#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Esenlerde bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını silahla vurdu 03:28

Esenlerde bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını silahla vurdu

Esenler’de bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını henüz bilinmeyen bir sebeple silahla vurdu. Olay yerinden kaçan şüpheli kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı...

Bursa’da eşini sokak ortasında böyle vurdu 00:46

Bursa’da eşini sokak ortasında böyle vurdu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü adam, eşini silahla ağır yaraladı. Sokak ortasındaki dehşet anları an be an kameraya yansıdı. Zanlı, çok geçmeden vatandaşların yardımıyla polis tarafından gözaltına alındı...

Bursa'da selefî operasyonu- 7 gözaltı 00:36

Bursa'da selefî operasyonu- 7 gözaltı

Bursa'da DEAŞ terör örgütü için eleman temin eden 7 kişi gözaltına alındı. Şahısların, piknik adı altında düzenledikleri etkinliklerle arazide eğitim yaptıkları tespit edildi. Jandarmadaki sorgulamaları tamamlanan 7 şüph..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Uyuşturucu satıcılarına şafak vakti helikopter destekli operasyon 03:08

Uyuşturucu satıcılarına şafak vakti helikopter destekli operasyon

Adana’da torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon 01:38

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon

Adana’da 5 milyon 735 bin TL haksız kazanç elde eden tefeci olduğu öne sürülen 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi gözaltına alındı...

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti 00:47

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti

Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisinin tuvaletinde doğurduktan çöpe bırakarak ölümüne neden olan anne İstanbul’da gözaltına alındı...

Sahte araç muayene sitesiyle 2 milyon lira vurgun yaptılar 01:23

Sahte araç muayene sitesiyle 2 milyon lira vurgun yaptılar

Ankara merkezli 6 ilde araç muayene danışmanlığı hizmeti verileceği vaadiyle pek çok kişiyi dolandıran çeteyi çökertildi. Çetenin bu yolla yaklaşık 2 milyon Türk Lirası vurgun yaptığı tespit edilirken 24 kişi gözaltına a..

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmediler 00:51

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmedile

İtalya’nın Napoli şehrindeki Loreto Mare Hastanesi’nin 55 çalışanı, personel kartlı geçiş sistemini yanıltarak mesai saatlerinde görev yerlerinde bulunmayıp dışarıda zaman geçirdikleri için göz altına alındı. Söz konusu..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

Banka önünde dehşet saçtı! 01:27

Banka önünde dehşet saçtı!

BANKAYA KIZDI, ELİNDE SOPAYLA KAPIYA DAYANDI. BANKA CAMI ÇATLAYANA KADAR VURDU. GÜPEGÜNDÜZ SOKAK ORTASINDA TERÖR ESTİREN SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI...

İstanbul’da ejder ve piton yılanlarının da aralarında olduğu 12 sürüngen hayvan ele geçirildi 00:51

İstanbul’da ejder ve piton yılanlarının da aralarında olduğu 12 sürüng

İstanbul’da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, yurda yasa dışı yollarla getirildiği belirlenen sakallı ejder, albino beyaz boğa yılanı metrelerce uzunluğunda piton yılanının da aralarında olduğu toplam 12 sürünge..

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepkisi 01:32

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepki

Aksaray’da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliden biri kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarını önce tehdit etti, sonra “Utanmıyor musun?” diye tepki gösterdi..

Ümraniye’de hareketli dakikalar 02:12

Ümraniye’de hareketli dakikalar

Ümraniye’de şehirlerarası otobüste şüpheli bir şahıs ihbarı polisi harekete geçirdi. Canlı bomba olduğunu söyleyen ve paniğe neden olan şahıs gözaltına alındı...

Diyarbakır merkezli 5 ilde terör operasyonu- 72 gözaltı 00:45

Diyarbakır merkezli 5 ilde terör operasyonu- 72 gözaltı

Diyarbakır merkezli 5 ilde düzenlenen terör operasyonlarında haklarında yakalama kararı bulunan 101 kişiden 72'si gözaltına alındı...

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Alkollü sürücü park halindeki araca çarpıp takla attı, kazadan burnu bile kanamadan çıktı 01:31

Alkollü sürücü park halindeki araca çarpıp takla attı, kazadan burnu b

Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen sürücü park halindeki otomobile çarparak takla attı. Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıkan sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı...

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada 01:07

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada

Silivri’de jandarma ekipleri sahte içki sevkiyatı yapılacak bir ev, depo ve eklentilerine baskın düzenledi. Sağlıksız koşullarda damıtılmak üzere bekleyen üzüm dolu bidonlar ve kaçak alkol ele geçirilirken, 4 şahıs gözal..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Sahte polis, gerçek sivil polise kimlik sorunca yakalandı 02:06

Sahte polis, gerçek sivil polise kimlik sorunca yakalandı

Bursa'da aracına çakar tertibatı takıp, polis telsizi ve sahte polis kimliği ile dolaşarak, trafik uygulaması yapan daha sonra gerçek sivil polislere kimlik soran şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı...