#Adalet sarayı

Atatürk'ün Cenaze Töreni izle - TRT Arşiv 06:02

Atatürk'ün Cenaze Töreni izle - TRT Arşiv

Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi. Türk milletinin yaşlı gözlerle Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığı görüntüler...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle 14:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının konu edildiği belgeselde; Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi, ardından da Anıtkabire nakli ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 85.Bölüm Fragmanı 00:32

Diriliş Ertuğrul 85.Bölüm Fragmanı

Ertuğrul Sarayı Ele Geçirmiş Gibi Gözüküyor Dündara Ne OLucak ... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın En Güncel Fragmanlar Fragman Evin'de..

Kasırlar 1.Bölüm 24:51

Kasırlar 1.Bölüm

Osmanlı padişahlarının yaptırdığı günümüze kalan kasırların tanıtıldığı belgeselin 1. bölümünde; Ağrı’daki İshak Paşa Sarayı’nın tarihi ve mimari yapısı konu edilmektedir...

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı 01:06

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni şereflendirdiği..

Zamanın Tanığı 60.Bölüm 28:10

Zamanın Tanığı 60.Bölüm

Programın 60. bölümünde; Göller Bölgesi'ndeki doğal sit alanı olan Dedegöl Dağları, Beyşehir Gölü, Pınargözü Mağarası ve Kubadabad Sarayı konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 22.Bölüm 45:49

Haberci Türkiye Renkleri 22.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Van’ın Çakırbey köyünde imal edilen kristal avize taşlarının yapımı, Gürbulak sınır kapısı, sınıra yakın meteor çukuru ve Ağrı’daki İshakpaşa Sarayı konu edilm..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 1.Bölüm 24:05

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 1.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Taksim ve İstanbul'un tarihi konu edilmektedir...

Gezelim Görelim (Van-Ağrı) 30:10

Gezelim Görelim (Van-Ağrı)

Nuray Yılmaz'ın sunculuğunu yaptığı programda; Van'ın Gevaş ilçesi, Akdamar Adası, Akdamar Kilisesi, Muradiye Şelalesi ve Kaz Gölü ile Ağrı Doğubeyazıt'taki İshak Paşa Sarayı tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid  Bidar Kadınefendi - Abdülhamid Gözdesi 02:40

Payitaht Abdülhamid Bidar Kadınefendi - Abdülhamid Gözdesi

Bidar Kadın Efendi Osmanlı İmparatoru Sultan II. Abdülhamid'in eşi, Fatma Naime Sultan ve Mehmed Abdülkadir Efendi'nin annesi olmuştur. Bidar Kadın, 5 Mayıs 1858'de Osmanlı İmparatorluğu döneminde Kafkasya'da doğdu. Kaba..

  • ANKA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle 2:11:32

Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle

John kızının gözüne iyi görünebilmek için gizli serviste çalışmak için başvuru yapar. Başkan James Sawyer'in korumalığını yapmak ister Fakat John beklediği olumlu yanıtı alamaz. Kızına bu durumu açıklamak oldukça zordur..

  • Tv Series tarafından
  • 9.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Erdoğan,  Hırka-i Saadet'i Ziyaret Ederek  Destimal Programı'na Katıldı 01:51

Erdoğan, Hırka-i Saadet'i Ziyaret Ederek Destimal Programı'na Katıld

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırka-i Saadet'i ziyaret ederek, Destimal Programı'na katıldı...

Moskova-da Türkiye Festivali 01:22

Moskova-da Türkiye Festivali

Rusya'nın başkenti Moskova'da iki gün sürecek Türkiye Festivali düzenlenecek. Park Krasnaya'daki festival için Topkapı Sarayı, Kapalı Çarşı ve Şehitler Köprüsü gibi tarihi yapıların maketleri kuruldu...

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği İçin de Yürütüyoruz 01:07

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirdikleri baş başa görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğinin ardından, ortak basın topla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf Kalla ile Görüştü 00:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf Kalla ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Kalla'yı Mabeyn Köşkü'nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, D-8 Zirvesinin kapanış programının ardından önce Dolmabahçe Sarayı'na..

Macron'un Köpeği Bakanlar Toplantısında Kahkahaya Boğdu 00:21

Macron'un Köpeği Bakanlar Toplantısında Kahkahaya Boğdu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Elysee Sarayı'nda kameralar önünde bakanlarla bir görüşme yaptı. Bu sırada Macron'un 2 yaşındaki köpeği Nemo, şömineye tuvaletini yapınca bakanlar kendilerini gülmekten alamadı...

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Sabahat Akkiraz - Değme Felek Dinle 04:42

Sabahat Akkiraz - Değme Felek Dinle

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme değme telime Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım Ecel oku değdi dost dost gülüme benim Değme felek değme değme telime benim Değme zalım değme değme telime benim ..

  • Candy tarafından
  • 3.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani İle Görüştü 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani bir araya geldi.Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 18.30'da başladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fransa’da Karşılama Töreni 01:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fransa’da Karşılama Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından Elysee Sarayı’nda resmi törenle karşılandı...

Çavuşoğlu Abd İle Ciddi Bir Konuyu Görüşebilmemiz İçin Güvenin Yeniden Tesis Edilmesi Lazım 01:33

Çavuşoğlu Abd İle Ciddi Bir Konuyu Görüşebilmemiz İçin Güvenin Yeniden

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl ile Dolmabahçe Sarayı’ndaki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatikan'da 01:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatikan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vatikan'daki Apostol Sarayı'nda törenle karşılandı...

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..