#Acil hasta

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu 00:44

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu

Hande Erçel Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gitti. Hastalığa Yakalanan Hande Erçel, “Sesim çıkmıyor Hasta Oldum. Yoğun Bir Çalışmaya Girdim Ve Hastalandım. Hasta Halimle İzle..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Sinem Güngör - 14 01 Prod By 03:21

Sinem Güngör - 14 01 Prod By

Bir el var, bir el Sıcağı özünden okunuyor Bir yol var, bir yol Sokakları ruha açılıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durulmam ben asla, Yıldızlar içimden taşıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durul..

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı 02:10

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp Adana’ya gelen 12 yaşındaki Yusuf Şihan, atık kağıt toplayarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Çalışmaktan bedeni yorgun düşen Yusuf'un atık kağıt topladığı el arabasının i..

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020 02:54

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020

Sözleri; Gurbette ömrüm geçecek Bir daracık yerimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Dünya derler o da fani V..

Koronavirüste umut tablosu! 01:36

Koronavirüste umut tablosu!

KISITLAMALAR VE ALINAN TEDBİRLERİN YANSIMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI YİNE 10 BİNİN ALTINDA KALIRKEN, HASTA SAYISINDA 5 BUÇUK AY ÖNCESİNE DÖNÜLDÜ. SON 24 SAATTE 173 HASTA KO..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Ağa Takılan Deniz Kaplumbağasını Kurtaran Güzel İnsan 01:56

Ağa Takılan Deniz Kaplumbağasını Kurtaran Güzel İnsan

Kanosuyla denizde ilerlerken fark ettiği bir cisme yaklaşan adam korkunç gerçekle yüzleşti. Bir deniz kaplumbağası ağa takılmış ve kısıtlanmış hareketleri ile ölümü bekliyordu. Acil müdahale ederek kaplumbağayı yaşadığı ..

  • PengoTV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor 01:07

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor

Çin'in kuzey ve doğu bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle Ulusal Kırmızı Alarm verildi. Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, başkent Pekin ve Tiencin kentinin yanı sıra Hıbey, Hınan, Şandong, Anhui ve Ciangsu eyalet..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya 02:36

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya

Nijerya’da Boko Haram’ın kontrolünde bulunan bölgelerde 4.7 milyon insan açlıkla mücadele ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 1.8 milyon kişinin acil gıda yardımına ihtiyacı var...

Sarhoş Kadınların Bıçaklı Kavgası 00:40

Sarhoş Kadınların Bıçaklı Kavgası

İzmir'de sokak ortasında akşamdan kalma iki kadın birbirleriyle kavga ediyor, hızını alamayıp birde birbirlerini bıçaklıyorlar. Bu görüntüler de bize sıradan gelmeye başladı gerçekten. Siz seviyesizce kavga edersiniz biz..

  • JokerS tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğulu İlk Kez AŞKINI Açıkladı -  Dün Buluştuk 10:29

Kemal Doğulu İlk Kez AŞKINI Açıkladı - Dün Buluştuk

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Neslihan Doğrusöz ilk buluşma hikayesinin olmadığını söyleyerek Öykü Serter'in ısrarları üzerine genelde ilk buluşmadan ileri gidemediğini ..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal İçin Hayati Tehlike Sürmekte- Son Durum 01:05

İbrahim Erkal İçin Hayati Tehlike Sürmekte- Son Durum

Yaklaşık 15 gün önce otoparkta baygın halde bulunan İbrahim Erkal acil olarak hastaneye kaldırılmış beyin kanaması teşhisi konmuştu...

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Yemende Yarım Milyon Çocuk Ölüm Tehlikesiyle Karşı Karşıya 00:52

Dünya Haber: Yemende Yarım Milyon Çocuk Ölüm Tehlikesiyle Karşı Karşıy

Yemen'de yarım milyon çocuk, acil bakım ve tedavi sağlanmaması halinde ölüm riskiyle karşı karşıya kalacak...

İniş Takımları Açılmayan Uçağın Gergin Dakikaları 02:46

İniş Takımları Açılmayan Uçağın Gergin Dakikaları

En yakın piste acil güvenlik ve iniş izni talep eden küçük uçak zorlukla yere iniyor. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İniş Takımları Açılmayan Uçağın Gergin Dakikaları 02:46

İniş Takımları Açılmayan Uçağın Gergin Dakikaları

En yakın piste acil güvenlik ve iniş izni talep eden küçük uçak zorlukla yere iniyor. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Koçyiğit'e Kanser Teşhisi Konuldu!! 01:15

Hülya Koçyiğit'e Kanser Teşhisi Konuldu!!

New York'ta bulunan Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konuldu. Acil olarak ameliyat kararı alınan Koçyiğit, sevenlerinden dua istedi.. Bugün ameliyat olacak olan Hülya Koçyiğit, Instagram hesabından yaptığı paylaş..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pilotun Ölümden Kıl Payı Kurtulması 01:06

Pilotun Ölümden Kıl Payı Kurtulması

İngiltere'de Foxy Lady olarak bilinen Vixen Sea uçağı Somerset'e acil iniş yaparken pilot ölümden kıl payı kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Magazin Haber Turu 12:03

Magazin Haber Turu

Güzel oyuncu Merve Boluğur aracı başında görüntüleniyor. Beren Saat akşam üstü bir arkadaşının evinden çıkarken kameralara takılıyor. Aslı Enver Murat Boz ile ilgili sorular sorulmadan acil işi olduğunu söyleyerek kamera..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce