#Acı haber

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi 01:05

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi

Almanya'nın başkenti Berlin'deki iki havalimanında yer çalışanlarının greve gitmesi yaklaşık 1000 uçuşun iptal olmasına neden oldu. Tegel ve Schönefeld Havalimanlarında bekleyen yüzlerce yolcu ise kendileriyle ilgilenen..

İnsan Bunu Kendine Neden Yapar- Cinsel Organına Yüzük Takan Gencin Dramı - 00:22

İnsan Bunu Kendine Neden Yapar- Cinsel Organına Yüzük Takan Gencin Dra

Malezya'da bir genç, cinsel organına taktığı yüzüğü çıkaramayınca doktorun yolunu tuttu. 12 saat boyunca acı çeken genç hastaneye itfaiye ekiplerinin çağrılmasıyla yüzükten kurtulabildi. İddiaya göre 20 yaşındaki genç, c..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı 02:19

Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı

Şehit Ahmet Atilla Güneş, oğlu için sünnet düğünü hayal ediyordu. Ailesi şehidin hayalini acı olaydan 17 ay sonra gerçekleştirme kararı aldı. Doğan, cumartesi günü tıpkı babasının hayal ettiği gibi önce konvoyla şehir tu..

Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu 01:19

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

5 Haziran’da İdlib bölgesinde teröristlerce zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş İdris Mağat şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu...

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

Korkusu gözlerinden okunuyordu 01:08

Korkusu gözlerinden okunuyordu

YAŞANAN ONCA ACI TECRÜBE DERS OLMADI... SORUMSUZ BİR ANNE-BABA, İKİ YAŞINDAKİ BEBEKLERİNİ OTOMOBİLDE KİLİTLİ BIRAKIP ÇARŞIYA GEZMEYE GİTTİ... BAKIN O YAVRUCAK, NASIL KURTARILDI?..

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti 01:57

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

EN BÜYÜK ŞABAN'DA KEMAL SUNAL'A KÖPRÜYÜ SATAN DOLANDIRICI,,, BİZİMKİLER'İN ÇAYCI ABBAS IYDI... OYUNCU-RESSAM HİKMET KARAGÖZ BU SABAHA KARŞI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. ACI HABERİ KIZI ZEYNEP KARAGÖZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ..

Uzman çavuş şehit düştü! 01:08

Uzman çavuş şehit düştü!

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKAN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ... ÇUKURCA'DA ÇIKAN ÇATIŞMADA, PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ABDURRAHMAN TOPUKSUZ ŞEHİT DÜŞTÜ... ACI HABERİ ALAN AİLESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI.....

Düğünden 4 gün sonra pozitif çıktı! 01:40

Düğünden 4 gün sonra pozitif çıktı!

4 GÜN ÖNCE GELİNLİĞİYLE GÖNDERDİK, BEŞİNCİ GÜN KEFENİYLE DEFNETTİK ... BU ACI SÖZLER, DÜĞÜNÜNDEN SADECE 4 GÜN SONRA KORONAVİRÜSTEN YAŞAMINI YİTİREN GELİNİN YAKININA AİT... DÜĞÜNDEN İKİ GÜN ÖNCE TESTİ NEGATİF ÇIKAN 28 YAŞ..

Hamile kadın 5 metrelik çukura düştü! 01:35

Hamile kadın 5 metrelik çukura düştü!

ADANA'DA EŞİ VE 2 ÇOCUĞUYLA HASTANEYE GİDEN HAMİLE KADIN, BAHÇEDEKİ KANALİZSYON ÇUKURUNU FARK ETMEDİ, BASTIĞI KAPAK TERS DÖNÜNCE 5 METRELİK ÇUKURA DÜŞTÜ. ACI İÇİNDE YARDIM BEKLEDİ...

Babasının cenazesinde dayak yedi! 01:55

Babasının cenazesinde dayak yedi!

BABASINI KAYBETMİŞTİ. 20 YAŞINDAKİ MERVE ATMACA O EN ACI GÜNÜNDE İDDİAYA GÖRE MİRAS KAVGASI YÜZÜNDEN HEM HALASINDAN, HEM DE AMCASINDAN DAYAK YEDİ. CENAZE EVİNDEKİ KAVGA KARAKOLDA BİTTİ...

