#Adanalılar yine formunda

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Yemek getiren kurye merdivenlere tuvaletini yaptı 01:55

Yemek getiren kurye merdivenlere tuvaletini yaptı

İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TA YİNE BİR KURYE SKANDALI YAŞANDI...SİPARİŞ GÖTÜRDÜĞÜ APARTMANIN MERDİVENLERİNE YAPTIĞINI GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI....

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

Meclis'te gergin oturum! 01:55

Meclis'te gergin oturum!

MECLİS'TE AK PARTİ İLE CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ. BU KEZ TANSİYONU YÜKSELTEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KKTC'DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI ÖNERİSİ OLDU...

Çiçeği Satamayınca Beddua Eden Çiçekçi Kız 00:15

Çiçeği Satamayınca Beddua Eden Çiçekçi Kız

Bir sahil kenarına çıktığımızda illaki karşımıza çıkan çiçekçi kızlardan biri yine ısrarla birine çiçek satmak istemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Uçarak Kaza Yapan Cip 00:08

Uçarak Kaza Yapan Cip

Zengin arapların değişilmez eğlencesi çölde lüks ciplerle gezmek. Yine böyle bir eğlence düzenleyen araplardan biri kullandığı cip ile uçmuş ve duran araca vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uslanmaz hırsızlar! 03:14

Uslanmaz hırsızlar!

İSTANBUL, ATAŞEHİR'DE HIRSIZLAR, ÇALINTI BİR MOTOSİKLETLE YİNE BİR MOTOSİKLETİ ÇALMAYA KALKTI. GENÇ KADIN HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI. MOTOSİKLETİNİ BULDU. AMA HIRSIZLAR KAÇTI VE BAKIN GENÇ KADININ MOTOSİKLETİNİ NE HALE ..

Yakının kazada yaralandığını gören genci kimse sakinleştiremedi 01:12

Yakının kazada yaralandığını gören genci kimse sakinleştiremedi

Antalya’da otomobille motosikletin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsünün yakını bir genç, öfkesini kazaya karışan araçlardan çıkardı. Araçları tekmeleyen, üzerine çıkıp zıplamaya ..

Türkiye sanat güneşini andı 01:47

Türkiye sanat güneşini andı

BUGÜN TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ SESİ, SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜREN'İN DOĞUM GÜNÜ. 24 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILMASA 89 YAŞINDA OLACAKTI. TÜRKİYE PAŞASINI YİNE ŞARKILARLA, ŞİİRLERLE, ALKIŞLARLA ANDI.....

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

İki Kez Koronayı Yenen Hemşire Görevine Döndü 01:44

İki Kez Koronayı Yenen Hemşire Görevine Döndü

Mersin’de Covid yoğun bakımda görev yapan sorumlu hemşire Ferdi Kovan iki kez korona virüse yakalandı. İkisini de evde tedaviyle yenen Kovan iyileşir iyileşmez yine görevinin başına döndü...

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Hüsranla Biten Tofaş Drift 00:10

Hüsranla Biten Tofaş Drift

Yurdum insanının ilk göz ağrısı Tofaş yine hüsrana neden olmuş. Tofaşla drift kaza ile sonuçlanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 170 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı! 02:04

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı!

POLİSE MASKESİZ YAKALANAN VE 'BANA TEŞKİLATIN NUMARASINI VERİN' SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN KURYE YİNE SAHAYA ÇIKTI. BU KEZ DE BEKÇİLERE MASKESİZ YAKALANMIŞTI. BAKIN DÜN AKŞAM NASIL SAÇMALADI?..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Evil Within 2   Gameplay Trailer (E3 2017) 02:07

The Evil Within 2 Gameplay Trailer (E3 2017)

Third-person horror adventure game, the evil Within for the first time two years ago when it was introduced in the market while receiving praise for the Visual integrity, has been criticized a lot because it's very simil..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa... 03:21

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa...

BUGÜN DE YİNE GEZİP TOZANLAR, KRİKET OYNAYANLAR, ARABAYLA İLÇELER ARASI ALIŞVERİŞE ÇIKANLAR... SANKİ KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ SOKAKTA, TRAFİKTE HATTA İNTERNET KAFEDE OLAN SORUMSUZLAR VARDI. ONLAR KAÇTI, EKİPLER KOVALADI...

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

80 saatlik kısıtlama öncesi.. 02:10

80 saatlik kısıtlama öncesi..

ÜLKE GENELİNDE 80 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI DÜN AKŞAM SAAT 21.00 İTİBARIYLA BAŞLADI. HEMEN ÖNCESİNDE YOLDA, MARKETLERDE YİNE TELAŞ VARDI. BU KEZ İŞİN İÇİNDE YILBAŞI DA OLUNCA YOĞUNLUK KATLANDI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Sözde cumhurbaşkanı sözleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yine mahkemelik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri hakkında iki suç duyurusunda birden bulundu...

Need For Speed Payback Official Story Trailer 01:10

Need For Speed Payback Official Story Trailer

Need for speed now for many of us, the good old days. Still, since those days, successful players need for speed somewhere in the US re-released the belief that it would be crumbs. The concept of Payback scenarios for a..

  • BETA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Crash Bandicoot  PS4 Gameplay Launch Trailer  E3 2017 01:25

Crash Bandicoot PS4 Gameplay Launch Trailer E3 2017

We were expecting the long-running Crash Bandicoot to return. The famous brand, which was sold to Activision in the PS2 era, did not come with a new long-lasting game. In fact, technically, there was no new game. Crash 1..

  • BETA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer 03:36

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer

Resident Evil 7 offers an atmosphere that is so different and so familiar to us. Do not be fooled by the familiar part because you can not feel yourself in RE atmosphere for the first time. Much like Amnesia, Outlast, th..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz Reklam 2011 Türk Telekom Fiber 03:10

Cem Yılmaz Reklam 2011 Türk Telekom Fiber

İşte Cem Yılmaz'ın yeni reklamı - Cem Yılmaz yeni reklamıyla yine çok güldürecek Cem Yılmaz reklam film serisine bir yenisini daha ekledi... TTNET Avrupa'da satın aldığı fiber optik altyapısı konusundaki reklam filmi iç..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu da ''evlilik çetesi'' 01:28

Bu da ''evlilik çetesi''

DAMAT ADAYLARI EVLİLİK HAYALİ KURARKEN,, KIZ TARAFI SANDIKLARI KOCA BİR ÇETE ONLARI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMENİN DERDİNDEYDİ. VAN'DA DA 3 KİŞİYİ YİNE AYNI YALANLA DOLANDIRAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ...

Koronavirüste umut tablosu! 01:36

Koronavirüste umut tablosu!

KISITLAMALAR VE ALINAN TEDBİRLERİN YANSIMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI YİNE 10 BİNİN ALTINDA KALIRKEN, HASTA SAYISINDA 5 BUÇUK AY ÖNCESİNE DÖNÜLDÜ. SON 24 SAATTE 173 HASTA KO..