#Acil hasta

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı yayında! İpek ve Ateş arasında gerilim büyüyor!nnAteş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta herke..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Endişelendiren koronavirüs tablosu 01:43

Endişelendiren koronavirüs tablosu

ARTAN HASTA SAYILARI NEDENİYLE, GÜNÜN KORONAVİRÜS TABLOSU ENDİŞE VERİRKEN, SAĞLIK BAKANI DURUMU KRİTİK İLLERİN SAĞLIK MÜDÜRLERİ İLE GÖRÜŞTÜ. ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ'DAN İSE SALGININ EN ÖN SAFINDA MÜCADELE EDEN SAĞLIK ÇA..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
No.1 - Beni Duy (Official Video) 03:58

No.1 - Beni Duy (Official Video)

Beni Duy 2014 yılında yayınlanmış 8 parçadan oluşan P.İ.V (Paraya İhtiyacım Var) albümünden bir video klip. Albümde No.1'e Rozz, Sahir ve MRF'nin eşlik ettiği parçalar yer almaktadır. Mutsuzlar, Yokluğuma Alışma, Hasta ..

  • No.1 tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı 00:52

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı

Aydın'da halk otobüsü sürücüsü, hasta taşıyan ambulansın yoluna hızlı bir şekilde devam edebilmesi için kavşaktan gelen akışı aracıyla durdurdu. O anlar kameraya yansıdı...

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan 00:20

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan

Bursa’da bir otobüs sürücüsünün korona virüslü hasta taşıyan ambulansa yol verebilmek için kazayı göze aldığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı 02:00

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı

25 YIL ÖNCE BİR CEKETE SARILMIŞ HALDE CAMİ AVLUSUNDA BULUNDU... CEKETİN ÜSTÜNDE MUSTAFAMA BAKAMIYORUM, O ÇOK HASTA DİYE BİR NOT VARDI... YILLAR SONRA EVLATLIK OLDUĞUNU ÖĞRENEN O GENÇ, ŞİMDİ GERÇEK AİLESİNİ ARIYOR...

Türk tipi mutasyon uyarısı! 02:16

Türk tipi mutasyon uyarısı!

ÜLKEMİZE HAS MUTASYONLARIN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ ... İŞTE BU DİKKAT ÇEKEN SÖZLER BİLİM KURULU ÜYESİ HASAN TEZER'E AİT. İNGİLTERE, GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA VARYANTLI VİRÜSE YAKALANAN HASTA SAYISI 400'E YAKLAŞIRKEN, TÜRK T..

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlayan COVID-19 test kabinlerini tanıttı 02:00

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlay

COVID-19 hastalarının testini kolaylaştırmak için, Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletindeki bir tıbbi tesis iki test kabini kurdu. Köşkler Güney Kore'deki benzer test tesislerinden sonra modellenmiştir. Raporlara gör..

İnce bağırsak nakli bekliyor 02:06

İnce bağırsak nakli bekliyor

Bağırsak bağışlayan çok az Organ bağışıklığı farkındalığı ülkemizde giderek artıyor ancak bağırsak bağışı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. 44 yaşındaki hasta umutla bekliyor...

Ambulans bunu yaparsa! 02:46

Ambulans bunu yaparsa!

TRAFİKTE MAKAS ATA ATA İLERLERDİ. EMNİYET ŞERİDİNE, TRAMVAY YOLUNA GEÇTİ. SHOW HABER EKİBİ DE ONU ADIM ADIM TAKİP ETTİ. YOLCULUK HASTANE ÖNÜNDE BİTTİ. ÇOK ACELESİ OLAN AMBULANSIN İÇİNDE HASTA OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. VE B..

Risk haritası kırmızıya boyandı! 02:04

Risk haritası kırmızıya boyandı!

VAKA SAYISI 60 BİNE DAYANIRKEN, 273 HASTA DAHA VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ. SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN HAFTALIK VAKA VERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI HARİTA KORKUTTU. TÜRKİYE'DE DÜŞÜK RİSKLİ ŞEHİR KALMAZKEN, VAKA SAYISINDA BİRİNCİ ŞEHİR KIRKLAR..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Koca- -Vaka sayısı düşecek! 02:23

Koca- -Vaka sayısı düşecek!

13 AYDIR DEVAM EDEN KORONAVİRÜS KABUSUNDA, TÜM ZAMANLARIN CAN KAYBI REKORU KIRILDI. SON 24 SAATİN TABLOSUNDA 362 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ.. SAĞLIK BAKANI DA BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ...

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

Mabel Matiz - Toy 03:28

Mabel Matiz - Toy

TOY hay dedim böyle bahta sürmeli, sürmeli, sürmelim aman sen tabip, ben mi hasta? sar beni, sar dedim, ondur da hemen yol yol yüreğim yol benim yüreğim yol yol yüreğim yolverin gideyim hallarım toy ama sevdadır çi..

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım oldu 03:16

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım ol

Bu sezon “Savaşçı” dizisinden ayrılan ve “Yasak Elma”ya transfer olan Berk Oktay, Ulus’ta kuaför çıkışında kameralara yansıdı. Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu, ha..

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Geldi 02:33

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Gel

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında hasta eşine sıcak ekmek almak üzere dışarı çıkan yaşlı kadın polis ekipleri tarafından fark edildi. Ekipler evinde televizyon bulunmadığı için kısıtlamadan haberi olmayan yaşlı kadına..

47 yıllık evlilik virüse yenildi 02:35

47 yıllık evlilik virüse yenildi

47 YILDIR EVLİYDİLER... AMA İDDİAYA GÖRE ARALARINA KORONA GİRDİ, YUVALARI ÇATIRDADI, 65 YAŞINDAKİ ADAM HEM EŞİNİ, HEM DE ÇOCUKLARINI ONU HASTA YATAĞINDA YALNIZ BIRAKMAKLA SUÇLADI... OĞLUNA GÖRE İSE BABASI YALANCIYDI.. OR..

 Psikiyatrinin Karanlık Yüzü 29:55

Psikiyatrinin Karanlık Yüzü

Seratonin düşüklüğünün depresyonun nedeni olduğu söyleminin bilimsel bir ispatı yoktur‼️ Border line hasta, ilaçla tedavi olamaz‼️ Antidepresanları birden keserseniz, beynin çok tehlikeli direnciyle karşılaşırsınız‼️ Kim..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..