#Adil akbaşoğlu boğaziçi bosphorus bosforo müzik dinle

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 01:26

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra salıverilen FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası 05:56

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası

Memleket Meselesi programında Türkiye'nin referandum hafızası ele alındı. 1961'den 2017'ye kadar tüm referandumlarda alınan sonuçlar ve günümüze kadar ne gibi etkileri olduğu anlatıldı. A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil..

Milletvekili Ve Gazete Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım 02:19

Milletvekili Ve Gazete Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım

Manisa'nın Salihli ilçesindeki sebze meyve halinde toptancılık yapan Adil Öksüz, Milletvekili ve gazete hakkında suç duyurusunda bulunacağım. dedi...

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us 02:20

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us

Bajar, Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun bir projesi olan[1] Kürtçe, Zazaca ve Türkçe folk rock müzik grubudur.[2] Vokalde Vedat Yıldırım ve Burak Korucu, elektro gitarda Cansun Küçüktürk, bas gitarda Ari Hergel, ..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediciklerin Aldığı Eğitimler Şaşırtıyor!! 01:41

Kediciklerin Aldığı Eğitimler Şaşırtıyor!!

Adnan Oktar'ın Kediciklerinin lüks yaşamlarından sonra bilinmeyen bir özellikleri daha çıktı. Kediciklerin aldıkları eğitimler, bitirdikleri bölümler herkesin ağzını açıkta bıraktı... Uydu üzerinden yayın yapan A9 TV'de..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı 00:33

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Reina, Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi, daha önce alınan yıkım kararını uyguladı. DAEŞ'in kanlı terör saldırısı sonrası Yılbaşı gecesi Reina'da 39..

  • JET TV tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Ateş Emri Verilme Anı 15 Temmuz Gecesi Köprüde Yaşananlar Kamerada 02:40

İşte Ateş Emri Verilme Anı 15 Temmuz Gecesi Köprüde Yaşananlar Kamerad

15 Temmuz gecesi darbe girişim sırasında Boğaziçi Köprüsünde (şimdi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü) Türk Ordusu üniforması giymiş hainler tarafından ateş emri verilme anının görüntüleri ortaya çıktı...

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi 00:36

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi

Boğaziçi Üniversiteler Derneği'nin toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında bir bebeğin ağlaması renkli anlara sahne oldu. Konuşmasına ara veren Erdoğan, ”Ağlatma bebeği, neden ağlat..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması 02:13

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin'deki şehit askerlerin anıldığı program sırasında başka bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerle ilgili olarak İstanbul'daki tüm üniversitelerde ortak basın açıklaması yapıldı ve ..

Mamak'taki Sel Felaketinde Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 02:29

Mamak'taki Sel Felaketinde Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Başkent'te cumartesi öğlen saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle Mamak Boğaziçi'nde sel meydana geldi. Felaketinin boyutu yeni çıkan görüntülerle ortaya çıktı...

Meryem Uzerli Korkularıyla Yüzleşti 06:46

Meryem Uzerli Korkularıyla Yüzleşti

Meryem Uzerli’nin rol aldığı Kovan filmi Boğaziçi Film Festivali’nde gösterildi. Arı fobisi olan Meryem Uzerli korkusunu yenmek için bu rolü kabul etti! Yüzünde arı dolaştırdı!..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -ABD'deki Olaylar Demokrasinin Yüz Karası- 02:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -ABD'deki Olaylar Demokrasinin Yüz Karası-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, Amerika'da yaşanan gelişmeler ile Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestolara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu...

Rektör Bulu görevden alındı 01:47

Rektör Bulu görevden alındı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR TARTIŞMASI YÜZÜNDEN 6 AYDIR PROTESTO GÖSTERİLERİNE, YÜKSEK GERİLİME SAHNE OLUYORDU. RESMİ GAZETE'DE GECE YARISI YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARI GÜNDEMİ BİR ANDA DEĞİŞTİRDİ. REKTÖR MELİH BULU..

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz 03:09

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz

Söyle hayat bu kadar adil olmalı mı? Söyle güzellik böyle akıl almalı mı? Hisset seni hiç böyle seven olmadı mı? Dinle kalbin hiç böyle hızlı çarpmadı mı? Seninle aşkımız dağlara ferman dillere destan Seninle aşkımız der..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Soz - Muzik: Ismail Uredi Klip Yonetmeni: Adil Kaynar & Emre Yildirim Duzenleme: Alper Atakan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.277 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüsnü Şenlendirici - Millionerche 05:23

Hüsnü Şenlendirici - Millionerche

Music: Arrangement : Mehmethan Dişbudak Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Studios : Studio MD, Istanbul,XL Studio, Skopje Drums : Ozan Kartal Acoustic & Electric Guitars : Selahattin Güzelel Bass Guitar: Mehmethan Dişbu..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın ilave geçiş belgesi aldık' - İhlas Haber Ajansı 08:06

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın i

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerle Bakanlığımızca verilen yetki belgeleri için istenilen imza sirküsü yerine artık sicil tasdiknamesi yeterli sayılacak..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..