#Adanalılar yine formunda

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle 1:37:16

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle

İncir Reçeli 1 | Tek Parça HD 30'lu yaşlardaki Metin, televizyon showları için skeç yazarak hayatını sürdürmektedir. En büyük hayali senaryosunu yazdığı bir filmin çekilmesiyken yazdığı senaryolar hep reddedilmektedir. H..

  • PengoTV tarafından
  • 28.373 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..

Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış! 04:16

Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış!

TÜM TÜRKİYEYİ GEZDİLER, DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE KANDIRDILAR… HER YENİ GÜN BAŞKA KURBANLARI ÇIKAN SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN KATILDIĞI, DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINDA YİNE TANSİYON YÜKSELDİ… TÜRKİ..

Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı 02:03

Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı

Dolar, pandemi şimdi de kar yağışı. Fırsatçılar yine aynı bahanelerle sebze ve meyve fiyatlarını uçurdu. Haldeki fiyatlar marketlerde 3 katına çıktı. Tüketici de, üretici de halci de duruma tepkili...

Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler 01:57

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler

HEDEFİNE KEMAL KILIÇDAROĞLU VE FAİK ÖZTRAK'I ALDI, CHP YÖNETİMİNE YİNE AĞIR İFADELERLE YÜKLENDİ.. CHP İLE YOLLARINI AYIRAN MUHARREM İNCE, PARTİSİNİ NE ZAMAN KURACAĞINI DA HABERTÜRK EKRANLARINDAN İLAN ETTİ...

Transformers 3 Yabancı Film İzle 2:35:15

Transformers 3 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada 03:48

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada

Son dönemin hızlı çapkınlarından Hakan Sabancı, bir süre önce ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun gönlünü çalmıştı. Cicim aylarını gözlerden uzak yaşamayı tercin eden aşıkların, bu kurallarını önceki akşam bozacakları..

  • BETA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor 01:18

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor

Adıyaman’da 7 dil bilen Mehmet Yaşar Yörük, evlenmek için bildiği her dilde kısmet arıyor. Üç çocuğu olan ilk eşinden ayrılan Mehmet Yaşar Yörük, Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Romanca, Latince ve Kürtçe biliyor. M..

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:23:40

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Baraj projesinde kamulaştırmaya gidilecektir. Sarı Kavak ve Uzun Kavak köyleri bu kamulaştırılacak alana girmektedir. Sözde bu durum gizliliğini korumalıyken komisyonda görevli olan biri bu bilgiyi bir holdinge satar o h..

  • PengoTV tarafından
  • 7.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı 01:04

Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı

İstanbul’da sahilde denetime çıkan polis kısıtlamaya uymayan 52 kişiye 180 bin lira ceza uyguladı. Yine birbirinden ilginç bahaneler vardı...

İstanbul'un karla zorlu sınavı! 03:14

İstanbul'un karla zorlu sınavı!

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI, ÇARPIŞAN OTOLAR MİSALİ KAZAYA KARIŞAN ARAÇLAR, KAYIP DÜŞEN YAYALAR... İSTANBUL'UN YİNE GECEDEN SABAHA, KARLA ZORLU BİR SINAVI VARDI.....

Kar, Buzlanma ve Kazalar Trafiği Kilitledi 02:29

Kar, Buzlanma ve Kazalar Trafiği Kilitledi

Yurdun tamamını etkisi altına alan yoğun kar yağışı kuraklığa ilaç gibi gelse de çilesini yine sürücüler çekiyor. Kar yağışına bir de kazalar eklenince trafikteki kuyruk uzadıkça uzuyor. Belediye ekipleri kapanan binlerc..

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle 1:29:24

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle

Filmde, av tutkusu ile nişanlısına olan aşkı arasında kalan Halil’in hikâyesi konu edilir. Halil, geyik avlamak için sürekli köyü terk eden bir avcıdır. Ailesi ve nişanlısı Zeynep bu durumdan çok rahatsızdır. Fakat Zeyne..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Neredesin Firuze 00:56

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze

Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz..

En pahalı kahvaltı! 02:17

En pahalı kahvaltı!

BUGÜN DE KISITLAMA VARDI, AMA YİNE BAZILARI BUNU HİÇ UMURSAMADI. KİMİ HAYATININ EN PAHALI POĞAÇASINI YEDİ. KİMİLERİ DE ÜÇ KİŞİ BİR OLUP BİR KÖPEĞİ GEZDİRDİ. CEZA YAZILINCA TANSİYON DA YÜKSELDİ...

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi! 01:25

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi!

DOLANDIRICILAR YİNE TELEFONLA TUZAĞA DÜŞÜRDÜ, AMA BU KEZ ARAYARAK DEĞİL, KARGO GÖNDEREREK... 6 BİN 300 LİRALIK CEP TELEFONU SİPARİŞİ VEREN YASİN AYAR, KUTUDAN ÇIKAN KREMALI BİSKÜVİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI...

''Helal süt emmiş'' 01:22

''Helal süt emmiş''

BİNLERCE LİRA BORCU OLAN BİR ADAM ONLARI ÖDEMEK İÇİN YİNE BORCA GİRDİ. BİR YAKININDAN ALDIĞI ALTINLARI KUYUMCUDA BOZDURDU. YAKLAŞIK 11 BİN LİRA FAZLA ÖDEME YAPILDIĞINI ANLAYINCA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GEREĞİNİ YAPTI...

Meclis'te Terör Tartışması 01:47

Meclis'te Terör Tartışması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sinirler yine gerildi. Genel kurulda HDP‘ye verilen oylar üzerinden terör tartışması yaşandı...

100 gram erik ağacında 100 TL’den satışa sunuldu 04:43

100 gram erik ağacında 100 TL’den satışa sunuldu

Antalya’da ilk erik hasadı Altınova bölgesinde yapıldı. Türkiye’nin ilk erik hasadı rekorunu 3 yıldır kimseye bırakmayan üretici Cengiz Avcı, yine ilk erik hasadını yaparak 100 gram eriği 100 TL’den satışa sundu...

Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği! 01:16

Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği!

TÜRLÜ NUMARALARLA VİCDAN SÖMÜRÜSÜ YAPAN DİLENCİLER, BEZ BEBEK TAKTİĞİYLE YİNE SOKAĞA ÇIKTI. YOL KENARINDA DİLENEN SAHTEKAR KADININ OYUNUNU ZABITALAR BOZDU. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA İSTANBUL'DAN YOLLANDI..

Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spiral Sosis Tarifi Harika Tad 00:29

Spiral Sosis Tarifi Harika Tad

Cowboydan Yine nefis ve pratik bir tarif Milföylü Spiral Sosis Tarifi. Çatkapı misafirleriniz geldiğinde hayatınızı kurtaracak bir lezzet.. ???? Malzemeler 6 tane sosis 6 tane yaprak şeklinde milföy ( veya normal Hamurla..

  • Cowboy tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 3 İzle 1:33:03

Recep İvedik 3 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..