#Adamı

Bu Dua Taktiğini YGS LYS ve KPSS de Deneyebilirsiniz - Mehmet Yıldız 17:20

Bu Dua Taktiğini YGS LYS ve KPSS de Deneyebilirsiniz - Mehmet Yıldız

Dua vurdu mu devirir adamı, tuttu mu kaldırır, yürütür, koşturur... Eğer siz de bu duayı hayatınıza kazırsanız, belki de dualarınız sağanak sağanak kabul olabilir... Bilemezsiniz... Kanalıma Abone olmayı Unutmayın. İyi ..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü 00:48

Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü

ABD'li ünlü işadamı David Rockefeller 101 yaşında hayatını kaybetti. Milyarder bankacının New York'taki evinde kronik kalp yetmezliği nedeniyle uykusunda öldüğü bildirildi. 1915 doğumlu olan Rockefeller, 6 kalp nakli, 3 ..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı 04:13

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı

Samsun'da özel bir hastaneye muayene ve MR çektirmeye giden vatandaşın anlattıkları insanın sinirini bozan cinsten. Alınan fazla paradan rahatsız olup olayın peşini bırakmayan adam özel hastanelerin yaptığı haksızlığı or..

  • PITIRCIK tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamerunlu'nun Oyunu Karadenizli Vatandaşa Tutmadı 04:18

Kamerunlu'nun Oyunu Karadenizli Vatandaşa Tutmadı

Kendilerini iş adamı gibi tanıtarak Karadenizli bir vatandaşı dolandırmak isteyen kişiler bakın nasıl bir oyuna geldi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öfkelenen Adam  Tokat Manyağı Yaptı 01:00

Öfkelenen Adam Tokat Manyağı Yaptı

Görgü tanıkları insan ve St. Petersburg iki trafik polisi arasındaki öfkeli çatışma filme. görüntüleri - video kelepçele onu çalışırken yere bir eşofman şiddetli bir adamı vurma iki kolluk kuvvetleri gibi. Ancak, kalan o..

  • PITIRCIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışardan Cam Silinirken Kedi Ne Yapıyor 01:00

Dışardan Cam Silinirken Kedi Ne Yapıyor

Evin dış cephesinden cam silen adamı gören kedi adamın hareketelerini takip etmeye çaılısıyor ...Ortaya haliyle güzel bi görünütü çıkıyor.....

Aziz Yıldırım Kimdir? 03:59

Aziz Yıldırım Kimdir?

(d. 2 Kasım 1952, Ergani), Türk İş adamı, inşaat mühendisi ve Fenerbahçe spor Kulübü'nün başkanıdır. İlkokul ve lise eğitimini Düzce'de yapmıştır. Düzce'de amatör futbol (Hamidiyespor Kulübünde) oynamıştır..

Kanlı Oyun Altyazılı Fragman 01:49

Kanlı Oyun Altyazılı Fragman

Popüler şaka temalı TV şovu Scare Campaign, eski tarz korkutmaları ve gizli kamera eğlencesi ile son 5 yıldır izleyicileri eğlendirmektedir. Ancak, yeni bir çevrimiçi TV dönemine girdiğimizde, yapımcılar şovlarını antika..

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:29

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman full izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman türkçe dublaj izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman hd izle Bay Peabody, sahip edinildiği aile tarafından olduk..

  • Tv Series tarafından
  • 22.965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump Kimdir? 02:27

Donald Trump Kimdir?

70 yaşındaki ünlü Amerikalı iş adamı Donald Trump önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı oldu, sonra da ABD'nin 45. başkanı seçildi...

Death Note Fragman 01:03

Death Note Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Abi Emre Türkçe Bilmiyor 00:11

Abi Emre Türkçe Bilmiyor

Emre Mor'a İismiyle seslenen adamı Abi Emre Türkçe bilmiyor diye uyarmak?..

Ölüm Notu Fragman 01:03

Ölüm Notu Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Züğürt Ağa Final Sahnesi 01:05

Züğürt Ağa Final Sahnesi

Ve Atilla Özdemiroğlu bu sahnede adeta döktürmüş, tüyleri diken diken etmiş. Bu nasıl bir müziktir. Nurlar içinde uyu müziğin dahi adamı...

Barcelona'yı Yenmenin Formülü 01:42

Barcelona'yı Yenmenin Formülü

Dünyanın yenmesi en zor kulüplerinden biri olan Barcelona'nın nasıl yenilebileceği üzerine bir çok futbol adamı kafa yormuştu. Bir çok teknik adamın yapamadığını Celta Vigo menajeri Eduardo Berizzo yaptı...