#Adam olmadıktan sonra bacımsın

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Motosikletini Yatarak Kullanan Çılgın 00:42

Motosikletini Yatarak Kullanan Çılgın

Konya'nın Ereğli ilçesinde, motosikletini üzerine adeta yatarak kullanan sürücü görenlere pes dedirtti. Konya yolunda Ereğli yönüne seyir halinde olan bir sürücü yatar vaziyette motosikletini kullandı. Arkasından gelen s..

  • JET TV tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi 04:21

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi

Not: Ben şeker kullanmadım isteyen 2 yemek kaşığı şeker kulanabilir :) Yoğurt mayalar gibi yapılan bir tariftir :) İncir uyutması Tarifi 16 adet kuru incir 1 lt süt İncir uyutması Nasıl Yapılır İncirlerin üzeri..

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kurabiye  Kurabiye Tarifleri 07:41

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kura

İncili Çiçek kurabiye için malzemeler 250 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket şekerli vanilin Alabildiği kadar un (4,5 su bardağı kad..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Zeytinyağlı Fasulye Tarifi  Taze Fasulye Yemeği 01:47

Zeytinyağlı Fasulye Tarifi Taze Fasulye Yemeği

Malzemeler 1kg taze fasulye 3 adet kabukları soyulup ince doğranmış domates 1 adet yemeklik doğranmış soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yemeğin Hazırlanışı Geniş bir tencereye ze..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

 Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır 10:02

Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır

Haşhaşlı çörek Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5..

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

 Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça 06:19

Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce