#Abd’nin eski

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu  Türkiye Abd Görüşmesi Ertelenebilir 01:51

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Türkiye Abd Görüşmesi Ertelenebilir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ile gerçekleşmesi planlanan görüşmeye ilişkin, 19 Mart'ta yapacağımız görüşme Tillerson görevden ayrıldığı için ertelenebilir. dedi...

Irak Devlet Başkanı Saddam : Körfez Komşularımız 02:36

Irak Devlet Başkanı Saddam : Körfez Komşularımız "Ruhlarını ABD ve İsr

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin Salı günü Irak başkenti Bağdat'taki yeni bir otel açarken kalabalığı konuşması. Ve daha sonra Kendisi sevincini havaya birkaç el tüfekle havaya ateş atarak gösterdi.Irak Lideri Kuran..

  • PengoTV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle Paylaştı 00:45

Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle

Suriye'nin Kamışlı kentindeki toplantıya katılanlar, ülkenin petrol kaynaklarını bölüştü. ABD ile Suudi Arabistan İstihbaratının düzenlediği buluşmada PYD'nin petrollerden pay alması kararlaştırıldı...

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler 06:53

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler

Son zamanlarda Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerginlikler, ABD'nin diplomatik nezaketten tamamen uzak ve adeta “küstüm” diyerek vizeyi askıya alması ve Türkiye'nin de buna aynı dil ile karşılık vermesiyle yeni bir aşa..

Kudüs Kararı Oylamasında ABD'ye Bozgun 10:29

Kudüs Kararı Oylamasında ABD'ye Bozgun

Dünya, ABD'nin tehdidine boyun eğmedi Kudüs tasarısı BM Genel Kurulu'nda 128 oyla kabul edildi. BM, ABD’nin kararına karşı Kudüs tasarısını kabul etti...

  • BETA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark 01:26

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark

TSK ve ÖSO'nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin şehir merkezi ele geçirildi. Mehmetçiğin şehir merkezinde hilal oluşturduğu anlar havadan görüntülenirken Afrin'in hiç zarar görmeden teröristl..

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı 02:23

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO dışişleri bakanları toplandı. Toplantıda ABD ve Türkiye birbirini suçladı. Öte yandan NATO'nun yeni reform planı ilan edildi. Türkiye'nin hoşuna gitmeyecek maddelere yer verildi. Fran..

Bunu Gerçekten Zelenski İstedi ABD Ve Tüm Dünyayı Şoke Eden İstek 01:33

Bunu Gerçekten Zelenski İstedi ABD Ve Tüm Dünyayı Şoke Eden İstek

UKRAYNA LİDERİ ZELENSKİ'NİN ABD BAŞKANI BİDEN'DAN RUS OLİGARK ABRAMOVİCH'E YAPTIRIM GETİRMEMESİNİ İSTEDİĞİNİ YAZDI. ZELENSKİ'NİN , ABRAMOVİCH'İN RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN'LE ARASINDA ARABULUCULUK YAPABİLME POTANSİYELİ ..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar 00:55

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar

Pentagon'dan yapılan açıklamada Türkiye ile Suriye'nin kuzeyinde 'güvenlik bölgesi' oluşturulması için görüşme halinde olunduğu belirtildi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülke arasında güven tesis edilme..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti 00:42

Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti

Avrupa'nın en büyük otomobil üreticisi Volkswagen, Amerika Birleşik Devletleri'nde emisyon ölçümlerini yanılttığı iddiasıyla hakkında görülen davada tüm suçlamaları kabul etti. Detroit şehrinde görülen davada Volkswagen..

 ABD MLS Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri 01:28

ABD MLS Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri

ABD MLS Ligi'nin 3. Haftasında Oynaan Maçlarda Atılan En Güzel Goller...

Çavuşoğlu  Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz 01:21

Çavuşoğlu Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve ABD arasında tercih yapma durumunda olan bir ülke değiliz. Bu son olayda ABD'nin rejime (Esed rejimi) yönelik müdahalesini destekledik. Yani iki ülke arasında taraf tutma diye bir şe..

ABD ile Rusya Suriye Soruşturmasında Anlaştı mı ? 03:16

ABD ile Rusya Suriye Soruşturmasında Anlaştı mı ?

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’la Moskova’da ortak bir basın toplantısı düzenleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov iki ülkenin 4 Nisan’da Suriye’nin İdlib vilayetindeki saldırı konusunda BM soruşturmasının gerek..

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek 02:57

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek

ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİNE DESTEK Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

ABD'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeni Düştü 00:30

ABD'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeni Düştü

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması 00:36

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması

ABD'nin Connecticut eyaletinde çift kişlik bir uçak iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak hızla irtifa kaybedip ağaca böyle çarpmış. Çarpışmanın etkisiyle takla atan uçak yere düşmüş şans eseri ağaç, uçağın hızını yavaş..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd, New York'ta Silahlı Saldırı! 08:30

Abd, New York'ta Silahlı Saldırı!

ABD'nin New York kentinde bir saldırganın aracını yayaların üzerine sürmesi ve çevreye ateş açması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı...

ABD’de Kiliseye Silahlı Saldırı Ölü ve Yaralılar Var 02:39

ABD’de Kiliseye Silahlı Saldırı Ölü ve Yaralılar Var

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı San Antonio kentindeki kilisede gerçekleşen silahlı saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtildi...

ABD'de Yangın 01:25

ABD'de Yangın

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde dün başlayan yangın hala söndürülemedi. Yangının büyüklüğü havadan böyle görüntülendi...

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü 01:37

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı  (Olay Yeri ) 00:45

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı (Olay Yeri )

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi 01:00

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi

ABD'nin Arkansas eyaletinde bir camiye zarar veren zanlı Abraham Davis'e faşist eylem sebebiyle 3 bin 200 dolar para cezası kesildi. Cami imamı, saldırgana kesilen cezayı kendisi ödedi. İmamın bu tavrı büyük takdir topla..

Ameri̇ka Abd'de Okulda Silahlı Çatışma 20'den Fazla Yaralı 00:29

Ameri̇ka Abd'de Okulda Silahlı Çatışma 20'den Fazla Yaralı

ABD'nin Florida eyaletindeki Parkland şehrinde bir lisede kişi veya kişilerce silahlı saldırıya polisin karşılık vermesiyle çatışmanın çıktığı bildirildi. Çatışmada ilk gelen bilgilere göre 20'den fazla kişi yaralandı. İ..

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi 01:57

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi

ABD'de yaşayan Türk toplumu, ödedikleri vergilerle terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye yardım yapılmasına tepki göstermek amacıyla Kongre binası önünde basın toplantısı düzenleyerek tepkilerini dile getirdi...