#Ablaları slime videosu çekerken yerinde durmayan mete

Tavuk Tantuni Tarifi  Evde Tantuni Nasıl Yapılır 02:31

Tavuk Tantuni Tarifi Evde Tantuni Nasıl Yapılır

Evde tavuk tantuni tarifi videosu ile bize mesaj gönderen takipçilerimizin isteği üzerine hazırladık. Tadı nefis oldu ve pratik bir tarif oldu. Tavuk tantuni tarifi evde kolayca yapılabilir...

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi  Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır 02:55

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

Geleneksel ve sağlıklı beslenmek için gerekli olan yemeklerimizden zeytinyağlı barbunya tarifi videosu hazırladık. Sebzeli ve zeytinyağlı barbunya pilaki nasıl yapılır diye gelen mesajlar neticesinde bu tarifi hazırladık..

Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopya Yöntemi 03:21

Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopya Yöntemi

Bu videoda en yaygın kopya yöntemlerini Hayat Okulu videosu haline getirdik. Sıraya yazmak, ele/kola yazmak, arkadaşının kağıdına bakmak, yaratıcı yöntemlerle kopya çekmek, sıranın altından defter/kitap açmak... Kopyacı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AK Parti'nin Kampanya Videosunda Birlik Mesajı 01:38

AK Parti'nin Kampanya Videosunda Birlik Mesajı

AK Parti'nin seçim kampanyasında kullanacağı Sen ben değil, biz olmayı bildik. mesajlı videosu türkiyevakti adlı sosyal medya hesabından paylaşıldı...

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi 03:51

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi

Nefis bir şerbetli tatlı tarifi olan ve özellikle ramazan ayında da çok sevilen lokmalık irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Tek lokmalık irmik tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir ve yapımı aşamalarının tüm ayr..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Cocostar Pasta Tarifi  Pasta Tarifleri 04:23

Cocostar Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Hindistan cevizi ile yapılan cocostar pasta tarifi videosu hazıladık sizler için. Peki cocostar pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir diye merak ediyorsanız buyrun, tüm cevaplar bu video da bulunmaktadır..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:02

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir damla sakızlı kurabiye tarifi videosu çektik. Un kurabiyesi kıvamına benzer olan damla sakızlı kurabiye tarifimiz ağızda dağılan kıvamdadır ve nefis damla sakızı aroması belirgi..

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır 02:43

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır

Bu sıcak günlerde buz gibi nefis bir ev limonatası tarifi videosu ile karşınızdayız. Özellikle ramazan ayı ile birlikte oruç tutanlar akşamları iftardan sonra serinlemek için mutlaka denemelisiniz...

Arda Bektaş'ın Nihal Candan İle Vlog Çekmesi 20:36

Arda Bektaş'ın Nihal Candan İle Vlog Çekmesi

İşte benim stilim yarışmasından tanıdığımız Nihal Candan ile makyaj videosu çeken Arda Bektaş'ı izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:17

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir demli çaylı kek tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz uzun sürse de bu lezzete değer gerçekten. Demli çaylı kek üzerinde de nefis çikolata sosu ile tam bir lezzet şöleni...

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır 02:14

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır

Ev yapımı supangle tarifi videosu ile nefis bir tatlı tarifi yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi kısa ve yapılışı oldukça kolaydır. Ev yapımı spangle nasıl yapılır ve tam ölçüsünde malzeme listesi nedir merak edenler iç..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:12

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir tarif ekledik. Bayılacaksınız tadına. Tahinli susamlı kek tarifi videosu ile siz de nefis kek tarifi yapabilirsiniz. Yumuşacık keki ve içindeki tahin tadı ve dışındaki susam lezzeti müke..

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri sevenlere nefis bir tavuklu tarif videosu hazırladık. Kalamar tadında tavuk tarifi çıtır çıtır bir lezzet. Eti yumuşacık ve dışındaki sosu ile gerçekten denenmesini tavsiye ederiz...

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri 02:31

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri

Kek tarifleri kategorimize nutella ile yapılan nefis bir baton kek tarifi videosu ekledik. Tadı gerçekten nefis oldu mutlaka deneyin. Nutellalın lezzeti kakaolu kek ile birleşince anlatacak çokta birşey kalmıyor, tavsiye..

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi 03:40

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi

Islak kek tarifi sevenler için hazırladığımız portakallı ıslak kek tarifi videosu ile herkes evde nefis bir kek yapabilir. Portakal aroması ve kakaolu ıslak keki ile mis gibi bir kek...

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi  Renkli İrmik Tatlısı Tarifi 02:46

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi Renkli İrmik Tatlısı Tarif

Renkli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı olan vişne soslu 3 renkli irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Yapımı zor gibi görünse de aslında oldukça basit ve hızlıdır yapımı...

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur 02:01

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur

Yeni bir püf noktası videosu var bugün. Kahvaltıların en keyif kaçıran kısımlarından biridir sanırım haşlanmış yumurtaların kabuğunu soymak. Hele bazen öyle inatla yapışır ki o kabuk yumurta yediğinize yemek istediğinize..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:23

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için yöresel bir lezzet olan İzmir Bombası Kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Kıyır kıyır kurabiye içinde nutella ile tam bir lezzet bombası olan izmir bombası kurabiyesi mutlaka denenmesi ..

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:33

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir pastane usulü tarçınlı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan tarçınlı kurabiyemiz ağızda dağılan kıvamdadır...

Porsiyonluk Kedi Dilli Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:49

Porsiyonluk Kedi Dilli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için bardakta porsiyonluk kedi dilli pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapım süresi kısa ve malzeme sayısı da oldukça az olduğu gibi lezzeti de oldukça güzeldir...