#Adalet bakanlıgı

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

Adaletin Hızlı Tecelli Etmesi 01:56

Adaletin Hızlı Tecelli Etmesi

Polonya'da bir dükkanın camlarını el ve ayaklarıyla kırdıktan sonra kaçmaya çalışan öfkeli adamı araba çarpmış. Görüntüleri izleyenler ilahi adalet erken tecelli etti diyerek yorum yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Adil Kullanım Kotası Nedir 03:32

Adil Kullanım Kotası Nedir

Adil kullanım kotası, internet servis sağlayıcılarının, tüketicilerin belirli bir kullanımdan sonra internetlerini sınırlandırması. Hani tam bir şey izlemeye heves ediyorsun da, küt donuveriyor ya ekran! İşte hep bu adil..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki.. 01:20

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki..

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Kadir Şeker'in yargılanması ve ceza alması hakkında konuştu. Aleyna Çakır ile Ümitcan Uygun hakkında da sözler söyledi. ece üner, ece üner kadir şeker, ece üner aleyna çakır, ece üner..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler 02:03

Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Gülen'in, geçici gözaltına alınması ve Türkiye'ye iadesi konusunda Adalet Bakanlığı tarafından gönderilen belgeler hasıraltı edildi. Bunu yapan ise Türkiye'nin stratejik ortağı Amerika. 15 ..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

The Lines Have Been Drawn - Season 1 00:31

The Lines Have Been Drawn - Season 1

Adalet Bakanlığı, Kuzey Carolina'daki bir fotoğraftan ile ilgili yeni bir seri araştırıyor...

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Bekliyor ve Umuyoruz' 02:40

Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Be

Amerika Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Peter Cook günlük basın brifinginde İncirlik konusu başta olmak üzere Türkiye ile Suriye operasyonunda işbirliği hakkındaki sorulara yanıt verdi. Ayrıntıları Amerika'nın Sesi'nd..

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı 00:47

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, so..

TSK'da İstihdam Seferberliği 01:30

TSK'da İstihdam Seferberliği

İstihdam seferberliğine bir destek de Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık orduya, 24 bin erbaş alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2017. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü de 2 bin 500 polis adayı a..

Pkk  Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı 00:20

Pkk Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı

ABD Savunma Bakanlığı, Trump yönetiminin terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye ağır silah verilmesini öngören kararnameyi onayladığını açıkladı...

Mahir Ünal'dan Taşeronlara Müjde 01:23

Mahir Ünal'dan Taşeronlara Müjde

AK Partı Sözcüsü Mahir Ünal MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Taşeron düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda da bulunan Ünal Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı çalışmalarını meclise sundu. Bunun yasalaşması kon..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıyız 01:03

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıy

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıyız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Suriye'nin toprak bütünlüğünü desteklediklerini ve federasyon kurulmasına karşı olduklarını söyl..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Şeker Fabrikalarına İnceleme 02:05

Şeker Fabrikalarına İnceleme

ŞEKER FİYATLARINDAKİ REKOR ARTIŞ SONRASI TİCARET BAKANLIĞI ÖZEL ŞEKER FABRİKALARINI İNCELEMEYE ALDI. O DİKKAT ÇEKEN ADIMDAN SAATLER SONRA BİR AÇIKLAMA DA TARIM BAKANLIĞI'NDAN GELDİ. ÇUVAL ŞEKERİN KİLOSU 575 LİRAYA DÜŞÜRÜ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek 02:37

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek Rusya Tarım Bakanlığı'nın, Türk domatesinin alımına yönelik yasağın kaldırılmasının 2 ya da 3 yıl ertelenmesini istediği belirtildi. Rusya Türk domatesini..