#Adalet bakanı bekir bozdağ

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı 01:11

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı

Şanlıurfa'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir araya geldi. İki bakan buluşmasında tarlada biçerdövere binerek mısır hasadına katıldı...

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı 00:40

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi talebine ilişkin, Sayın Bozdağ'ın gezisinin, aradaki ilişkileri daha da net bir hale getirdiği ve Feto'nun iadesi ya da geçi..

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle 02:39

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle

2013 yılında Mısır’da darbe karşıtlarına karşı yapılan silahlı müdahaleye Türkiye'nin tepkisi ve Bekir Bozdağ ile Haluk Koç'un Mısır'da yaşanan katliam hakkındaki açıklamaları...

Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur 01:48

Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türkiye'nin, Türk milletinin ve Türkiye Devleti'nin bekasını ilgilendiren konularda gereken adımları atmak iç..

Pazarlık Yapmaya Gerek Yok 01:28

Pazarlık Yapmaya Gerek Yok

Zeytin Dalı harekatının 3.gününde Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

Yerli Ve Milli WhatsApp Geliyor 01:44

Yerli Ve Milli WhatsApp Geliyor

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ milli mühendislik imkanlarıyla geliştirilen anlık mesajlaşma, anlık grup mesajlaşması, sesli ve görüntülü görüntülenme, fotoğraf, vide..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki 01:41

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir CHP'linin ölüm orucunda hayatını kaybeden DHKP-C avukatı Timtik'i şehit ilan eden mesajını paylaştı. 30 Ağustos eleştirilerine cevap verdi. Adalet Bakanı Gül de İstanbul Baro binasına ..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Çobanın Afrin'i Gören Tepeye Yaptığı Dev Türk Bayrağına Akın Var 01:56

Çobanın Afrin'i Gören Tepeye Yaptığı Dev Türk Bayrağına Akın Var

Hatay Reyhanlı'da, çoban Bekir Şanverdi tarafından Afrin'i gören bir tepeye taşlarla yapılan devasa Türk bayrağı kente gelen sanatçı, futbolcu, siyasetçi ve vatandaşların ilgi odağı ve uğrak yeri haline geldi. Çoban Beki..

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm 2:20:38

Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm

Başbuğ Zafer’in Planlarını BozarnGeçtiğimiz haftanın finalinde Ömer hakkında infaz emri veren Zafer’in karşısına Başbuğ çıkmış ve derhal Ömer’in serbest bırakılmasını istemişti…nBaşbuğ’un bu isteği Zafer’in hiç hoşuna gi..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekonomik Alanda Üst Lige Çıkmak İçin Başkanlık Sistemi Şart 01:00

Ekonomik Alanda Üst Lige Çıkmak İçin Başkanlık Sistemi Şart

Ekonomik Alanda Üst Lige Çıkmak İçin Başkanlık Sistemi Şart Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki 00:59

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya Rotterdam Başkonsolosluğu'na giriş izni vermemesinin ardından Türkiye'deki temsil..

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi 01:13

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman El Sani Almanya'nın Wolfenbüttel kentinde bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya Dışişleri Bakanı, kr..