#Acil hasta

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapmadan Duramadığımız Salakça Eylemler 04:39

Yapmadan Duramadığımız Salakça Eylemler

Bu bölümde eski manitadan gelen mesajı arkadaşa okuyarak kitlemekten, acil durumlarda lafı uzatmaya kadar giden eylemleri izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hastanede Bekleyen Başörtülü Kadına Yumruklu Saldırı 00:19

Hastanede Bekleyen Başörtülü Kadına Yumruklu Saldırı

Bir hastanenin acil servisinde işlem yapan genç kıza, sadece başörtülü olmasından dolayı yumrukla saldıran 57 yaşındaki John Deliz isimli saldırgan tutuklandı. Amerika'nın Michigan eyaletinde gerçekleşen çirkin saldırı g..

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü 02:18

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Myanmar'dan kaçan Arakanlı Müslümanlar için 25 bin barınma ünitesi taahhütünde bulunduklarını, ancak yer tahsisi konusunda sürecin yavaş işlediğini bildir..

Dünyanın İlk İnsan Kontrollü Uçan Motosikleti - Scorpion 3 01:00

Dünyanın İlk İnsan Kontrollü Uçan Motosikleti - Scorpion 3

Dubai polislerinin de acil durumlar için kullandığı uçan motosiklet Scorpion 3, uçan araba hayali kuranların yakından takip ettiği bir ürün haline geldi...

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler 00:33

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler

Genç gurubun iddiaya göre alışveriş ve eğlence merkezinde bir kavga düzenlemeye çalışmışlar. Sorunlu Rus gençler bir Nissan Note otomobil ile kaçmaya çalışırken özel güvenlik şirket tarafından çağrılan acil müdahale ekib..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor 01:49

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor

A NEW all-terrain vehicle capable of floating on water and putting out fires could save lives in rescue missions. The latest car by Romanian manufacturers Ghe-O Motors, could give emergency services the edge they need to..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Far From Noise Launch Trailer PS4 01:17

Far From Noise Launch Trailer PS4

You are balanced on the edge of a cliff in an old, rusting car. The sun is setting behind the horizon and night will soon fall. With no immediate means of escape, perhaps all that’s left is to attempt to feel some conne..

  • BETA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı 03:18

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı

Kaza, Şehir Miralay Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.İ. (45) yönetimindeki 38 P 1424 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir binanın otoparkına daldı. ..

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı 00:49

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı

Çelikhan ilçesinde kendisi dışarı çıkan ve evin anahtarını içeride unutan öğretmen evine komşunun balkonundan girmek istedi. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Delen, komşu..

Ant-Man ve Wasp Orijinal Fragmanı #2 02:16

Ant-Man ve Wasp Orijinal Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2 02:18

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Yenidoğan Sorunları Ücretsiz Mi 02:01

Yenidoğan Sorunları Ücretsiz Mi

Müşavir Ali Tezel: Özel hastaneler acil durumda kimseden para alamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Şarkıcı Kötü Haber Hastaneye Kaldırıldı 02:07

Ünlü Şarkıcı Kötü Haber Hastaneye Kaldırıldı

ABD’li şarkıcı Demi Lovato’nun yüksek dozda .yuşturucu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 25 yaşındaki eski Disney yıldızının California’daki evinden hastaneye Los Angeles Acil Durum Departmanı tarafından götürüldüğü aç..

  • BETA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı 00:19

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı

Batman'da kafeteryada tartıştığı eşinin kafasına tabanca dayayarak rehin alan kişi, ikna çabaları sonucu polise teslim oldu. Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde kafeteryada oturan çift arasında henüz belirlenemeyen ..

Kingsman 2 Altın Çember Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:21:02

Kingsman 2 Altın Çember Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti 00:45

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti

Rusya Moskova'da havalimanına acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yanan uçağın içindeki yolculardan biri tahliye öncesi uçak içindeki o anları kaydetti...

Caddede Karşılaştığı Husumetlisini Bıçaklayarak Öldürdü 00:15

Caddede Karşılaştığı Husumetlisini Bıçaklayarak Öldürdü

Adapazarı'nda aralarında husumet bulunan Ufuk Durmaz ile Halil K. caddede karşılaştı. Yaşanan kavga sırasında Halil K. üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak Ufuk Durmaz'a saldırdı. Ufuk Durmaz vücuduna aldığı bıçak darbeler..

Çinli İtfaiyecilerin Kaygan Zemin İle İmtihanı 00:35

Çinli İtfaiyecilerin Kaygan Zemin İle İmtihanı

Acil durum çağrısı gelen Çinli itfaiyeciler itfaiye merkezinde hazırlıklara geçmek için koşuştururken kaygan zeminin gazabına uğramış...

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı 02:02

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı

Türkiye’deki dev kertenkele - Nesli tükenmekte olan Çöl Varanı konulu kısa belgeselimiz. Çöl varanı çöl ve yarı çöl alanlarda yayılım gösteren bir canlıdır. Çöl varanının en belirgin özellikleri, dillerinin uzun, ince ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yahudi Olduğu için uçaktan indirildi 00:18

Yahudi Olduğu için uçaktan indirildi

Yehuda Yosef Adler, eşi Jennie ve 19 aylık kızıyla 23 Ocak 2019 tarihinde Miami’den Detroit’e gitmek üzere Amerikan Havayolları’na ait bir uçağa bindi. Ancak uçuş görevlisi acil bir durum olduğunu ve uçaktan inmeleri ger..

Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı 01:35

Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı

Başkent Moskova'daki Şeremetyevo Havalimanı'na acil iniş yaparken alev alan uçakta bulunanlardan 78 kişi hayatını kaybetti...

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe 04:16

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe

Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER DÜĞÜMLERİ HER TARAFTA YARIM SÖZLER DÜŞÜNMEDİM DEĞİ..

Gaziosmanpaşa'da hastanenin asma tavanı çöktü- 3 yaralı 07:39

Gaziosmanpaşa'da hastanenin asma tavanı çöktü- 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da Özel İstanbul Şafak Hastanesinin acil servisinde su deposunun bulunduğu asma tavan çöktü. Olayda 3 kişi hafif şekilde yaralandı...