#Adanalılar yine formunda

İbrahim Bakır - Hasretim 02:30

İbrahim Bakır - Hasretim

Hasretim şarkı sözleri ile Yüreğim ölü gibi Bak kalbim serseri Yüreğime değme demedi Gel yine sev beni Gün ağardı delirdim Ben sana hep biterdim Görmedin Zalim beni Ben sana hep hasretim..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Pert Arabayla Makas Atan Sürücü 00:09

Pert Arabayla Makas Atan Sürücü

Huylu huyundan vazgeçer mi? Tabiki vazgeçmez... Makas atarken kaza yapan sürücü pert aracıyla trafikte ilerlerken yine makas atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Suat Akbay - Yaralı 03:05

Suat Akbay - Yaralı

Yaralı şarkı sözleri ile Zor oldu ayrılığı kabullenmem, Bir gül bahçesi gibiydi tenin gel, Desemde boşa beni duymuyosun sen, Canımamı kastın var.. Bende bir kalp var yaralı yaralı, Çok düşündüm yine olmadın, Ne yapsam..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Gupse Özay Artık Aşkın Peşinde Koşmaktan Vazgeçtik 03:30

Gupse Özay Artık Aşkın Peşinde Koşmaktan Vazgeçtik

12 Ocak’ta gösterime girecek olan “Deliha 2” filmi için geri sayım başladı. Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı “Deliha 2” izleyiciye yine bol kahkaha vadediyor. Gupse Özay’ın etkili kalemiyle 3. senaryos..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara 02:22

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara

'Kadehi Masalara'' sözleri ile ; Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki ba..

Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

yine VIDEO ATACAGIM..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

HAARP VE DEPREM 1:41:45

HAARP VE DEPREM

- 2023 ile başlayan milad dünya sistemini nasıl değiştiriyor? - Türkiye'deki art arda gelen depremler neyin habercisi? - HAARP ile depreme müdahale edilir mi? Gölcük ve Maraş depreminde müdahale var mıydı? - Dijitalizm i..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Havuç Çorbası Tarifi 03:58

Havuç Çorbası Tarifi

Malzemeler 5 tane küçük havuç (rendelenmiş) 1 tane patates (rendelenmiş) 1 tane kuru soğan (yemeklik doğrayın) 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı süt Yaklaşık 1 buçuk litre su Tuz karabiber Servis ..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Cepli  Poğaça Tarifi 10:14

Cepli Poğaça Tarifi

malzemeler Bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardağı ılık süt(kesinlikle ilik kullanin) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı maden suyu(yoksa süt yada su kullanabilirsiniz) 2 tane yumurta(beyazı hamura sar..

1:50:22

"HAARP VE DEPREM"

- 2023 ile başlayan milad dünya sistemini nasıl değiştiriyor? - Türkiye'deki art arda gelen depremler neyin habercisi? - HAARP ile depreme müdahale edilir mi? Gölcük ve Maraş depreminde müdahale var mıydı? - Dijitalizm i..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
1 MİLYON KAYIP VAR 2:31:29

1 MİLYON KAYIP VAR

- Meral Akşener, Mansur Yavaşla görüştü mü? - Türkiye bugün yine direkten döndü - Bursaspor - Amedspor maçında olay üstüne olay - Sözcü TV iznini aldıktan sonra şaşırtıyor - Rusya Ukrayna’da kaybediyor mu, kazanıyor mu? ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi 03:48

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi

“İstanbul Winter Dream”in açılışına katılan Mustafa Sandal’ın güzel eşi Emina Sandal oğulları Yavuz ve Yaman’la birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk için yapılan alanda oğulları Yavuz ve Yaman’la vakit geçiren güzel şa..

  • BETA tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..