#Acil hasta

 Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı 00:28

Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı. Edinilen Bilgiye Göre, Ahmet Taşer'in Kullandığı Otomobil, Yunus Emre Mahallesi, Çeçenistan Caddesi'nde Yol Kenarındaki Elektrik Direğine Çarptı. Kazad..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları 00:39

Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları

İstanbul'da şiddetli dolu yağışı, metrobüsün tavanındaki acil çıkış camını kırdı. Kırılan camdan düşen dolu yağışına maruz kalmak istemeyen yolcular sağa sola kaçıştı. Bazı yolcuların Kelime-i Tevhid getirdiği ve dua oku..

Plütonyumlu Nargile Tarifi 04:42

Plütonyumlu Nargile Tarifi

Kağızmana Ismarladım Nargile Nargile Hacı Acil Ateş Gönder ...güle ...güle programından herkese kucak dolusu tütünler...

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Performansı Oscar'a Layık Tatbikat Personeli 00:59

Performansı Oscar'a Layık Tatbikat Personeli

Fethiye Hastanesinde gerçekleştirilen afet ve acil durum uygulama tatbikatında rolüne kendini fazla kaptıran hastane personelinin oscarlık performansını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı 00:41

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı

Kaza Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlem..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Kısa Zamanda Muhteşem Makyaj Yapımı 01:09

Kısa Zamanda Muhteşem Makyaj Yapımı

Acil bir yere yetişecekseniz çok pratik makyaj yapma videosuyla karşınızdayız...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı 02:51

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Isparta'da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kentteki tüm kurumlar ile 15 araç ve 81 personelin katılımıyla gerçekleştirilen saha tatbikatı gerçeği aratmad..

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Vodafone Park'da Üzücü Olay 00:18

Vodafone Park'da Üzücü Olay

Beşiktaş'ın sahasında RB Leipzig'i 2-0 yendiği maçta tribünde son derece üzücü bir olay yaşandı. Cem Oba isimli bir taraftar tribünden zemine düşerek acil olarak hastaneye kaldırıldı. Siyah beyazlı taraftarın hastanede m..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

Hayat Kurtaran Robot Geliştirildi 01:34

Hayat Kurtaran Robot Geliştirildi

Acil durumlar (yangın,deprem,ve diğer durumlar )için üretilen Robotnik Rescuer geliştirildi...

  • PengoTV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı 00:23

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı

Aydın'da bir binanın depo amaçlı kullanılan yangın merdiveninde yangın çıktı. Çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından kontrol amaçlı Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı...

Hastaneye Motosikletle Giren Amca 00:30

Hastaneye Motosikletle Giren Amca

Hatay'da hastanenin acil servisine motosikletiyle giren vatandaş, hastane görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı. Olay, Hatay ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya sayfalarında mizah konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..