#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı 00:34

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı

Elazığ merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 eski polisten 7'si tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturm..

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı 00:37

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsa..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul’da Akademisyenlere Fetö Gözaltısı 04:33

İstanbul’da Akademisyenlere Fetö Gözaltısı

İstanbul’da Akademisyenlere Fetö Gözaltısı İstanbul’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında akademisyenlere yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu 00:22

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu İzmir ve Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 20 silahlı özel güvenlik görevlisi..

Yakıt Deposunda 53 Kilo Eroin Ele Geçirildi 01:09

Yakıt Deposunda 53 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Yakıt Deposunda 53 Kilo Eroin Ele Geçirildi Osmaniye’de bir kamyonun yakıt deposunda 53 kilogram eroin ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı...

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı 02:05

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı Kahramanmaraş’ta Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı çıkarılan 45 öğretmenden, 43'ü göza..

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 02:29

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Oper

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 14 ilde 'FETÖ ablası' operasyonu Konya merkezli 14 ilde Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanmasının (FETÖPDY) 'Kadın ve öğrenci evle..

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı 02:48

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı

Adıyaman’ın Sincik ilçesi Çatbahçe köyüne bağlı Çavçük mezrası, bağlı bulunduğu Çatbahçe köyünden ayrılması için yapılan referandumda çıkan kavgada 10 kişi yaralanırken, 12 kişi ise gözaltına alındı...

Fetö Üyeleri Bağ Evinde Toplantı Yaparken Yakalandı 00:50

Fetö Üyeleri Bağ Evinde Toplantı Yaparken Yakalandı

Kayseri'de, cezaevindeki örgüt mensuplarının ailelerine maddi destek için 15 Temmuz sonrası toplantı düzenledikleri iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı...

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı 01:14

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında, 25 şüpheli gözaltına alındı...

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın  Gülen’e ait iç Çamaşırı 00:38

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın Gülen’e ait iç Çamaşırı

İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından düzenlendiği iddia edilen toplantıya yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anı kameraya yansırken, ele geçirilen sakız, peçete ve iç çamaşırların..

Arkadaşının Yüzüne Elindeki Kaynar Suyu Boca Etti 01:01

Arkadaşının Yüzüne Elindeki Kaynar Suyu Boca Etti

Çin’de bir restoranın mutfak kısmında korkunç bir olay yaşandı. Bulaşıkçı, kendisini iten arkadaşının yüzüne kaynar suyu boca etti Yanından geçerken kendisine değen arkadaşını iten çalışan, inanılmaz bir karşılık aldı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü  Oyuncu Yurdaer Okur  Gözaltında 06:16

Ünlü Oyuncu Yurdaer Okur Gözaltında

Ünlü oyuncu Kıbrıs dönüşü üzerinde bulundurduğu eroin yüzünden tutuklanarak dün akşam gözaltına alındı...

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: Fransada Seçimler Sonrası Protestolar Başladı 00:51

Dünya Haber: Fransada Seçimler Sonrası Protestolar Başladı

SEÇİM SONRASI SOKAĞA DÖKÜLDÜLER Paris'in Bastille Meydanı'nda toplanan göstericilerle polis arasında arbede yaşandı. Gösteriler sırasında bazı mağazaların camları kırıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı..

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı 00:57

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı

FETÖ'nün emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, hakkında gözaltı kararı alınan 3 bin 224 şüpheliden bin 120'si gözaltına alındı...

Maçın Ortasında Kelepçe Taktıp Tutukladılar İzle 01:00

Maçın Ortasında Kelepçe Taktıp Tutukladılar İzle

Brezilya 3. lig takımlarından Gremio Esportivo Sapucaiense oyuncusu Marlon Natanael, 'adam kaçırma' suçuyla maçın ortasında gözaltına alındı ve kelepçe takıldı. O anlar böyle görüntülendi...

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:10

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır'da gümrük mühürlü dorse içerisinde 140 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekipleri şüphe üzerine merkez Bağlar ilçesi Kamışlı Bulvarı'nda uygulama n..

FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu 01:53

FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Van der Wiel kendisini organizatör olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Ünlü futbolcu hem 4, 5 milyon dolarını kaptırdığını hem de tehdit edildiğini belirtere..

  • En Yeniler tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baktığı Çocuğa İşkence Eden Ukraynalı Kadın 01:53

Baktığı Çocuğa İşkence Eden Ukraynalı Kadın

İstanbul'da bakıcılığını yaptığı bir bebeğe işkence yapan Ukraynalı bir kadın ailenin dedektif gibi iz sürmesi sonucu Muğla'nın Marmaris ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Yeminli tercüman eşiliğinde ifadesi alınan ..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunan Adasına Kaçmak İsterken Yakalandılar 00:44

Yunan Adasına Kaçmak İsterken Yakalandılar

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi oldukları öne sürülen 9 zanlı, Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı. Devam eden operasyonda sonradan 2 zanlı daha ..