#Acil hasta

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Uludağ'da Kritik Dakikalar 02:08

Uludağ'da Kritik Dakikalar

Uludağ’da doğa yürüyüşü sırasında 6 metrelik şelalede mahsur kalan 5 kişi için kritik dakikalar başladı. Bir kişinin ayağının kırık bir kişininse soğuktan donmak üzere olduğu öğrenilirken kayalık olduğu için ulaşımın imk..

Helikopter Otoyola İndi 00:31

Helikopter Otoyola İndi

Helikopter otoyola acil iniş yaptı. O anlar kameraya böyle yansıdı...

Omurilik Tümörünün Belirtileri Nelerdir 03:49

Omurilik Tümörünün Belirtileri Nelerdir

Omurilik dar bir kanalda bulunduğu için omurilik tümörleri erken belirti verir. Omurilik tümörleri berliti vermeye başladığı zaman acil müdahale gerekebilir. Omurilik ense kökünden kuyruk sokumuna kadar uzandığından tümö..

  • NABIZ tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Riddick Film İzle 1:58:45

Riddick Film İzle

Meşhur Riddick güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmadığı düşünülen bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak Riddick kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yırtıcılarla savaşırken bulur. Riddick’in kurtulmak için tek ..

  • Tv Series tarafından
  • 6.670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Galatasaray Sol Bekini de LaLiga'da Buldu! 00:50

Galatasaray Sol Bekini de LaLiga'da Buldu!

Galatasaray sol bek transferi için Villarreal'i bekliyor... Sağ bek sorununu Sevilla'dan Mariano ile çözen sarı-kırmızılılar savunmanın solu için Villarreal forması giyen Costa’yı gündemine aldı. Östersunds ile oynan..

  • OFSAYT tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günün kahramanı Antalya'dan 05:32

Günün kahramanı Antalya'dan

Antalya’da alacaklarını alamadığı için elinde bastonuyla kendini falezlerden aşağıya atan yaşlı adam, kayalıklardan aşağı yuvarlanırken o sırada balık tutmakta olan başka bir vatandaş tarafından son anda kurtarıldı. Yaşl..

Makas Nasıl Atılmaz 00:17

Makas Nasıl Atılmaz

Trafikte maksa atmak tehlikelidir ama bazen acil durumlar için hepimiz yapmışızdır. Ama gelgelelim bu videodaki abimiz makas atıp risk alıp oldugu yerde sayıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anafilaksi Nedir 01:09

Anafilaksi Nedir

Anafilaksi acil tıbbi müdahale gerektiren bir şok tablosudur. Vücuttaki bütün organlar anafilaksiden aynı oranda etkilenir. Anafilaksi durumunda deride kızarıklık, şişme, ürtiker ya da kurdeşen denilen lezyonler görülür...

  • NABIZ tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Besin Alerjisi İle Besin İntoleransı Arasındaki Farklar Nelerdir 01:32

Besin Alerjisi İle Besin İntoleransı Arasındaki Farklar Nelerdir

Besin alerjileri immunoglobulin E denilen bir molekül aracılığıyla oluşur. Alerji yapan besinlerin çok az miktarda alımı bile rahatsızlığa neden olur. Besin alerjileri bazen anaflaksi denilen, tüm vücudu etkileyen, hayat..

  • NABIZ tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç 02:20

Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç

Hasan Kızıl Mardin Derik'te yaşıyor ve iki buçuk yıldır çevresindeki sakat, yürüyemeyen hayvanlara hayat veriyor. Kızıl'ın yolculuğu 2 buçuk yıl önce soğuk bir kış gecesi, misafirlerinin aracının motoruna sıkışan bir ked..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı 00:51

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı

Alınan bilgilere göre, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz Mahallesi yakınlarında Serdar D.'nin kullandığı 16 NHY 89 plakalı minibüs, tekerleğin patlaması takla atarak, yol kenarında bulunan bir fabrikanın istinat duvarına ..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü 01:04

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü

Kahramanmaraş’ta, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen işçinin beline inşaat demiri saplandı. Edinilen bilgiye göre, Pazarcık ilçesinde bir inşaatın ikinci katında çalışan 27 yaşındaki Serkan Türk, biranda dengesini ..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Agorafobi Kişinin Hayatını Nasıl Etkiler 00:33

Agorafobi Kişinin Hayatını Nasıl Etkiler

Agorafobi, kişilerin hayatını kısıtlar. Kalabalık caddelerden, alışveriş merkezlerinden, sinemadan, tiyatrodan kaçınan kişilerin sosyal yaşamları olumsuz yönde etkilenir. Kişi böyle yerlerde yardım alamayacağını ve acil ..

  • NABIZ tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı 00:52

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı

Bartın'da ehliyetsiz sürücünün kaldırımda yürüyen kadın ile oğluna çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, önceki gün ehliyetsiz olduğu belirtilen H.K'nin (54) kullandığı 74 BK 109 plakalı otomobil, K..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı 01:44

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Hackerlar Rusya'nın Merkez Bankası'nı Soydular 00:41

Hackerlar Rusya'nın Merkez Bankası'nı Soydular

Rusya Merkez Bankası, hackerların uluslararası para aktarım sistemi SWIFT’e saldırı düzenleyerek bankadan 340 milyon ruble (6 milyon dolar) çaldığını duyurdu. Rusya Merkez Bankası’nın Finans Sektörü Bilgisayar Güvenliği..

AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı 02:03

AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve Türk Kızılayı Genel Müdürü İbrahim Altan'ın da katılımıyla Afrin kırsalında terörden arındırılan bölgelere sıcak yemek ve kuru gıda yardımı yapıldı...

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..