#Adanalılar yine formunda

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Femrez - Yenemiyorum 02:29

Femrez - Yenemiyorum

Yenemiyorum şarkı sözleri ile Bomboş bir his bu Sandım kuruttum Dolmuş deniz su Yine içimde Puslu gökyüzünde Yok olmuştum Kuytu köşede Yine beni buluyordu Hislerim yok olmuş Kalbimse hapsolmuş Boşuna... Şu düşünce..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Mustafa Durmuş - Annem 03:39

Mustafa Durmuş - Annem

Annem şarkı sözleri ile Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum Yine yoksun yanimda Özlüyorum Bir kaldim gidince sen Gündüzümle gecem Doğduğumdaki ilk hecem Nerdesin annem Nerdesin annem Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum ..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Buz Devri Yılbaşı Macerası 24:30

Buz Devri Yılbaşı Macerası

Buz Devrinden yine eğlenceli bir çalışma..

  • Film İzle tarafından
  • 7.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Videoları 01:30

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Video

Bak Postacı Geliyor Şarkısı Sözleri: Bak postacı geliyo,selam veriyor Herkes ona bakıyor,merak ediyor Çok teşekkür ederim postacı sana Pek sevinçli haberler getirdin bana Bugün yalnız bu kadar darılmayınız Yarın yine gel..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baris Manco -Alla Beni Pulla Beni 04:05

Baris Manco -Alla Beni Pulla Beni

Harika performans yine...

  • TRT OKUL tarafından
  • 2.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994 04:22

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994

--------------------------- 'Yerine Sevemem' Senden uzakta hep birşeyler eksik. Gönlümde derman yok inan bir nefeslik. Ne bir avuntu, ne de biraz ümit. Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik. İçimde birşey acıyor sen geli..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Maşa ile Koca Ayı 32. Bölüm - Mawa Kawa 06:57

Maşa ile Koca Ayı 32. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa'nın 32. bölümünde yine karlı bir güne gidiyoruz. Günlerden bir gün penguen çocuk ayıyı ziyarete gelir. Ayıcık penguenle vakit geçirmeye onu eğlendirmeye çalışır ancak penguen daha çok Maşa ile oynar ve eğlenir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 14. Bölüm - Mawa Kawa 07:16

Maşa ile Koca Ayı 14. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde yine heyecan dolu maceralara gidiyoruz. Seyredelim Mawa Kawa kanalına hemen abone olmak için:..

  • ÇocukTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa çizgi filminin bu bölümünde Piyano derslerine gidiyoruz. Ormandan bulduğu piyanoyu tamir eden sevimli ayıcık, piyano çalmaya başlar. Ancak, mizik kızımız yine onu rahat bırakmayacaktır. Mawa Kawa dünyaca ünlü b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter minik Mawa Kawa yine yaramlık peşindedir. Ayı yakın arkadaşı kaplan ile satranç oynamaktadır. Kaplanın yerini alan küçük kız bu oyunda zaferi ele alır. Bu zaferi sinderemeyen ayı ve kaplan çocuğu alt e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video) 04:07

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video)

SOKTUĞU DURUMA BAK Günahlarıyla sevabıyla Herşeyim oldun bir zamanlar Hangi çağda kaldı böyle Dağlarda yazılan aşklar Ele avuca sığmaz Sonuna bakmaz Kalbim sensiz atmazdı Oysa onca yalanlar Geride kalanlar Söyle hiç a..