#Adalet sarayı

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler 02:23

Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, 6 aydır birlikte olduğu Fulya Sever’le dün Roma’da nikah masasına oturdu. Bernardino Sarayı’nda düzenlenen törene çiftin aile üyeleri ile yakın dostları katıldı. Bu akşam Türkiye’ye..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu 01:26

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 100 yıllık Amerikan geleneğini bozdu. Yeni başkanın eşine beyaz sarayı gezdirmeyeceğini açıkladı. Devir teslim töreninden bir gün önce bir mesaj yayınlayarak şiddet karşıtı ..

Sabahat Akkiraz  Değme Felek 04:42

Sabahat Akkiraz Değme Felek

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı N..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

DALGALAR DÜĞÜNÜ YUTTU! 02:07

DALGALAR DÜĞÜNÜ YUTTU!

Hawaii Adası'nda deniz kıyısındaki Hulihe'e Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün töreni, kıyıya vuran dev dalgalarla bölündü...

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Arda Turan, Sizin Yüzünüzden Küfür Yiyoruz 01:44

Arda Turan, Sizin Yüzünüzden Küfür Yiyoruz

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere çakıldı 02:09

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere

Afganistan'da ülkeden ayrılmak isteyen binlerce sivilin akın ettiği ve ABD askerlerinin havaya ateş açtığı Kabil Uluslararası Havalimanı'nda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yüzlerce k..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KADEM Adalet ve Kadın Zirvesi'nde konuştu...

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Oyuncu Hakem'in Verdigi Penaltıyı Kabul Etmedi 01:58

Oyuncu Hakem'in Verdigi Penaltıyı Kabul Etmedi

Werder Bremen'li oyuncu hakemin verdiği penalti vuruşunu kabul etmiyor. Adalet duygusu her an, her yerde güzeldir....

Ölene Kadar 3. Tanıtım Fragmanı 00:45

Ölene Kadar 3. Tanıtım Fragmanı

Ölene Kadar 3. tanıtım fragmanı yayınlandı! “En mükemmel adalet vicdandır…” Ölene Kadar, çok yakında Atv’de başlıyor!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler 02:03

Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Gülen'in, geçici gözaltına alınması ve Türkiye'ye iadesi konusunda Adalet Bakanlığı tarafından gönderilen belgeler hasıraltı edildi. Bunu yapan ise Türkiye'nin stratejik ortağı Amerika. 15 ..

Hangimiz Sevmedik - 22.Bölüm Fragmanı 00:31

Hangimiz Sevmedik - 22.Bölüm Fragmanı

Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tarık ve Itır'ın sevgili olduğunu öğrenen Adile ve Münir, artık bu durumlarını itiraf ettirmek zorunda kalır. Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanınd..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 2 00:30

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 2

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 8 yıl önce
JUSTICE LEAGUE - Trailer 2 (2017 Movie) -Fallen God 03:18

JUSTICE LEAGUE - Trailer 2 (2017 Movie) -Fallen God

ADALET LİG - Superman Promosyon insanlık için Superman'in kurban esinlenerek Superman v Batman olaylardan sonra daha fazla bir yıldan Bruce Wayne ve Wonder Woman için ava olan Steppenwolf'da ve Parademons katastrofik te..

  • PITIRCIK tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar 7. Bölüm Fragmanı - atv 00:30

Ölene Kadar 7. Bölüm Fragmanı - atv

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükün..

  • PITIRCIK tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

YEŞİL FENER Green Lantern 1:54:00

YEŞİL FENER Green Lantern

Özet ve Detaylar Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları, gizemli bir evrende yüzyıllardır var olan bir birliktir. Düzen koruyucusu bu savaşçı birliğinin her üyesinin süpergüçlü bir yüzüğü ..

  • Film İzle tarafından
  • 11.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..