#Acı haber

Yeşil  Mahmut Yıldırım Kimdir? 10:00

Yeşil Mahmut Yıldırım Kimdir?

Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996'dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin kara kutusu..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu 02:21

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ülkeleri Vatikan'da bir araya geldi. Bu gelişmeler bir şeyleri çağrıştırıyor. Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu. Haçlı zihniyeti sonunda kendini gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için ..

Yıldırım  Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın 01:06

Yıldırım Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin iç meselesi olan bu halk oylaması konusunda Avrupa'yı uyarıyorum. İç işimize karışmayın, kendi işinize bakın. Herkes yerini yurdunu bilsin. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor 01:34

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor

Çankırı'da yaşayan 80 yaşındaki Necati Çelik'in 47 yıldır kesmediği bıyıkları, 2 metre 60 santimetreye ulaştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Murat Belet'in Erdoğan Şarkısı 04:16

Murat Belet'in Erdoğan Şarkısı

Sözlerini Dursun Ali Erzincanlı'nın yazdığı, beste ve yorumunu Murat Belet'in üstlendiği Erdoğan şarkısı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor....

Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te 01:39

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Siirt'e geldi. Akar, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Akar, daha sonra Siirt Valiliğini ziyaret etti, şeref defterini imzaladı...

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur 02:06

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Esed rejiminin İdlib'deki kimyasal silah saldırısının bir insanlık suçu olduğunu ve bunun da cezası olması gerektiğini söyledi...

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..