#Adalet bakanlıgı

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle 1:58:17

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir ken..

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Güvenlik önlemleri nerede 02:09

Güvenlik önlemleri nerede

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİ VE BUNA KARŞILIK SOSYAL ADALET DEYİNCE İLK AKLA GELEN İSİMLERDEN KARL MARX'IN ,İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA 101 SORUDAN OLUŞAN BİR İŞÇİ ANKETİ HAZIRLADIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ? KUŞKUSUZ ..

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi 01:38

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı. HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurb..

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan hayatını kaybetti 01:07

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan hayatını kaybetti

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan hayatını kaybetti Türkiye'de 3 dönem Maliye Bakanlığı yapan Kemal Unakıtan, tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında vefat etti...

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı 00:31

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığında FETÖ ile irtibatlı bin 218 personelin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı...

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:38

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi İçişleri Bakanlığı, son 1 hafta içinde toplam 68 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 14 terör eyleminin de engellendiğini açıkladı..

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor 01:33

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor

Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, Türkiye'nin her yıl 300 milyon dolarlık aşı aldığını belirterek, Bu aldığımız aşıların Türkiye'de üretilmesi, sadece dolum, mont..

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru 00:43

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru Milli Savunma Bakanlığı, ’Dış kaynaktan bin 122 subay ve 3 bin 47 astsubay alımı’ ilanına 4 günde 54 bin 957 adayın başvurduğunu açıkladı. Milli Savunma Bakanlığının ..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki 01:04

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki

vrupa Parlamentosu'nun skandal kararına İngiltere'den tepki Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasını öngören skandal tavsiye kararının ardından, İngiltere'den Türkiye'ye destek mesajı geldi. Dışiş..

Bir Sen Daha Var - Bir Arada Yaşamak İçin Sözünüzü Verin! 00:45

Bir Sen Daha Var - Bir Arada Yaşamak İçin Sözünüzü Verin!

Unicef ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın beraber yürüttüğü Bir Sen Daha Var projesi engelli olan ve olmayan tüm çocukların birlikte yaşayabilmelerini amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesidir. Kampanyaya bur..

  • Cowboy tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

Diyarbakır Sur Yeniden İnşa Ediliyor 00:20

Diyarbakır Sur Yeniden İnşa Ediliyor

Diyarbakır Sur Yeniden İnşa Ediliyor Çevre ve şehircilik bakanlıgı..