#Adalet bakanlıgı

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 00:32

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen programda, konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için beklediği sırada sahneye ..

Biz Avukatız! - İstanbul Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü Özel Film (Seyret.biz) (1) 00:56

Biz Avukatız! - İstanbul Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü Özel Film (Seyr

Adalet Mülkün Temelidir.....

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü 07:01

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü

Adana’da emlakçıya dava açmak için geldikleri adliye binası önünde dün iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 oğlu demir sopayla başından yaralanan Ceylan Kaya, “Allah korusun kurşun gelip ölebilirlerdi. Çok şükür A..

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki 01:41

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir CHP'linin ölüm orucunda hayatını kaybeden DHKP-C avukatı Timtik'i şehit ilan eden mesajını paylaştı. 30 Ağustos eleştirilerine cevap verdi. Adalet Bakanı Gül de İstanbul Baro binasına ..

Cinsel Tacizle Suçlanan Eski HDP Milletvekili Hesap Verecek 01:50

Cinsel Tacizle Suçlanan Eski HDP Milletvekili Hesap Verecek

Cinsel taciz ile suçlanan Eski HDP Milletvekili Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik süreç işliyor. Çelik ile ilgili gerekçeli rapor hazırlanarak Meclis Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'na sunuldu.. Karma..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma- 5 gözaltı 02:26

Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma- 5 gözaltı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde 2 grup arasındaki silahlı çatışmanın detayları ortaya çıkarken, gözaltı sayısı 5’e yükseldi. Adliye önündeki olayda silah seslerinin duyulduğu ve vatandaşların kaçıştığı anlara..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv 01:01

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv

Ölene Kadar dizisinin internet özel tanıtımı... Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı ve atv ekranlarında izleyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri Hesap Verecek 01:10

İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri Hesap Verecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir’de yıkılan binalarla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.n..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eski eşe 2 yıl 1 ay hapis cezası! 01:23

Eski eşe 2 yıl 1 ay hapis cezası!

NAMUS DAVAMI KAZANDIM, ADALET YERİNİ BULDU ... ÜNLÜ OYUNCU BERK OKTAY'IN ESKİ EŞİ MERVE ŞARAPÇIOĞLU HAKKINDAKİ DAVA KARARA BAĞLANDI... MAHKEME ESKİ EŞE, 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VERDİ.....

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Korkunç ''cinsel saldırı'' iddiası! 03:06

Korkunç ''cinsel saldırı'' iddiası!

DAHA DÜN SERBEST BIRAKILAN TECAVÜZCÜYE DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA HABERİNİ VERDİK BU EKRANDA.. ÇÜRÜŞÜMÜŞLÜĞÜN GÖRÜNTÜSÜ OLARAK... BU GÖRÜNTÜLER BULAŞICI MAALESEF.. HELE ÇÜRÜMÜŞLÜK CEZASIZ KALINCA YANİ ADALET BEKLETİLİNCE ..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Savcının arabasına not bırakınca! 01:53

Savcının arabasına not bırakınca!

ORDU'DA CUMHURİYET SAVCISININ ARABASINA BIRAKILAN HATALI PARK NOTU, TEHDİT NOTU SAYILDI. GÜNDEMİN BİRİNCİ SIRASINA YERLEŞEN OLAY İÇİN ADALET BAKANI GÜL'DEN, HSK'YA DİKKAT ÇEKEN BİR TALİMAT GELDİ...

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı! 01:59

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı!

OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI EVLATLARI HAYATINI KAYBETTİ, 10 AYDIR EVLAT ACISI ÇEKİYORLARDI, AMA MAHKEMEDEN ÇIKAN KARAR O ACIYI DAHA DA KATLADI, ŞOFÖR TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALDI, KARARA İTİRAZ EDEN KARAGÖZ AİLESİ ADA..

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..

Kadın ve Çocuklar Mağdur Edilmeyecek 02:30

Kadın ve Çocuklar Mağdur Edilmeyecek

Şiddet mağduru kadın ve çocukları yargısal süreçlerde daha fazla korunacak. Bu kapsamda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün imzasıyla 81 şehre Adli Görüşme Odaları Genelgesi gönderildi. Genelgeye göre, suçun mağdurları ile..

Diriliş Ertuğrul 1. Sezon Tanıtımı 00:40

Diriliş Ertuğrul 1. Sezon Tanıtımı

O; Ümitlerin tükendiği bir çağda, Güneşi bayrak, göğü çadır eyledi. Kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Kılıcını hikmetin nefesiyle biledi. Ve cihana haykırdı. Sonsuza kadar adalet, sonsuza kadar hürriyet..

  • Diziler tarafından
  • 198 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA! 03:07

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA!

Adana'da yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı Özlem Dönmez (22), yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Dönmez'in, kazadan son anda kurtulan arkadaşı Burçak Özcan (22), otomobil sürücünün serbest bırakıldığını b..