#Adil akbaşoğlu boğaziçi bosphorus bosforo müzik dinle

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016  :  Gri'şimcinin 50 tonu 19:49

Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016 : Gri'şim

Girişimciyseniz ya da girişimci olmak istiyorsanız.. Adil Oran..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında 00:59

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında

Rusya'da muhalefet lideri Alexei Navalny, pazar günü düzenlenen yolsuzluk karşıtı mitingde gözaltına alınmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı. Başkent Moskova'da bir mahkemeye getirilen Navalny'nin nakli sı..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Çanakkale 1915 izle 26:55

Çanakkale 1915 izle

Çanakkale Savaşı'nın anlatıldığı belgeselde; savaş fotoğrafları ve görüntüleri ile Çanakkale gazileri İsmail Erdoğan, Halil Koç ve Adil Şahin'in röportajları yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Estetikliğin Dibine Vurup Muhteşem Bir Görüntü Yakalamışken Dumura Uğrayan Kadınlar 00:58

Tam Estetikliğin Dibine Vurup Muhteşem Bir Görüntü Yakalamışken Dumura

Hayat bazen bazı insanlara adil davranmıyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar 08:38

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar

Yazboz programında Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'e konuşan Nurettin Veren FETÖ'nün mahrem imamlarını anlattı. Adil Öksüz'ün bile üzerinde olan mahrem imamların hala yakalanmadığını belirten Veren, mahrem ima..

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında 01:03

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında

“Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Zirveye Ulaşanlar 19.Bölüm 54:58

Zirveye Ulaşanlar 19.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Esat Kıratlıoğlu, Adil Emecan, Burhan Ferhanoğlu ve Yaşar Özel konuk olarak yer almaktadır...

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır 05:15

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır

İnsan ilişkilerinde de devletler arası ilişkilerde de toplumdan topluma hiç değişmeyen ve eskimeyen kuraldır; Dostlarınla da düşmanlarınla da ölçülü ol, dostlarına her sırrını açma, düşmanlarına da zulmetme, adil ol, yar..

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor 05:25

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor

Liseye geçişte TEOG yerine yeni getirilen Tercihe Bağlı Serbest Kayıt Sistemini değerlendiren Uğur Okulları Sınavlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Adil Kurt, TEOG yerine gelen bu yeni liseye giriş sistemi neler getirdi..

TurkNet' in Magnum Reklamını Andıran Komik Reklamı 01:45

TurkNet' in Magnum Reklamını Andıran Komik Reklamı

Türk Net firmasının adil kullanım kotası ile ilgili yapmış oldugu reklam çalışması izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Belki gol oldu ama kotan doldu!..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Zürafadan Aslana Uçan Tekme 00:44

Zürafadan Aslana Uçan Tekme

Planet Earth II belgeselinin son bölümünde yayınlanan bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler bir aslanın zürafayı avlama çabalarını ve zürafanın sert cevabını gösteriyor. Bir avlanma mücadelesinde z..

  • Cowboy tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trenin Altına Yatan Çılgın Hintli 00:38

Trenin Altına Yatan Çılgın Hintli

Hindistan'da 20 yaşındaki Adil Vaid isimli bu adam tren üzerine doğru gelirken rayların tam ortasına yatmış ve tren üzerinden geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman Dönüp Bakacaksınız 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman D

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ey Batı! Doğu Guta'da katledilen, şehit edilen bu yavrulara, kadınlara, insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size 'Bunlar adil davranıyor' diyeceğiz. şeklinde konuştu...

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz 04:32

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz

Elinizde 16 bloktan oluşan bir harita var. Batıdan doğuya uzanan 5 cadde ve kuzeyden güneye uzanan 5 cadde. Siz doğuya bakan en kuzey caddede duruyorsunuz, gideceğiniz tapınağın tek girişi işe en güneydoğudaki köşede bul..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce: Adam Kazandı 00:19

Muharrem İnce: Adam Kazandı

FOX TV'de izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi. Küçükkaya, Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' d..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı 00:34

FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı

Anadolu Ajansı tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülenen Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım'ın yanında bulunan kişinin örgütün Malatya imamı Eyyüp Doğan olduğu tespit edildi...

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Sultanbeyli’deki Çatı Yangınında Patlama Anı 00:35

Sultanbeyli’deki Çatı Yangınında Patlama Anı

Sultanbeyli Adil Mahallesi İntizar Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıkmıştı. Yangın çevrede paniğe sebep olurken vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber vermiş , ..