#Abd’de lise Öğrencileri trump’a karşı yürüdü

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı 03:20

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı

Başkan Donald Trump'ın Salı günü, yüksek vasıflı işler için ABD'ye işçi getiren geçici bir vize programında değişiklikler yapacak bir yönetici kararı imzalaması bekleniyor. Reuters'in bildirdiğine göre, Amerikalılar Alı..

Trump ya sözünü tutarsa 01:38

Trump ya sözünü tutarsa

Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonlarca yasa dışı göçmen, 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan Donald Trump'ın kendilerini ilgilendiren seçim vaatleri konusunda nasıl bir politika izleyeceğini merakla bekliyor. Sınır ..

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu- 01:56

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu-

Okyanus ötesinde New York Valisi, Trump'ı adeta topa tuttu. Andrew Cuomo, Salgının yayılmasından Trump sorumlu dedi. Amerikan Başkanı'nı maske takmayı siyasete alet ettiği gerekçesiyle eleştirdi. Ancak Trump, önlemleri..

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Trump, İlk Emirlerini İmzaladı 04:55

Trump, İlk Emirlerini İmzaladı

Kasım ayında yapılan seçimle ABD’nin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump, bugün gerçekleştirilen törenle yemin etti. Yemin töreninde “İlk önce ABD” ifadelerine yer verdiği konuşmasının ardından görevi Barack Obama’dan r..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi 01:27

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi

Adrina Lima'dan Doutzen Kroes'a dünyaca ünlü birçok manken Trump'a karşı birleşti. Mankenler ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasasına tepki gösterirken tek bir ağızdan 'ben göçmenim' dedi. Çalışmaya 81 isim katıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Balık Lokantası 01:03

Trump Balık Lokantası

Irak'ın Dohuk kentinde balık restoranı işleten girişimci Nedyar Zaviti, restoranına ABD'nin yeni başkanı Trump'ın adını verdi. Zavitiy, Trump markası ile işlerini daha da büyütmek istiyor...

Oscar'da Trump protestosu 00:31

Oscar'da Trump protestosu

Oscar’a ‘En İyi Yabancı Film’ dalında aday olan ‘Satıcı’ filminin İranlı yıldızı Taraneh Alidoosti, bu yılki ödül törenine ABD Başkanı Donald Trump’ı protesto etmek için katılmayacağını açıkladı. Trump bazı Müslüman çoğu..

Donald Trump, Angela Merkel'in Elini Sıkmadı 00:54

Donald Trump, Angela Merkel'in Elini Sıkmadı

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Donald Trump ile görüşmek için ABD'ye gitti. Merkel-Trump görüşmesinde gazeteciler, fotoğraf çekerken el sıkışmalarını istedi ama Trump oralı olmadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Karadağ Başbakanı Markoviç'i İtmesi 00:12

Trump'ın Karadağ Başbakanı Markoviç'i İtmesi

ABD Başkanı Trump, NATO liderler toplantısında Karadağ Başbakanı Dusko Markoviç'i itip öne geçti. Trump'ın hareketi kameralara yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Vücut Dili Ne Anlatıyor? 01:10

Trump'ın Vücut Dili Ne Anlatıyor?

ABD Başkanı Donald Trump'ın diğer dünya liderleriyle iletişimi sürekli gündemde. Vücut dili uzmanı Lillian Glass'a göre Trump birinden hoşlandığını uzun tokalaşmalarla belli ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti 00:46

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti

ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken, Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam, Trump'un konuşmasından hemen önce odadan çıktı...

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu 00:23

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu

ABD Başkanı Donald Trump, Oval Ofis'te Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'le basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Trump, CNN muhabiri Jim Acosta'nın Norveç vatandaşlarıyl..

Ukraynalı Sanatçılardan Bozuk Paralarla Trump Portresi 01:30

Ukraynalı Sanatçılardan Bozuk Paralarla Trump Portresi

Daria Marchenko ve Daniel Green isimli Ukraynalı sanatçılar bozuk paralardan Donald Trump'ın portresini yaptı. Paranın Yüzü isimli çalışma sürekli olarak para ve zenginlikten bahseden ABD başkanı Trump'ı eleştirmek için ..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Muhabirin Sorusuna Cevap Veremedi 00:15

Trump Muhabirin Sorusuna Cevap Veremedi

ABD Başkanı Trump, İran ile imzalanan anlaşma tek taraflı ve korkunç diyerek, anlaşmadan çekildiklerini açıkladı. Trump basın toplantısı sırasında muhabirin sorduğu Bu Amerika'yı nasıl daha güvenli yapacak? sorusuna..

Trump Protestoyla Karşılandı 00:55

Trump Protestoyla Karşılandı

Trump protestoyla karşılandı ABD Başkanı Donald Trump'ın İngiltere'yi ziyareti, başkent Londra'da protesto edildi...

Trump'ın Amerika Birleşik Devletleri Bayrağıyla Romantik Anları 00:52

Trump'ın Amerika Birleşik Devletleri Bayrağıyla Romantik Anları

ABD Başkanı Donald Trump bir konferansta konuşma yaptı. Konuşma için sahneye çağırılan Trump, Amerika Birleşik Devletleri Bayrağını görünce dayanamayıp sarılmış...

  • JET TV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı 01:05

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hem Kuzey Kore'ye hem de Çin'e sert çıktı. Yazdığı ilk twitte, Kuzey Kore'nin kıtalararası füze denemesine ilişkin a..

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı 00:37

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı

ABD'de Başkan Donald Trump'ı koruyan gizli servis elemanlarının bilgisayarı çalındı. Gizli servisten yapılan açıklamada vatandaşlardan yardım istendi. Dizüstü bilgisayarda Trump Tower'ın kat ve acil durum tahliye planlar..

 Trump Nato Genel Sekreterini Beyaz Saray'da Memnuniyetle Karşıladı 00:34

Trump Nato Genel Sekreterini Beyaz Saray'da Memnuniyetle Karşıladı

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i Çarşamba günü Beyaz Saray'a memnuniyetle karşıladı...

Stockholm Sokaklarında Trump Çizimleri 00:51

Stockholm Sokaklarında Trump Çizimleri

Stockholm'de ABD Başkanı Donald Trump'ı hicveden çizimlerden oluşan bir sokak sergisi düzenlendi. Trump, şubat ayında İsveç'le ilgili yaptığı yorumlarla tepkileri üzerine çekmişti...

  • Umut Tv tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump Get Lucky Dinlerken 01:00

Donald Trump Get Lucky Dinlerken

ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Ulusal Bayramı etkinlikleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile birlikte ordu bandosunun çaldığı Daft Punk'ın Get Lucky adlı şarkısını böyle dinledi...

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce