#Adalet bakanlıgı

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! 00:54

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! / A Haber Sağlık Bakanlığı Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Tabloya göre, son 24 saatte 114 bin 940 Kovid-19 ..

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz' 01:05

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avşin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK'ya ait bir mağaranın tespit edilerek kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı...

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

İlk yerli aşının üretimi başladı- 01:34

İlk yerli aşının üretimi başladı-

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MÜJDE..YERLİ AŞI İÇİN HEYECANLANDIRAN BİR GELİŞME VAR. TÜRKİYE’DE YÜRÜTÜLEN 5 AŞI ÇALIŞMASINDAN BİRİNDE ÜRETİM AŞAMASINA GEÇİLDİĞİ DUYURULDU..BU ARADA BİLİM KURULU DA KORONAVİRÜS TESTLERİNİN YAYGINL..

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası 01:44

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın uçağının Türkiye’nin hava sahasında bekletildiği iddialarına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İddialar gerçeği yansıtmamaktadır deni..

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu 06:26

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu

Korona virüsle mücadelede yurtdışındaki hastaları Türkiye’ye ulaştırma noktasında önemli bir rol üstlenen sağlık bakanlığı bünyesindeki hava ambulansı, bu kez Kahramanmaraş’taki 3 günlük bebek Debbek ve Konya’daki 2 aylı..

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı 00:28

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan büyükelçilik binalarının iki kez bombalı saldırıya hedef olduğunu duyurdu. Büyükelçilik yerleşkesine iki roket atıldığı ve roketlerden birinin iç avluya düşt..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek 02:23

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek

İçişleri Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında ek bir genelge yayımladı. Genelgeye göre birçok işletme saat 22.00'de kapanacak. Aynı zamanda özel sektör de dahil işletmelerin esnek mesaiye geçmesi teşvik edilecek...

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı 00:50

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı

İçişleri Bakanlığı, valiliklere yeni korona genelgesi gönderdi. 81 ilde 65 yaş üstü vatandaşlara sokak kısıtlaması getirildi. Türkiye genelinde sokakta sigara içmek de yasaklandı...

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim 01:29

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Danimarka'daki Türk kültür varlıklarının iadesi için yeni bir süreç başlatıyor. 30 yıldır eserleri iade etmeyen Danimarka ile ilgili şikayetini Türkiye UNESCO başta olmak üzere uluslarası kuru..

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı 01:52

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı

KOVİD TESTLERİ İÇİN 'BİR HASTANE 250 LİRA TEST ÜCRETİ İSTİYOR, BİR HASTANE 500-550 LİRA' DİYEN VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİ DAĞ GİBİ YIĞILDI, SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ... ARTIK ÖZEL HASTANELER, STANDART TEST ÜCRETİ ALACA..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

177 Can Kaybı, 29 Bin 845 Yeni Vaka 01:12

177 Can Kaybı, 29 Bin 845 Yeni Vaka

Sağlık Bakanlığı 24 saatin koronavirüs verilerini paylaştı. 177 vatandaşımız daha vefat etti, 29 bin 845 yeni vaka tespit edildi...

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok 01:38

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok

Salgın döneminde merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik olup olmayacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı yaşanan belirsizliği giderdi. Buna göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile Liselere Geçiş Sınavı’nda ..

Rusya uzaya iletişim ve istihbarat uydusu gönderdi 00:57

Rusya uzaya iletişim ve istihbarat uydusu gönderdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Gonets-M istihbarat ve iletişim uydularından birinin daha uzaya gönderildiğini açıkladı...

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte 01:34

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte

Efsane Cuma, Şahane Cuma, Müthiş Cuma… farklı farklı isimlerle düzenlenen indirim günlerindeki oyun, vatandaşın şikayeti sonunda ortaya çıktı. Ticaret Bakanlığı e-ticaret firmalarından savunma istedi. Reklam Kurulu, Salı..

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı 01:03

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı Burası Belbecer bölgesinde yer alan Zülfikarlı köyü. Yerleşim yeri Ermenistan'ın teslim olmasının ardından Azebaycan'a iade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görünt..

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..