#Adil karaca hasrete talim müzik dinle

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben 43 yaşındayım bu mesele hala tartışılıyor' diyen Çipras'a, 'özellikle Kıbrıs konusu..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Yarı Yol Teaser 00:47

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sayonee - Title Track | Tanmay Ssingh | Musskan Sethi | Arijit Singh | Jyoti Nooran 04:27

Sayonee - Title Track | Tanmay Ssingh | Musskan Sethi | Arijit Singh |

The 90s cult classic song is back in a power-packed form, this time in the voices of Arijit Singh and Jyoti Nooran. Presenting the title track of the musical action thriller, Sayonee .nnFilm trailer coming soon!nn#SAYON..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

John Wick 4 | Altyazılı İlk Fragman | Sineflix 01:23

John Wick 4 | Altyazılı İlk Fragman | Sineflix

???? Vizyon Tarihi: 24 Mart 2023 ???? Linkler ????Web Sitemiz: https://sineflixturkiye.blogspot.com/ ????Instagram: https://instagram.com/hasansoruk21 ????Twitter: https://twitter.com/sineflix #JW #JohnWick #Sinefli..

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..