olabilecek güce sahip olmadığını eğer sınırl..

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı 00:17

Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın konuşma yapmadan önce kendisini sahnede karşılayan First Lady Melania Trump'ın elini ciddi bir şekilde sıktı ve sahneden aşağıya uğurladı...

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı 00:37

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı

ABD Başkanı Donald Trump ülkede büyük hasara neden olan kasırgalar sonrası mağdur Porto Rikolulara insani yardım malzemesi dağıttı. Trump'ın yardım malzemelerini dağıtış şekli sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu...

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı 01:15

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı

ABD Kongre Binası'nda bir protestocu Donald Trump'ın yüzüne Rus bayrağı fırlatarak Trump vatan hainidir diye bağırdı...

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor 00:57

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yarın ABD Başkanı Trump ile telefonda görüşeceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini de dile getirdi...

Trump'ın Gün Yüzüne Çıkan Kelliği 00:26

Trump'ın Gün Yüzüne Çıkan Kelliği

ABD Başkanı Trump’ın uçağa bindiği sırada esen rüzgâr saçlarını havaya kaldırdı. Trump’ın büyük bir özenle taradığı saçlarının aslında çok az olması ABD medyasında alay konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Ailesini de İkiye Böldü 01:28

Trump Ailesini de İkiye Böldü

Donald Trump, ABD başkanlığını Biden’a kaptırdı. Koltuğundan olan Trump’ın sorunu bununla sınırlı kalmadı. Sosyal medya hesapları ve aile ilişkileri de tehlikede…..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..