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Boşanma aşamasındalardı 02:03

Boşanma aşamasındalardı

BIRAKIN KADINLARI KATLEDİP BUNDAN UTANÇ DUYMAYI BİR DE İŞİ ŞOVA DÖKENLER TÜREDİ..BURSA'DA BİR ANNE BABA BU SABAH ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADI. EŞİNDEN BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN KIZLARINI KANLAR İÇİNDE GÖREN ÇİFTİN ACI FERYA..

Çapa motoruna ayaklarını kaptırdı 01:16

Çapa motoruna ayaklarını kaptırdı

BAHÇEDE SEBZE EKTİKLERİ TOPRAĞI HAVALANDIRMAK İÇİN ÇAPA MOTORUNU ÇALIŞTIRDI... NASIL OLDUYSA İKİ AYAĞINI BİRDEN MAKİNEYE KAPTIRDI. FATMA NUR ŞAHİN 1 SAAT ACI İÇİNDE KIVRANDIKTAN SONRA ACILAR İÇERİSİNDE FERYAT FİGAN KURTA..

Hayır eşim olamaz! 01:41

Hayır eşim olamaz!

50 METRE AÇIKTA BİR KADININ CANSIZ BEDENİNE RASTLANDI...CESEDİN 55 YAŞINDAKİ NECLA ÖZKAN'A AİT OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAYSA HEM KIZI HEM DE EŞİ KAHROLDU. ÖZKAN'IN ANİ ÖLÜMÜ ARKASINDA HEM DERİN BİR ACI, HEM DE CEVAPSIZ SORUL..

Yürek yakan tesadüf! 01:17

Yürek yakan tesadüf!

22 YAŞINDAKİ STAJYER ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ, OLAY SONRASI YARDIMA KOŞAN AFYONKARAHİSAR AFAD EKİPLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. KAZADA ÖLEN GENÇ KIZ GÖREV ARKADAŞLARININ KIZIYDI. ACI HABERİ VERMEK KOLAY O..

Afetin yeni görüntüsü 02:42

Afetin yeni görüntüsü

BATI KARADENİZ'DEKİ BÜYÜK FELAKETİN ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİ. SULAR ÇEKİLDİKÇE BİLANÇO DAHA DA AĞIRLAŞTI, CAN KAYBI 62, BİR YANDA BÜYÜK ACI,, DİĞER YANDA İSE KAYIP YAKINLARININ UMUTLU BEKLEYİŞİ VAR.....

3 şehirde 72 canımızı yitirdik 02:45

3 şehirde 72 canımızı yitirdik

SEL AFETİNİN 6'INCI GÜNÜNDE NE YAZIK Kİ CAN KAYBI 72 KİŞİYE YÜKSELDİ, ÇAMUR DERYASINA DÖNEN İLÇELER TEMİZLENMEYE ÇALIŞILIRKEN, O ENKAZLARIN ALTINDAN ACI HİKAYELER ÇIKMAYA DEVAM ETTİ...

22 yıl geçti, acılar dün gibi taze 03:15

22 yıl geçti, acılar dün gibi taze

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen ve 17 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği depremin üzerinden 22 yıl geçti. Acılar ilk günkü gibi taze kalırken, geriye ise o gece çekilmiş acı dolu görüntüler kaldı...

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybetti! 01:24

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybet

Ukrayna'nın Mariupol kentinde Rusya’nın topçu saldırılarında 18 aylık bir bebek de ağır yaralandı. Ailesi onu hastaneye yetiştirebilmek için büyük bir mücadele verdi. Ancak doktorların müdahalesine rağmen bebek kurtarıla..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme 01:17

İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme

Galatasaray'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Arda Turan, İspanyol basınında haber olmaya devam ediyor. Yüksek tirajlı spor gazetesi Marca'dan, yıldız futbolcu ile ilgili çok ilginç bir yorum geldi. Simeone'yi Messi..

  • OFSAYT tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..