#Ablaları slime videosu çekerken yerinde durmayan mete

Aslı Afşaroğlu Yeni Başlayanlar İçin Basit Bluz Dikimi 06:40

Aslı Afşaroğlu Yeni Başlayanlar İçin Basit Bluz Dikimi

Bugün dikişe yeni başlayanların kesinlikle bilmesi gereken çok basit bir bluz dikimi videosu paylaşıyorum..

Aslı Afşaroğlu Tunik Nasıl Dikilir 06:01

Aslı Afşaroğlu Tunik Nasıl Dikilir

Beklenen tunik videosu sonunda geldii :DD Merak etmeyin bundan sonra daha fazla dikiş ve diy vdeoları paylaşacağım. Hepinizi öpüyorumm :)..

Aslı Afşaroğlu Basit Ceket Nasıl Dikilir 09:44

Aslı Afşaroğlu Basit Ceket Nasıl Dikilir

Yine bir dikiş videosu ile karşınızdayım. İnşallah gün geldiğinde satışını da yapabilmeye başlarım ama şimdilik sadece dikimini gösteriyorum :)..

Aslı Afşaroğlu Kare Şal Bağlama Modelleri Kare Şal 04:27

Aslı Afşaroğlu Kare Şal Bağlama Modelleri Kare Şal

Bugün sizlerle şaleşarp bağlama modelleri videosu paylaşıyorum..

Merve Özkaynak Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj 12:12

Merve Özkaynak Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj

Daha önce beni sevgili Sebi Bebi'nin beni etkiletlediği rastgele makyaj videosu için Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj yaptık...

Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum 15:00

Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum

Makyaj masamdan, kozmetik ürünlerine, düzenleyicilerden, favori ürünlerime Makyaj Koleksiyonum. Yeni makyaj masamla beraber sizler için en kısa sürede bir makyaj koleksiyonu videosu hazırlamak istedim...

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar 12:00

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar, bu videomda kış makyajı nasıl yapılır göstermek istedim. Uzun aradan sonra bir makyaj videosu yaptım ve daha çok kışa yakışacak sıcak tonları kullandım. Günlük hayatta kullanmadığım, benim için abartı..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm 04:35

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm

Merhabalar bu videom oldukça farklı bir challenge videosu, gerçekten 100 kat rimel sürdüm mü dersiniz ? Tamamen eğlence amaçlı bir video olduğunu unutmayın lütfen. Keyifli seyirler :)..

Rimel Askına Şal Bağlama Arap Stili Kelebek Dolama 04:34

Rimel Askına Şal Bağlama Arap Stili Kelebek Dolama

Herkese merhabalar , bu videomda benden sıkça istediğiniz şal bağlama stillerinden Arap stili: Kelebek, Dolama şal bağlama modelleri videosu hazırladım. Şal bağlama stillerinden sizin favoriniz hangisi? Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle 08:50

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle

Herkese merhabalar , bu videomda özel günlerde kullanabileceğiniz bir makyaj videosu hazırladım iki farklı ruj önerisi ile birlikte. yorumlarda çok fazla isteniyordu özel gün makyajı bende çekmek istedim tabiki :)..

Rimel Askına Çikolata Kahve Makyaj 06:45

Rimel Askına Çikolata Kahve Makyaj

Herkese merhabalar ,bugün sizlere çikolata kahve makyaj videosu çektim. Umarım çikolata kahve makyaj videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 05:17

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızın en beğendiğimiz tariflerinden biri olan ali paşa pilavı tarifi videosu ile karşınızdayız. Havuçlu pilav, misket köfteleri ve üzerine domates sosu ile enfes bir lezzet. Mutlaka denemenizi tavsi..

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:04

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yapın diye bize yazanlar için güzel bir dereotlu bezelye yemeği tarifi videosu hazırladık. Evde bulunabilecek az miktarda malzemeler ile nefis bir yemek yapabilirsiniz...

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri 02:44

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızda bugün sebzeli bir yemek olan fırında sebzeli baget tarifi videosu hazırladık. Sebzeli tavuklu yemek sevenler için güzel bir seçim olabilir...

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi 02:25

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi

Yemek tarifleri kanalımıza değişik ve bir o kadar da lezzetli tariflerimize bir yenisini daha ekledik. Kuru yufkadan tavuklu börek tarifi videosu...

Labneli Poğaça Tarifi 03:40

Labneli Poğaça Tarifi

Poğaça tarifleri bekleyen takipçilerimiz için yumuşacık ve nefis bir labneli poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve malzemeleri de evde bulunan basit malzemelerdir...

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi 02:59

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi

Kahvaltılık tarifler için tok tutan ve nefis birşeyler arayanlara patatesli kahvaltılık börek tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan patatesli kahvaltılık tarifi için malzeme listesi de oldukça azdır...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Belgin Uruk Göz Makyajı Nasıl Yapılır Makyaj Yapmanın En Kolay Yolu 03:22

Belgin Uruk Göz Makyajı Nasıl Yapılır Makyaj Yapmanın En Kolay Yolu

Göz makyajı Nasıl Yapılır. Göz Makyajı Kırmızı göz farı ile gece makyajı.Makyaj Yapmanın En Kolay Yolu Pratik Uygulama Videosu.....

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı 03:32

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı

Herkese yeniden merhaba bugün sizlere PRIDE ayında olduğumuz için böyle rengarenk bir makyaj videosu çektim umarım begenerek ve severek izlerseniz iyi seyirler: )..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri 02:48

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri

Makarna tarifleri olmadan yaşayamam diyenlere :) sebzeli makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve hızlı bir yemek tarifi dir. Sebzeli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir tüm ayrıntıları göste..

Şule Karaok En İyi Kapatıcı , Sivilce Kurutucu 15:51

Şule Karaok En İyi Kapatıcı , Sivilce Kurutucu

Merhabalar! Bu ay en iyi kapatıcıyı keşfettiğim, çook başarılı bir sivilce kurutucudan ve açık hava filmlerinden bahsettiğim bir favoriler videosu hazırladım sizlere. İyi seyirler. :)..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..