#Abd’ye girişini

Slenderman Orijinal Fragmanı 02:28

Slenderman Orijinal Fragmanı

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Gemideki Buzları Kırmaya Çalışan Mürettebat 03:02

Gemideki Buzları Kırmaya Çalışan Mürettebat

ABD'nn Minnesota Eyaleti'nde buzla kaplanmış bir gemideki görüntüler, Amerika Birleşik Devletlerinde kışın ne kadar çetin geçtiğinin göstergesi niteliğinde efendim..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu 07:36

Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu

Üç kuşaktır terk etmedikleri yöntemlerle Osmanlı mutfak geleneklerini sürdüren işletme, bakır tencere ve kuzinelerde pişirdikleri etlerle başta ABD olmak üzere, Almanya, Japonya, Rusya, Fransa, Hollanda, Polonya, Irak ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Ayı Teddy 2 İzle 1:55:28

Ayı Teddy 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle 1:34:44

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı 02:00

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Evsiz Hacker  Adrian Lamo 03:15

Evsiz Hacker Adrian Lamo

Dünyanın en tehlikeli bilgisayar korsanları arasında gösterilirken bir anda ABD'nin ulusal kahramanı ilan edilen Adrian Lamo'nun ilginç hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okyanus Kıyısının Buz Tutması 01:45

Okyanus Kıyısının Buz Tutması

ABD'nin Massachusetts eyaletinde yer alan Falmouth şehrindeki donmuş deniz kıyısı ve üstünde poz veren insanların görüntüleri drone ile böyle görüntülenmiş..

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Üç Tekerlekli Motosikletiyle Bateri Çalan Adam 00:53

Trafikte Üç Tekerlekli Motosikletiyle Bateri Çalan Adam

ABD'de kaydedilen bu ilginç görüntülerde trafik lambalarında üç tekerlekli motosikletine eklediği bateriyi çalan garip adam...

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blockers Orijinal Fragmanı 02:34

Blockers Orijinal Fragmanı

Blockers Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar. Vizyon tarihi: 29 Haziran 201..

Manzara'nın Adresi Acadia Ulusal Parkı 00:45

Manzara'nın Adresi Acadia Ulusal Parkı

Acadia Ulusal Parkı ABD'nin Maine Eyaleti'nde bulunan ulusal park. Parkın yüzölçümü 192 kilometre karedir. Parkın alanı içinde dağlar, sahiller ve göller bulunmaktadır. Desert Dağı adasının büyük bir kısmını ve Maine e..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Striptiz Yapan Robotlar 01:15

Striptiz Yapan Robotlar

ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen CES fuarı birbirinden ilginç teknolojik gelişmelere sahne olurken, fuarın en çok misafir alan bölümü striptizci robotların sergilendiği yer oldu...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Virginia'da Binlerce Balığın Donarak Ölmesi 00:10

Virginia'da Binlerce Balığın Donarak Ölmesi

ABD'nin Virginia eyaletinin doğu bölümünde etkisini gösteren aşırı soğuk ve fırtına sonra ölen balıkların amatör kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında UFO Görüldü 00:26

Canlı Yayında UFO Görüldü

ABD'de canlı yayında arka ekranda görülen hareketli cisimlerin UFO olabileceği iddia edildi...

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte 80 Km Hızla Giden Uzaktan Kumandalı Araba 00:23

Trafikte 80 Km Hızla Giden Uzaktan Kumandalı Araba

Abd'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde otoyolda 80 km hızla ilerlediği söylenen RC yarış arabasının kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eylem hazırlığında olan 17 DEAŞ'li yakalandı 00:27

Eylem hazırlığında olan 17 DEAŞ'li yakalandı

Gaziantep'te bomba imha uzmanlarının da katıldığı operasyonda 17 DEAŞ'lı yakalanırken, çeşitli silahlar, çok sayıda fişek, 111 bin 800 ABD doları ve 55 bin 195 TL para ele geçirildi...

Otomobil çarptı: Metrelerce uçtu 00:20

Otomobil çarptı: Metrelerce uçtu

ABD’nin Illinois eyaletinde yaşanan feci kaza, bir aracın kamerasına yansıdı...

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı 00:25

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından devam eden protesto gösterilerinde 12 Filistinliyi gözaltına aldı...

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..