#Adalet bakanlıgı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır 04:27

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesinin tanıtım klibi yayınlandı. Klipte, Suriyeli mülteci bir kızın gözünden savaşın yol açtığı yıkım anlatı..

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti 00:17

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti

Yenidoğan bir bebeğin kafasıyla oynayıp kahkahalar atan hemşire büyük tepki topladı. Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası açıklama yapan sağlık bakanlığı yetkilileri, inceleme sonucu hastanede görev yapan üç hemşireni..

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de 00:35

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de

Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreter Yardımcısı Rose Gottemoeller ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Ülkemizi ziyaret etmekte olan NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller’in Bakanlığımızd..

Tohum Otizm Vakfı Ne Tür Faaliyetler Yürütür 01:50

Tohum Otizm Vakfı Ne Tür Faaliyetler Yürütür

Tohum Otizm Vakfı'nın proje ve kamu yararına sunmuş olduğu faaliyetler bulunuyor. Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı'yla ortak hibe programı kapsamında yürüttüğü projeleri bulunuyor. Aynı zamanda büyükelçiliklerle yürütüle..

  • NABIZ tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Kadınlar Akupunktur Tedavisi Görebilir Mi 01:24

Hamile Kadınlar Akupunktur Tedavisi Görebilir Mi

Hamileliğin ilk 3 ayı dahil bütün hamilelik boyunca anne adayının karşılaşabileceği her türlü sağlık problemi tedavisinde örneğin; baş ağrısı, bulantı ve kabızlık gibi sorunlarda akupunktur uygulanabilir. Burda önemli o..

  • NABIZ tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

İngiliz Savaş Gemisi  Yemen Suları Açıklarında 01:09

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında İngiliz savaş gemisinin gizlice Yemen sahil şeridine konuşlandırıldığı iddia edildi. Uzmanlar geminin, Bab'ül Mendep boğazını korumak için bölgeye konuşlandırıldığını iddia..

Komandolar Cuma Namazı Kıldı 02:05

Komandolar Cuma Namazı Kıldı

Zeytin Dalı Harekatı'nda görevlendirilen özel harekat birlikleri ve güvenlik korucularının konuşlandığı İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezinin açılışı yapıldı...

Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı 00:53

Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı

Rusya Savunma Bakanlığı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in “hiçbir savunma sistemi tarafından yakalanmadığını” duyurduğu Hançer (Kinjal) adlı hipersonik füzenin görüntülerini yayınladı...

Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı 01:28

Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı

Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri birlikler, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kurulan İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezine ulaştı...

Aslı Enver'in Diyeti Başına Dert Oldu 05:43

Aslı Enver'in Diyeti Başına Dert Oldu

Oyuncu Aslı Enver, Sağlık Bakanlığı onayı olmayan zayıflama hapının internet sitelerinde yayınlanan reklamında görüntüsünü izinsiz kullananlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu 00:56

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu

ABD İran destekli Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu. ... ABD Savunma Bakanlığı'nın çok sayıda ölü olduğu bildirdiği yazılı açıklamasında ABD kuvvetleri, Irak ve Suriye'deki beş KH tesisine karşı, örgütün saldırı dü..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede 00:45

Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede

İçişleri Bakanlığı, risk grubunu oluşturan 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmasını yasakladı. Söz konusu yasağa uymayan bir yaşlı adam, komando kıyafetleri giyerek ağaca ters şekilde asılı halde görüntülenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları 01:28

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları

Sayın seyirciler zaman zaman bekçilerin görev ve yetkileri tartışmalara neden oluyor. Bu tartışmaları giderecek kanun teklifinin görüşmeleri Meclis'te devam ediyor. İçişleri Bakanlığı da kafa karışıklığı gidermek amacıyl..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Korona Testinde Kriterler Değişti 01:21

Korona Testinde Kriterler Değişti

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tanımında özellikle ateş, öksürük ve solunum güçlüğü belirtisi olan kişilere test uyguluyordu. Ancak bakanlık dünyada görülen farklı semptomlar nedeniyle test kriterlerini değiştirdi. İ..

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar 02:00

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı şartlarında değişiklik içeren bir düzenleme hazırlıyor. Düzenlemeye göre emlakçıların iş yeri 20 metrekareden küçük olamayacak. Oto galerilerin kaldırımda araç..

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu 01:19

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

5 Haziran’da İdlib bölgesinde teröristlerce zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş İdris Mağat şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu...

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce