#Adil karaca hasrete talim müzik dinle

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır 05:15

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır

İnsan ilişkilerinde de devletler arası ilişkilerde de toplumdan topluma hiç değişmeyen ve eskimeyen kuraldır; Dostlarınla da düşmanlarınla da ölçülü ol, dostlarına her sırrını açma, düşmanlarına da zulmetme, adil ol, yar..

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor 05:25

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor

Liseye geçişte TEOG yerine yeni getirilen Tercihe Bağlı Serbest Kayıt Sistemini değerlendiren Uğur Okulları Sınavlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Adil Kurt, TEOG yerine gelen bu yeni liseye giriş sistemi neler getirdi..

TurkNet' in Magnum Reklamını Andıran Komik Reklamı 01:45

TurkNet' in Magnum Reklamını Andıran Komik Reklamı

Türk Net firmasının adil kullanım kotası ile ilgili yapmış oldugu reklam çalışması izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Belki gol oldu ama kotan doldu!..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trenin Altına Yatan Çılgın Hintli 00:38

Trenin Altına Yatan Çılgın Hintli

Hindistan'da 20 yaşındaki Adil Vaid isimli bu adam tren üzerine doğru gelirken rayların tam ortasına yatmış ve tren üzerinden geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman Dönüp Bakacaksınız 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman D

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ey Batı! Doğu Guta'da katledilen, şehit edilen bu yavrulara, kadınlara, insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size 'Bunlar adil davranıyor' diyeceğiz. şeklinde konuştu...

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz 04:32

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz

Elinizde 16 bloktan oluşan bir harita var. Batıdan doğuya uzanan 5 cadde ve kuzeyden güneye uzanan 5 cadde. Siz doğuya bakan en kuzey caddede duruyorsunuz, gideceğiniz tapınağın tek girişi işe en güneydoğudaki köşede bul..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce: Adam Kazandı 00:19

Muharrem İnce: Adam Kazandı

FOX TV'de izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi. Küçükkaya, Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' d..

FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı 00:34

FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı

Anadolu Ajansı tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülenen Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım'ın yanında bulunan kişinin örgütün Malatya imamı Eyyüp Doğan olduğu tespit edildi...

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Sultanbeyli’deki Çatı Yangınında Patlama Anı 00:35

Sultanbeyli’deki Çatı Yangınında Patlama Anı

Sultanbeyli Adil Mahallesi İntizar Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıkmıştı. Yangın çevrede paniğe sebep olurken vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber vermiş , ..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Zürafadan Aslana Uçan Tekme 00:44

Zürafadan Aslana Uçan Tekme

Planet Earth II belgeselinin son bölümünde yayınlanan bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler bir aslanın zürafayı avlama çabalarını ve zürafanın sert cevabını gösteriyor. Bir avlanma mücadelesinde z..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan 01:11

Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan

3 bakan Uçan Kale'yi inceledi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Uçan Kale olarak nitelendirilen A400M uçağının kokpitinde bir ..

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda 01:39

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun ilk tren seti raylara indirildi. Müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi. Bakan Karaismailoğlu Testlere başlıyoruz dedi...

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Çin'e İlk İhracat Treni Yola Çıktı 01:26

Çin'e İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Beyaz eşya yüklü ilk ihracat trenimiz Çin'e doğru yola çıktı. Marmaray Kazlıçeşme'de düzenlenen uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı...

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı 01:17

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı

Sakarya’da açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milli elektrikli tren setine dair detayları paylaştı. Karaismailoğlu, ''2021 yılında seri üretime başlıyoruz'' dedi...

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru 02:27

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru

2013'te temeli atılan Yusufeli Barajı'nda sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı ve yol inşaatında incele..

Çamlıca Kulesinde Son Rötuşlar Yapılıyor 01:40

Çamlıca Kulesinde Son Rötuşlar Yapılıyor

İstanbul Çamlıca kulesi projesinde sona doğru gelindi. Şantiye alanına gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''İşlemler tamamlandı. Son rötuşlar yapılıyor'' açıklamasında bulundu...

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize haram ettik” 03:37

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ula

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını artık yepyeni bir Türkiye’nin var olduğunu belirterek, “Ömrümüzü halkımıza vakfettik. Hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize hara..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı 00:25

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı

FETÖ‘nün darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan’a kaçan 8 askerden 2’si Atina’da hakim karşısına çıktı. Yunanistan Yüksek Mahkemesinde görülen davada savcı, Süleyman Özkaynakçı ve Bilal Kurugül’ün adil yargılanma..

Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur 01:31

Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakırköy- Kirazlı metro hattının 2022 sonunda tamamlanacağını söyleyen Bakan Karaismailoğlu Kanal İstanbul için, g..

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Bakan Karaismailoğlu AKM Gar Kızılay Metro Şantiyesi İşçileriyle Sahur Yaptı 09:37

Bakan Karaismailoğlu AKM Gar Kızılay Metro Şantiyesi İşçileriyle Sahur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay metro şantiyesi çalışanları ile birlikte sahur yaptı...