#Adalet bakanı bekir bozdağ

İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri Hesap Verecek 01:10

İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri Hesap Verecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir’de yıkılan binalarla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.n..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Savcının arabasına not bırakınca! 01:53

Savcının arabasına not bırakınca!

ORDU'DA CUMHURİYET SAVCISININ ARABASINA BIRAKILAN HATALI PARK NOTU, TEHDİT NOTU SAYILDI. GÜNDEMİN BİRİNCİ SIRASINA YERLEŞEN OLAY İÇİN ADALET BAKANI GÜL'DEN, HSK'YA DİKKAT ÇEKEN BİR TALİMAT GELDİ...

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

Kadın ve Çocuklar Mağdur Edilmeyecek 02:30

Kadın ve Çocuklar Mağdur Edilmeyecek

Şiddet mağduru kadın ve çocukları yargısal süreçlerde daha fazla korunacak. Bu kapsamda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün imzasıyla 81 şehre Adli Görüşme Odaları Genelgesi gönderildi. Genelgeye göre, suçun mağdurları ile..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum' 01:34

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin, Bugün iyi günleri çok net söylüyorum. Nisandan sonra başlarına geleceklerin ne olacağını tahmin edemeyecekleri kadar büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacak..

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor 01:40

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halep'te ateşkesin ihlal edilmesine ilişkin olarak, Şimdi görüyoruz ki rejim ve bazı gruplar buna engel olmaya çalışıyor dedi...

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor 01:09

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yerli arama motoru konusunda çalışmaların başladığını söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün akşam Manisa Medya Tv’nin konuğu oldu. ..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var'' 01:19

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var''

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''AB ile maalesef bir güven bunalımı var. Ama şu anda her şey ortada. Bu konuda esasen AB'nin bir karar vermesi lazım. Bize de dürüst davranması lazım. Bizim beklentimiz bu. dedi...

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi 01:22

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye gereken desteği vermeyen Avrupa Birliği ülkelerine İngiltere'den sert eleştiri geldi. 15 Temmuz'un vahşi bir darbe girişimi olduğunu belirten İngiltere Dışişleri Bakanı Boris J..

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Soylu,Sabah Namazı Buluşmalarının Konuğu 01:05

Soylu,Sabah Namazı Buluşmalarının Konuğu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneğince Kocatepe Camisi'nde düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları na katıldı...

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi 00:40

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, FETÖ'den toplam 125 bin 485 kamu çalışanı işlem görmüş. Bunun 18 bin 331'i göreve iade edilmiş, 94 bin 867'si ihraç edilmiş, 30 bin 618'i de şu anda açıkta. dedi...

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir 01:34

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka operasyonuna ilişkin, Bölgesel ülkeler ve koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetlerimizi devreye sokabiliriz, sokmamız gerekir. dedi...

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..