#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..

Kızlarım İçin 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Kızlarım İçin 4. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar'ın kızları, evlerine yeniden kavuşuyor! Sumru, yeni bir hayat adım atıyor! Kızlar, yeniden evlerine girebilmenin mutluluğuyla eşyaları tekrardan yerine taşır. Banka ile..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı karışıklık kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çe..

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş 03:12

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş

Jandarma Genel Komutanlığı, Aslan Mehmetçik şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi. Jandarma Genel Komutanlığı, Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz h..

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi 03:17

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi

Moğolistan'da 40 yıl önce soyunun tükendiğine inanılan atlar yeniden sıklıkla görülmeye başladı. Moğolistan'da yaklaşık 40 yıl önce soylarının tükendiğine inanılan ve dünyanın en vahşi atları olduğuna inanılan Takhi yaba..

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:57

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir v..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı 00:51

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı

Fransa polisi geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan Nice Saldırısı ile ilgili pazartesi günü 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Savcılık kaynaklarından alınan bilgilere göre gözaltına alınanların saldırıyı gerçekleştiren kişiye do..

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği 01:05

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği

Avustralya'da yılbaşı kutlamaları arefesinde güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, yeni yıl kutlamalarıyla ilgili internet üzerinden tehditler savuran bir şüpheliyi, halktan gelen ihbarlar üzerine gözaltına aldı. Sosyal..

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi 00:51

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

39 kişinin hayatını kaybettiği Reina saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılardan 5'i sağlık kontrolüne getirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirilen yabancı uyruklu 3'..

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında 01:00

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında

1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah, İsrail polisinin 15 Ağustos'ta Ummul Fehm'deki evine düzenlediği baskınla gözaltına alınmıştı. İsrail güçleri bu sabah da Salah'ın avukatı Halid Zeberka'yı gözaltına ..

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 00:46

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Afyonkarahisar'da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında avukatlar ile öğretmenlerinde bulunduğu 19 kişi a..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..